patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Το Τέξας θα προσλάβει όποιον συνοριοφύλακα απολύσει ο Μπιντέ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 27, 2021 4:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το Τέξας θα προσλάβει όποιον συνοριοφύλακα απολύσει ο Μπιντέ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κυβερνήτης του Τέχας δήλωσε ότι η πολιτειακή κυβέρνηση θα προσλάβει όποιον συνοριοφύλακα απολύσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Η δήλωση έγινε στον απόηχο του σαματά που έχει προκαλέσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αξιοποιώντας καταφανώς χαλκευμένες κατηγορίες ενάντια σε συνοριοφύλακες που είχαν το θράσος να κάνουν τη δουλειά τους και να προσπαθούν να φυλάξουν τα σύνορα.

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που δείχνουν έφιππους ομοσπονδιακούς συνοριοφύλακες που προσπαθούν να εμποδίσουν Αϊτινούς λαθρομετανάστες να διασχίσουν το Ρίο Γκράντε που είναι το φυσικό σύνορο και να μπούν στις ΗΠΑ από το Μεξικό. Ήδη, από τη συγκεκριμένη "φουρνιά" λαθρομεταναστών, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι έχει μεταφέρει σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ 12.000 άτομα.


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, διάφορα παπαγαλάκια διέδωσαν ότι οι συνοριοφύλακες μαστίγωσαν τους Αϊτινούς λαθρομετανάστες με τα χαλινάρια των αλόγων τους. Παρότι η κατηγορία - από μόνη της ελάχιστα πιστευτή - διαψεύστηκε από το φωτογράφο, η κυβέρνηση Μπιντέν τη δέχθηκε σαν αληθινή.

Η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψέκη, δήλωσε ότι οι συνοριοφύλακες θα μπουν σε διαθεσιμότητα. Κατόπιν ο ισπανόφωνος "υπουργός ασφάλειας της πατρίδας", Αλεχάντρο Μαγιόρκας, αφιέρωσε αρκετό χρόνο συζητώντας με δημοσιογράφους τις φωτογραφίες.

Πριν την ενημέρωση των δημοσιοκάφρων από το Μαγιόρκας, ο πρόεδρος Μπιντέν, γνωστός για το ηθικό του παράστημα, δήλωσε προσέχοντας να μην προκαταβάλλει το αποτέλεσμα της διοικητικής εξέτασης: "Σας υπόσχομαι, αυτοί οι άνθρωποι θα πληρώσουν. Θα υπάρξουν συνέπειες. Είναι ντροπή. Όχι απλά ντροπή, είναι επικίνδυνο. Είναι λάθος."

Ο φωτογράφος που τράβηξε τις επίμαχες φωτογραφίες είπε ότι οι Αϊτινοί έτρεχαν προσπαθώντας να περάσουν γύρω από τα άλογα. "Δεν τους είδα να χτυπάνε κανέναν, αλλά κουνούσαν τα χαλινάρια. Όταν βλέπεις τη φωτογραφία, μπορείς να το παρεξηγήσεις".

Κατόπιν αυτών, ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ δήλωσε:
"Οι συνοριοφύλακες δε θα είχαν βρεθεί σε αυτή τη θέση αν η κυβέρνηση του Μπιντέν εφήρμοζε τη νομοθεσία για τη μετανάστευση. Αν ο πρόεδρος Μπιντέν πάρει οποιοδήποτε μέτρο εναντίον τους - έχω δουλέψει πλάϊ πλάϊ με αυτούς τους συνοριοφύλακες - Θέλω να ξέρουν κάτι: Αν κινδυνέψουν να χάσουν τις δουλειές τους από έναν πρόεδρο που εγκαταλείπει το καθήκον του να προστατέψει τα σύνορα, υπάρχει δουλειά για σας στην πολιτεία του Τέξας. Θα σας προσλάβω για να βοηθήσετε το Τέξας να φυλάξει τα σύνορά μας".

Αν είχαμε και εδώ ένα νομάρχη που να υποσχεθεί πρόσληψη στους γιατρούς και τους νοσηλευτικούς που απολύει η συμμορία του Νταβέλη επειδή κάνουν σωστά τη δουλειά τους, θα ήταν πολύ καλύτερη η ζωή μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο το Τέξας, όσο και η Φλόριντα - που έχει κυβερνήτη ανάλογων φρονημάτων - είναι προορισμός χιλιάδων αμερικανών που μεταναστεύουν από άλλες πολιτείες...
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας