patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Παγώνη-Δεν πρέπει να γίνουν παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 04, 2021 1:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Παγώνη-Δεν πρέπει να γίνουν παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παγώνη- ΣΚΑÚ: Δεν πρέπει να γίνουν παρελάσεις- εορταστικές εκδηλώσεις τον Οκτώβριο
Πηγή: https://www.skai.gr/news/health/pagoni-skai-den-prepei-na-ginoun-parelaseis-eortastikes-ekdiloseis-ton-oktovrio

Η Παγώνη δεν λέει τυχαία πως είναι ενάντια στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτώβρη. Ακολουθεί το σχέδιο της ΝΕΑΣ-ΤΑΞΗΣ για την κατάργηση ονομασίας κρατών χωρών.Τον έλεγχο αστυνομίας και ενόπλων δυνάμεων από τον παγκόσμιο νεοταξίτικο στρατό και την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα υπηρετεί τα συμφέροντα μιας παγκόσμιας ΕΛΙΤ ενάντια στα κράτη Έθνη και τους λαούς τους.

Και αυτό το σχέδιο του ΟΗΕ από ότι έχει διαρρεύσει θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι στις 4 Ιουλίου το 2025.

Τό ,έγγραφο αυτό αφορά κυρίως τις ΗΠΑ,ΚΑΝΑΔΑ,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, αλλά για την ΕΥΡΩΠΗ, άρα και την ελλάδα για τα επερχόμενα γεγονότα.

Μέχρι τις 25Μαρτιόυ 2025 να παραχωρήσουν τον έλεγχο των στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων στο αναβαθμισμένο και στρατιωτικοποιημένο ΟΗΕ.

Οι ΗΠΑ θα είναι το τελευταίο κράτος που θα παραχωρήσει την εθνική του κυριαρχία στον ΟΗΕ και σύντομα όλες οι χώρες θα δούν τις συνέπειες του ενοποιημένου κόσμου της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Θα ενοποιηθούν όλα τα δικαστήρια και τυχόν προβλήματα (οικονομικά,στρατιωτικά, θρησκευτικά, και κορονοιών θα επιλύονται από αποστολές επιτρόπων του ΠΟΥ και αντιπροσώπων του ΟΗΕ.

Όμως μην πανικοβάλλεστε ακολουθείστε τας εντολάς και δεχτείτε την παγκόσμια κυβέρνηση για το καλό μας και θα δείτε ότι ο νέος μεταλλαγμένος κόσμος θα είναι (ναι μην γελάτε) μια κοινωνία πλανητικής τελειότητας.


Επίσης μέχρι στις 5 Ιουλίου όλα τα οχήματα στρατιωτικά, κρατικά, και γεωργικά μηχανήματα να είναι βαμμένα με ανοικτό μπλε χρώμα του ΟΗΕ. Επειδή περιμένουν αντιδράσεις και αντιστάσεις σε όλα τα Έθνη η κατάλληλη αντιμετωπίσει τους θα είναι να τους κλείσουν στα σπίτια τους με τις ψευτοπανδημίες και λόκντάουν και όσοι δεν θα υπακούσουν στις εντολές τους θα πρέπει να χαρακτηρίζονται σαν εχθροί του έθνους , και σαν τέτοιοι θα αντιμετωπίζονται.

Τα μέλη του ΟΗΕ δεν θα ασχολούνται μα ζητήματα μισθών, συντάξεων, φόρων, περιουσίας κλπ,. Μόνος τους σκοπός θα να επιβλέπουν, ώστε μεταβιβαστεί η εξουσία ατον ΟΗΕ.
Ο τομέας της Υγείας θα λειτουργεί σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του ΟΗΕ και τους γιατρούς που 'έχουν επιλέξει με το αζημίωτο πλαισιώνουν τον ΠΟΥ. Να γιατί έχει παρανόμως ψηφιστεί το ακαταδίωκτο από την νεοταξίτικη μπουρδελοβουλή,και δεν κρατούνται πρακτικά στις συνεδριάσεις των Τσιόδριδων και ΣΙΑ.

Τα ίδια και στην Παιδεία, θα ακολουθεί τις οδηγίες του ΟΗΕ.Διδάσκαλοι και εκπαιδευτές θα περνούν από νεοταξίτικες εξετάσεις (αξιολόγηση το λένε) για να κριθούν εαν είναι κατάλληλοι να διδάσκουν σύμφωνα με τους νόμους του ΟΗΕ και του ΠΟΥ,και όσοι δεν συμμορφωθούν θα βρεθούν στον δρόμο ψάχνοντας για νέα δουλεία,ΊΣΩΣ του λαντζιέρη.Να γιατί απεργούν οι εκπαιδευτικοί.

Τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας των 5 ετών θα μαθητεύουν σε σχολεία που θα φέρουν την σφραγίδα του ΟΗΕ. Οι δέ γονείς θα βρίσκονται με τα παιδιά τους ελάχιστες μέρες του χρόνου.

Με βάση τα παραπάνω πρέπει να περιμένομε στην Ευρώπη και στον κόσμο οικονομική κατάρρευση.Οι λαοί να ξεμείνουν απο τρόφιμα και ενέργεια για να καταρρεύσει όσο το δυνατόν κάθε διάθεση αντίστασης των λαών.

Προετοιμάζουν απίθανες χαοτικές καταστάσεις με μπροστάρη τον κορωνοιό και τις μαϊμουδίστικες πανδημίες και λοκντάουν για να υποτάξουν τους λαού και να προωθήσουν την παγκόσμια φασιστική δικτατορία και εν μέρη το έχουν πετύχει τα καθάρματα.
wmdter rom/artctes natios direc-ror

Θα ενοποιηθούν οι αστυνομίες και θα υπάρχουν αντιπρόσωποι του ΟΗΕ {έχουν στρατολογήσει γύρω στις 50.000 ρουφιάνους) που θα συντονίζουν και θα δίνουν εντολές ώστε να εφαρμόζονται οι οδηγίες του ΟΗΕ.

Που ας μην έχουμε αυταπάτες δεν είναι άλλες απο την προώθηση της
Παγκόσμιας Φασιστικής Δικτατορίας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 05, 2021 8:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κορωνο-κουίζ! Ποιος είναι ο γόης που τραγουδούσε κάποτε στην μελαχρινή
https://www.youtube.com/watch?v=Cd98pYHU5hQ&t=48s
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 05, 2021 10:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυβέρνηση «αρίστων» ο Θ.Πλεύρης διαψεύδει σε ζωντανή μετάδοση τον Μ.Βορίδη για τις παρελάσεις
https://www.youtube.com/watch?v=Mt7QyIf0A_E
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας