patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ οι "θάνατοι από την ΜΟΥΦΑ πανδημία".

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 13, 2024 3:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ οι "θάνατοι από την ΜΟΥΦΑ πανδημία". Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έρευνα για τις αιτίες θανάτων την εποχή της “πανδημίας” προκαλεί σάλο στο Η. Βασίλειο – Η βρετανική κυβέρνηση έκανε ευθανασία σε ηλικιωμένους για να ενισχύσει τους «θανάτους από Covid»!

Κατ' αρχήν ας μην αιφνιδιαστούμε αν υπάρξει "διάψευση" από Reuters, "ELLINIKA HOAXES" & CIA.


Όλο και περισσότερα βγαίνουν στο φως (και θα ακολουθήσει ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ μόλις καταρρεύσει η Ουκρανία). Το ότι οι θάνατοι από COVID - 19 ήταν, όχι απλά ψεύτικοι, αλλά ΑΜΕΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ το υποπτεύονταν πολλοί, από καιρό...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 17, 2024 7:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός»: Ο θρύλος του μπάσκετ συμμετέχει στη μήνυση για την προστασία της ελευθερίας του λόγου μετά τον γιό,και τον πατέρα που τραυματίστηκε από εμβόλια
Ο θρύλος του μπάσκετ John Stockton και ο δικηγόρος Rick Jaffe εμφανίστηκαν σήμερα στο podcast "The Defender In-Depth" για να συζητήσουν την αγωγή τους κατά της ιατρικής επιτροπής της Πολιτείας της Ουάσιγκτον, η οποία επιδιώκει να πειθαρχήσει περισσότερους από 60 γιατρούς επειδή άσκησαν δημόσια κριτική στις πολιτικές υγείας για τον COVID-19.

Του Μιχαήλ Νεβραδάκη, Ph.D.

Ο θρύλος του μπάσκετ John Stockton και ο δικηγόρος Rick Jaffe εμφανίστηκαν σήμερα στο podcast "The Defender In-Depth" για να συζητήσουν την αγωγή τους κατά της ιατρικής επιτροπής της Πολιτείας της Ουάσιγκτον.

Ο Stockton, ο οποίος συνδιοργανώνει το Podcast " Voices for Medical Freedom ", είναι ο κύριος ενάγων στη μήνυση , που κατατέθηκε στις 7 Μαρτίου, με την υποστήριξη της Children's Health Defense , η οποία είναι επίσης ενάγων στην υπόθεση.

Η μήνυση αμφισβητεί το δικαίωμα της Ιατρικής Επιτροπής της Ουάσιγκτον να πειθαρχεί τους γιατρούς επειδή εναντιώνονται δημόσια ή επικρίνουν επίσημες αφηγήσεις για τη δημόσια υγεία.

Άλλοι ενάγοντες περιλαμβάνουν τον Δρ Richard Eggleston , τον Dr. Thomas T. Siler , τον Dr. Daniel Moynihan και περίπου 60 ανώνυμους γιατρούς που αντιμετωπίζουν πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον τους από την επιτροπή.

Η Ουάσιγκτον «η πιο επιθετική πολιτεία» στην πειθαρχία των γιατρών για την ομιλία τους

Ο Jaffe, ο οποίος προηγουμένως αμφισβήτησε με επιτυχία τον νόμο περί ιατρικής παραπληροφόρησης της Καλιφόρνια , είπε στο «The Defender In-Depth» ότι η Ουάσιγκτον είναι «η πιο επιθετική πολιτεία στη χώρα που… προσπαθεί να εμποδίσει τους γιατρούς να μιλούν δημόσια».

Είπε ότι στόχος της επιτροπής δεν είναι ο λόγος γιατρού-ασθενούς, αλλά ο δημόσιος λόγος των γιατρών.

Σύμφωνα με τον Jaffe, ένα δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας Κρατικών Ιατρικών Συμβουλίων του Ιουλίου 2021 που έδινε εντολή στα κρατικά ιατρικά συμβούλια σε εθνικό επίπεδο να κινήσουν πειθαρχικά μέτρα κατά γιατρών που «δημιουργούν και διαδίδουν παραπληροφόρηση ή παραπληροφόρηση για το εμβόλιο COVID-19» πυροδότησε τις πειθαρχικές ενέργειες της επιτροπής κατά γιατρών. Έκτοτε η Ουάσιγκτον έχει «καταθέσει περίπου 60 υποθέσεις εναντίον γιατρών».

«Αυτό που κάνει η Πολιτεία της Ουάσιγκτον είναι απλώς εξωφρενικό», είπε ο Jaffe, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει συνταγματική βάση «για την καταστολή των ιδεών των επαγγελματιών στο κοινό».

Ο Jaffe έχει εκπροσωπήσει γιατρούς όπως ο Eggleston στις πειθαρχικές διαδικασίες της επιτροπής εναντίον τους. Όμως, είπε, «Χρειαζόμασταν να βρούμε μια διαφορετική και καλύτερη στρατηγική για να επιτεθούμε στο πρόβλημα πιο παγκόσμια», αναφερόμενος στη νέα αγωγή.

Ο Jaffe είπε ότι αυτό που είναι διαφορετικό σε αυτήν την περίπτωση σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις ιατρικής ομιλίας που έχει δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια είναι ότι ενώ αυτές οι περιπτώσεις «επικεντρώθηκαν στον γιατρό», αυτή η υπόθεση «εστιάζει στο δικαίωμα των ανθρώπων να λαμβάνουν πληροφορίες».

Αναφερόμενος στην απόφαση να γίνει ο Stockton ο κύριος ενάγων στη μήνυση, ο Jaffe είπε ότι είναι και «συνήγορος [και] καταναλωτής πληροφοριών και έχει γίνει στόχος όλου αυτού του προβλήματος παραπληροφόρησης COVID», καθιστώντας τον «τον ιδανικό κύριο ενάγοντα. ”

«Δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός»: Ο γιος του Stockton, ο πατέρας του τραυματίστηκαν από τα εμβόλια

Ο Στόκτον είπε ότι παρόλο που κάποτε ήταν «εν τω μεταξύ» με τους παιδικούς εμβολιασμούς, η στάση του άλλαξε αφού ο γιος του «αντέδρασε στους εμβολιασμούς όχι μία, αλλά δύο φορές». Η υγεία του γιου του «επηρεάστηκε σοβαρά… για πολύ, πολύ καιρό», είπε.

Ο πατέρας του Stockton «πήρε σήψη τρία συνεχόμενα χρόνια μετά το εμβόλιο της γρίπης», είπε ο Stockton.

«Άρχισα να παρακολουθώ λίγο πιο κριτικά τι συνέβαινε με τα εμβόλια, και διάβαζα και έμαθα, και έκανα ερωτήσεις και μίλησα με άλλους ανθρώπους, και τόσο γρήγορα μετά από 30 χρόνια… στον COVID, ένιωσα ότι ήμουν ήδη έτοιμος για αυτό», είπε. «Κόλωσα τον εαυτό μου γιατί δεν μίλησα νωρίτερα».

Όταν ο Stockton μίλησε δημόσια, κατηγορήθηκε. Ανέφερε το παράδειγμα του πανεπιστημίου του, το Πανεπιστήμιο Gonzaga στο Spokane της Ουάσιγκτον, το οποίο δεν τον άφηνε να παρακολουθήσει αγώνες μπάσκετ εκτός και αν φορούσε μάσκα.

«Μου άρεσε που δεν ήμουν εκεί έξω στην πρώτη γραμμή», είπε ο Stockton. «Αλλά τα πράγματα συνέβησαν και τώρα νιώθω ότι δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός».

Ο Στόκτον είπε, «Η πολιτεία της Ουάσιγκτον είναι μηδέν… Όλος ο COVID ξεκίνησε στην πολιτεία της Ουάσιγκτον με 80 ηλικιωμένους στο σπίτι ηλικιωμένων Bellevue [που] πέθαναν». Από τότε, είπε, «Η Ουάσιγκτον συνεχίζει να ηγείται του δρόμου».

Ο Stockton είπε ότι το κράτος "ιστορικά ήταν μια δοκιμαστική αγορά" για εταιρείες που πραγματοποιούν έρευνα αγοράς των προϊόντων τους. «Δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί πάνω, τα λόγια δεν ακούγονται πολύ, έτσι πάντα ένιωθα ότι η Ουάσιγκτον είναι μια δοκιμαστική αγορά και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση».


Τα κρατικά ιατρικά συμβούλια «στοιβάζονται ενάντια στους ανθρώπους» που αντιτίθενται στην «κύρια αφήγηση»

Ο Jaffe είπε ότι οι «εξαιρετικές» υποθέσεις της Ιατρικής Επιτροπής της Ουάσιγκτον που αφορούν δύο από τους ενάγοντες της αγωγής, τον Eggleston και τον Siler, «έχουν την ίδια βασική ιστορία» - δημόσια ομιλία που επικρίνει τα εμβόλια και τα ενισχυτικά COVID-19 και την κάλυψη και την υποστήριξη της χρήσης ιβερμεκτίνης και υδροξυχλωροκίνη ως θεραπείες για τον COVID-19.

«Πολλές από αυτές τις υποθέσεις είναι κατά κάποιο τρόπο στοιβαγμένες ενάντια σε ανθρώπους που έρχονται σε αντίθεση με το mainstream αφήγημα», είπε ο Jaffe. «Συνήθως, για να μπεις σε ένα ιατρικό συμβούλιο, πρέπει είτε να δώσεις χρήματα στον κυβερνήτη είτε να συνδεθείς με το κόμμα στην εξουσία».

Ο Stockton είπε ότι θαύμαζε τις απόψεις του Eggleston, που δημοσιεύτηκαν στο Lewiston Tribune , επικρίνοντας την κύρια αφήγηση για τον COVID-19.

«Δεν θέλουμε αυτούς τους λαμπρούς γιατρούς να σκέφτονται;» ρώτησε ο Στόκτον. «Όταν μπαίνω στο γραφείο τους, θέλω να σκεφτούν. Δεν θέλω απλώς να επαναλαμβάνουν μια ειλικρινή απάντηση».

«Στόκτον εναντίον Φέργκιουσον, η νίκη, η ήττα ή η ισοπαλία θα καθιερώσει την αρχή ότι οι επαγγελματίες υγείας... έχουν το δικαίωμα να μιλούν δημόσια, ακόμα κι αν είναι ενάντια στην επικρατούσα αφήγηση, ακόμα κι αν το ιατρικό συμβούλιο πιστεύει ότι είναι λάθος ή οι γιατροί δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα. Αυτή είναι η περίπτωση που θα καθιερώσει αυτή την αρχή», είπε ο Jaffe.

Πρόσθεσε ότι οι προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις δεν έθεσαν το δικαίωμα ακρόασης στο προσκήνιο.

«[Αυτό είναι] το θέμα αυτής της υπόθεσης, και δεν της έχει δοθεί πραγματικά μεγάλη σημασία στο παρελθόν, σίγουρα όχι στο πλαίσιο του δημόσιου λόγου», είπε ο Jaffe. «Η σημασία της υπόθεσης Stockton είναι ότι δεν υπήρξε πραγματικά μια υπόθεση… μια υπόθεση που [δηλώνει] αυτή τη θεμελιώδη αρχή».

«Αν το ιατρικό συμβούλιο έκανε τη δουλειά του, δεν θα χρειαζόσασταν ομιλία σαπουνόκουτα», είπε ο Stockton.

Λέγοντας ότι αυτή και άλλες υποθέσεις ιατρικής ελευθερίας του λόγου , όπως η Kory εναντίον Bonta , είναι «μέρος ενός μεγαλύτερου πολέμου», ο Jaffe είπε ότι αναμένει ότι ο Stockton εναντίον Ferguson θα βρεθεί στο δικαστήριο μέχρι τα μέσα Μαΐου. Εάν εγκριθεί μια προκαταρκτική διαταγή που ζητήθηκε από τους ενάγοντες, οι υποθέσεις της Ιατρικής Επιτροπής της Ουάσιγκτον «θα σταματήσουν μέχρι το τέλος της αγωγής».

«Δεν μπορώ να κάθομαι εκεί και να παρακολουθώ τι συμβαίνει στους ανθρώπους… και τα δικαιώματά μας ως Αμερικανών να μιλάμε ελεύθερα και να ακούμε αυτές τις ομιλίες ελεύθερα», είπε ο Stockton. «Η Αμερική για την οποία ξέρω πρέπει να πολεμηθεί, όπως και οι άνθρωποι που το έκαναν που ίδρυσαν τη χώρα μας».

https://childrenshealthdefense.org/defender/defender-in-depth-john-stockton-rick-jaffe-free-speech/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας