patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Διαδηλώσεις Θεσσαλονίκη ενάντια Εμβολιων

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 22, 2022 1:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Διαδηλώσεις Θεσσαλονίκη ενάντια Εμβολιων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BINTEO ΓΡΟΘΙΑ στο ΣΤΟΜΑΧΙ του ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ στην ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ (Η ΑΘΗΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ««« ΓΑΜ@ το Κ@ΛΟΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΕΜΒ@ΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ στα ΑΡΙΔ,,,Α μας σας ΓΡΑΦΟΥΜΕ, , ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ να το ΒΑΛΕΤΕ»»»

Σε ΓΕΝΙΚΟ ξεσηκωμό οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, συγκεντρωμένοι στην καρδιά της Μακεδονίας, διαδηλώνοντας ενάντια στις υποχρεωτικότητες του ΚΟΥΛΗ-ΠΛΕΥΡΗ (και των αφεντικών τους με τα μέτρα ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑ ΕΝΑΤΙΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ να βρίσκονται προ των πυλών αυτό το φθινόπωρο ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ οι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ !!!.

Με ύβρεις ξέσπασαν οι Θεσσαλονικείς εναντίων της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού με αφορμή τις υποχρεωτικότητες του μπ@λιασματος και τις διακρίσεις που επιβλήθηκαν κατά την περίοδο των μέτρων. Η πόλη “βυθίστηκε” από τους κατοίκους, οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο να ζουν υπό άθλιες συνθήκες. Με λάβαρα και σημαίες, έκαναν πορεία ώστε ο απόηχος της οργής και της αγανάκτησης να σπείρει σε κάθε γειτονιά.!!.

Ακολουθεί βιντεο
https://www.facebook.com/100053550919684/posts/585467906581568/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Πατερίτσας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 10, 2022 6:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πώς δημιουργείς μια "πανδημία" όταν δεν υφίσταται στην πραγματικότητα "πανδημία"


Χρησιμοποιείς εργαστηριακά τεστ μαζικά στον πληθυσμό, σαν να μοιράζεις καραμέλες στο Λούνα Παρκ.

Επεξήγηση: Τα εργαστηριακά μοριακό τεστ που όλοι μας γνωρίζουμε ως PCR είναι μια τεχνολογία που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς και όχι διαγνωστικους ή επιδημιολογικους και το έχει ξεκαθαρίσει ο εφευρέτης αυτής της τεχνολογίας εδώ και δεκαετίες (ένας επιστήμονας που συμπτωματικά πέθανε λίγους μήνες πριν μας την πέσει δήθεν ο κοκογιος) και το έχουν επισημάνει αρκετοί επιστήμονες που ακόμα σέβονται λιγάκι τα πτυχία τους.

Η ακρίβεια αυτών των τεστ υπολογίζεται, σύμφωνα με τους ειδικούς, πάντα με μια μαθηματική φόρμουλα εκ του Bayesian Theorem (ήτοι του Νόμου των πιθανοτήτων) και 3 παραμέτρων. Specificity,Sensitivity και Prevalence.
Τα 2 πρώτα υπολογίζονται εργαστηριακά από τους κατασκευαστές και το 3ο αφορά την παρουσία της ασθένειας (του ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΥ παράγοντα) στον πληθυσμό. Έχοντας αυτές τις 3 παραμέτρους με τη χρήση του Bayesian Theorem υπολογίζεται η πιθανότητα να υφίσταται ο κοκογιος (στα δείγματα που ελέγχουν) ΑΝ το τεστ βγει θετικό.

Η παράμετρος η οποία επηρεάζει σχεδόν σε απόλυτο βαθμό το αποτέλεσμα είναι μόνο μια, το λεγόμενο Prevalence=Επιπολασμος της νόσου ή του ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΥ παράγοντα στον πληθυσμό.
Ελπίζω να έγινε κατανοητό. Λεπτομέρειες για την μαθηματική απεικόνιση των υπολογισμών δεν ξαναβαζω, γιατί δεν είναι το ζητούμενο.
Πάμε λοιπόν να δούμε ΤΙ έλεγαν οι ειδικοί ΠΡΟ κοκογιου για την ακρίβεια αυτών των εργαστηριακών ελέγχων, αυτών των PCR test για κάποια άλλη ασθένεια και κάποιον άλλο ιό.Παραθέτω μια παράγραφο από μια δημοσίευση του CDC εν έτη 2007 που αφορά οδηγίες από το CDC προς τους γιατρούς σε σχέση με την ευλογιά.

"Smallpox-What clinicians should know" -"Ευλογια-τι πρέπει να γνωρίζουν οι γιατροί" - 4/11/2007

"IN THE ABSENCE OF SMALLPOX (DISEASE PREVALENCE OF ZERO), THE PREDICTIVE VALUE OF A POSITIVE LABORATORY TEST IS EXTREMELY LOW (CLOSE TO ZERO)" ... "LIMITING REQUESTS FOR SMALLPOX TESTING TO CASES THAT FIT THE CLINICAL CASE DEFINITION WILL MINIMIZE THE RISKS OF A FALSE POSITIVE RESULT, WHICH WOULD HAVE EXTREMELY SERIOUS CONSEQUENCES"

"Εν απουσία ευλογιάς (μηδενικός επιπολασμός ασθένειας), η ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΗ αξία ενός θετικού εργαστηριακού τεστ είναι εξαιρετικά χαμηλή (σχεδόν μηδενική)"... "Αν περιοριστούν οι απαιτήσεις για τεστ ευλογιάς μόνο για τις περιπτώσεις που ταιριάζουν με τον κλινικό ορισμό της ασθένειας, θα περιοριστούν και οι κίνδυνοι ενός ψευδούς θετικού αποτελέσματος, το οποίο θα είχε εξαιρετικά σοβαρές συνέπειες/επιπτώσεις "
Ελεύθερη Μετάφραση μου: "Αν ο ιός της ευλογιάς (η ευλογιά) δεν υπάρχει (Επιπολασμος ασθένειας ίσον ΜΗΔΕΝ) η προγνωστική αξία του εργαστηριακού τεστ είναι εξαιρετικά χαμηλή (σχεδόν μηδενική) ... Περιορίζοντας τις αιτήσεις για εργαστηριακό έλεγχο σε περιστατικά ασθενών που πληρούν όλα τα κριτήρια της ασθένειας κλινικά, θα περιοριστεί το Ρίσκο του Ψευδώς-θετικού αποτελέσματος, το οποίο μπορεί να έχει σοβαρότατες ακραίες επιπτώσεις"
Σε απλά ελληνικά για όσους δεν κατάλαβαν το νόημα της πληροφορίας εκ των αρμοδιων και ειδικών. Αν κάνεις τεστ αβέρτα στον πληθυσμό ακόμα και για έναν ανύπαρκτο "μολυσματικο παράγοντα" και ανύπαρκτη ασθένεια, πάντα θα βγαίνουν θετικά αποτελέσματα, ήτοι "κρούσματα", τα οποία θα είναι πάντα Ψευδώς-θετικά και δεν έχει σημασία αν έχεις τα οποιαδήποτε συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού ή είσαι υγιής ή είσαι σοβαρά άρρωστος με κάποια προûπάρχουσα συγκεκριμένη ασθένεια. Ο κανόνας αφορά αποκλειστικά τα τεστ και το πως "δουλεύουν".;

Να σας επισημάνω τη πιο σημαντική λέξη, το "ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ - PREDICTIVE VALUE", ήτοι ΔΕΝ χρησιμοποιούν καν τη λέξη ΔΙΑΓΝΩΣΗ (diagnostic value), η λέξη πρόγνωση αν θυμάμαι καλά παραπέμπει σε μια απλή ΥΠΌΘΕΣΗ, ήτοι κάτι σχετικό και όχι απόλυτο.Η σημερινή ΠΡΟΓΝΩΣΗ για τον καιρό είναι ότι θα βρέξει, έλα μου ντε που η πρόγνωση ήταν λάθος και είχε λιακάδα.

Έτσι "δούλευαν" και έτσι δουλεύουν αυτά τα τεστ και μας το έλεγαν ξεκάθαρα οι ειδικοί, όταν ακόμα τουλάχιστον σέβονταν λιγάκι την επιστήμη. Και επιπρόσθετα στο άνωθεν προβληματάκι "ακριβείας", υφίσταται άλλοι 100 παράμετροι εκ των οποίων δύναται να προκύψουν Ψευδώς-θετικά και όλοι οι ειδικοί τους γνωρίζουν, απλά ξεχνάνε να τους αναφέρουν. Τα δε Ραπιντ και Σελφ τεστ είναι 1000 φορές πιο άχρηστα και δεν τα σχολιάζω καθόλου, είναι απλά μια αρπαχτή δισεκατομμυρίων που βοήθησε στην μαζική τεχνητά κατασκευασμένη "διασπορά" του κοκογιου και στη μαζική ψύχωση και παράνοια της μάζας (ψεκασμενοι και αψεκαστοι) που όταν φταρνιζεται κάνει τεστ.
Επίσης η αναφορά που κάνουν σχετικά με τις σοβαρότατες ακραίες επιπτώσεις είναι ο λόγος που ουδέποτε έκαναν μαζικά τεστ για την γρίπη ή οποιοδήποτε άλλο Λοιμώδες νόσημα (Και την ίδια αρχή ακολουθούσε και ο ΕΟΔΥ) και έκαναν τεστ γρίπης μόνο όταν πληρούνταν όλες οι προûποθέσεις, ιατρικά αλλά και επιδημιολογικά και ειδικά για έναν ασθενή (ουδέποτε έγιναν πάνω από 5000 τεστ γρίπης, κατ' έτος στο Κουλισταν)
Αν αύριο αρχίσουν να κάνουν μαζικά τεστ και στο πουθενά όπως έκαναν για τον κοροιδιο Π.χ. για τον μαϊμούδοιο θα έχουμε ακόμα μια πανδημία (ήδη έχουν ξεκινήσει λάου λαού ).

Αν αρχίσουν να κάνουν μαζικά τεστ με την ίδια μέθοδο, για οποιοδήποτε ιό, πάλι θα έχουμε πΛανδημια για τον εκάστοτε ιό που θα ψάχνουν να βρουν ακόμα και για τον Εμπολα και αν τσιμπήσετε και στις διαφημίσεις των λαμόγιων και πηγαίνετε να κάνετε τεστ για AIDS (HIV), θα έχουμε ακόμα μια πανδημια AIDS.

Οι ειδικοί και οι γιατροί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά (τουλάχιστον όσοι δεν έκαναν σκονάκια για να πάρουν τα πτυχία τους ή δεν τα αγόρασαν) αυτή την άνωθεν λεπτομέρεια και αυτό το προβληματάκι με τα εργαστηριακά τεστ ανίχνευσης DNA ή RNA ιών (όπως γνωρίζουν και όλες τις παραμέτρους που περιορίζουν την ακρίβεια τους και την αξιοπιστία τους ή πιο σωστά το "Predictive value" τους αφού "Diagnostic Value για αυτά τα τεστ ουδέποτε υφίσταται) και όμως έχουν επικροτήσει αυτή την τεράστια ΑΠΑΤΗ από την αρχή, για πολλούς πάρα πολλούς λόγους που επί το πλείστον έχουν σχέση με το ποσό προβληματική, διεφθαρμένη, διαβρωμενη και απατεωνιστικη και χειραγώγησιμη είναι πλέον η "ιατρική βιομηχανία" εδώ και δεκαετίες, πουλώντας στους αφελείς ότι γουστάρει για ιδιον όφελος.

Απο Vasileios Syranastasis
Επιστροφή στην κορυφή
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 16, 2022 2:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.youtube.com/watch?v=IaehiDAgO6s

Ενα φοβερό βίντεο,με αναλύσεις απο τους Ελληνες επιστήμονες που εναντιώθηκαν στον κοροιδοιο απο την αρχη του.Ειναι τρεις ωρες και 26 λεπτα αλλά αξίζει τον κόπο.
Επιστροφή στην κορυφή
Πατερίτσας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 16, 2022 3:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1ο Θέμα: Θνησιμότητα μωρών, παιδιών και νέων Και λίγα για τα παράδοξα νούμερα των αρμόδιων υπηρεσιών

Κυκλοφορούν κάτι βίντεο από ειδικούς "ιατροδικαστές" που έλεγαν πως δεν υπάρχει αυξημένη θνησιμότητα στα παιδιά και λέω να το σχολιάσω. Καταρχάς ο ειδικός σε γενικές γραμμές ψεύδεται ασύστολα γιατί αναφέρεται γενικά σε ένα σύνολο θανάτων και όχι ανά ηλικιακή κατηγορία που είναι το σωστό όταν μιλάς για μικρές ηλικίες και εσκεμμένα για να παραπλανήσει ακόμα περισσότερο στο σύνολο βάζει μέσα ηλικιακή ομάδα που ΔΕΝ έχει καν μπολιαστει (0-4) και που έχει μεγάλη μείωση θνησιμότητας (στατιστικά παρόμοια με το ποσοστό μείωσης γεννήσεων στο πρώτο 7μηνο του 2022).
και ούτε καν αναφέρει πως στις μικρές ηλικίες δεν μπορείς να συγκρίνεις μόνο συνολικό αριθμό θανάτων, αλλά χρειάζεσαι κατηγοριοποίηση ανά αίτιο (αλλά και αν υφίσταται υποκείμενα νοσήματα) και ανά συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες όπως ανέφερα , Ηλικία 0-6 ημερών, Ηλικία 7-27 ημερών, Ηλικία 28 ημερών- 11 μηνών, Ηλικία 11 μηνών-4 ετών.
Και ως συνήθως ξεχνάει ότι για να ελέγξεις αν τα εμβόλια επηρεάζουν τη γενική θνησιμότητα, αν είναι επιβλαβή, πρέπει να γνωρίζεις τι εμβόλια και ποτέ τα έκαναν τα μωρά και τα παιδιά που έφυγαν άδικα, ώστε να κάνεις ΣΥΓΚΡΙΣΗ εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων. Αλλά ξέχασα η εγκληματική οργάνωση και οι μαριονέτες τους κρύβουν επιμελώς την εμβολιαστικη κατάσταση κάθε θανάτου στην Ελλάδα, ειδικά μωρών, παιδιών και νέων. Τέλος ξεχνάει πως κάθε θάνατος σε αυτές τις ηλικίες είναι κάτι ξεχωριστό και δεν μπαίνει εύκολα σε στατιστικά και αριθμητικά καλούπια, αλλά πρέπει να εξετάζεται και διεξοδικά και σε βάθος και όχι με τυπικές νεκροψίες/νεκροτομες.
Η στατιστική αλήθεια λοιπόν δίνεται από τον πίνακα της ΕΛΣΤΑΤ από το δελτίο της ως την 22η εβδομάδα
Ηλικίες 5-9 αύξηση 33% Η οποία αφορά κοριτσάκια με αύξηση 60%
Ηλικίες 10-14 αύξηση 38% Η οποία αφορά αγοράκια με αύξηση 62.5%
Ηλικίες 15-19 αύξηση 46% η οποία αφορά αγοράκια αύξηση 83%
Ηλικίες 20-24 αύξηση 26% Η οποία αφορά άντρες αύξηση 44%
Ηλικίες 25-29 αύξηση 13%
Οι ΑΥΞΗΣΕΙΣ σε αυτές τις ηλικίες είναι στατιστικά σημαντικές και ΑΝ γνωρίζαμε την εμβολιαστικη κατάσταση τους και τα αίτια του κάθε θανάτου, θα ήταν πολύ εύκολο να ελέγξουμε αν τα εμβόλια σχετίζονται ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΑ με κάποιο αριθμό θανάτων. Αλλά δυστυχώς η εγκληματική οργάνωση των αρμόδιων και ειδικών και η εγκληματική οργάνωση των δήθεν "ιατρών", ειδικά των "παιδιάτρων" ΚΡΥΒΕΙ με δόλο τα στοιχεία νοσηρότητας και θνησιμότητας ΜΕΤΑ απο εμβολιασμούς, συστηματικά και όχι μόνο τώρα, αλλά ανέκαθεν. Και πάντα, διαβάζοντας την κρυστάλλινη μπάλα που τους έχει δώσει η ΦαρμαΜαφια και βασιζόμενοι στην γνωστική ασυμφωνία των γονέων και στην ανικανότητα τους να δεχθούν ότι μπορεί να έβλαψαν κατά λάθος τα παιδιά τους, θα λένε στους αφελείς γονείς πως το/τα
εμβόλια δεν έχουν σχέση με το εκάστοτε νοσηρό ή θανατηφόρο συμβάν που θα συμβεί ΜΕΤΑ από εμβολιασμό
Μια απλή στατιστική μάτια δείχνει ότι το ΚΟΣΤΟΣ των κορωνοεμβολίων σε αυτές τις ηλικίες είναι τεράστιο (λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει εμβολιαστεί ένας μεγάλος αριθμός και τις ισχνές πληροφορίες για κάποιους θανάτους) και χωρίς να λαβουμε καν υπόψη ότι η ΕΛΣΤΑΤ μπορεί να κρύβει αριθμό θανάτων, αφού για τα πρόβατα, μόνο νούμερα είναι και κανένας δεν την ελέγχει και να αναφέρω ότι από το δελτίο της ως την 22η εβδομάδα, ΛΕΙΠΟΥΝ 1226 θάνατοι σε σχέση με τις δημοσιευμένες ληξιαρχικες πράξεις θανατου από το ΥΠΕΣ ως τέλη Μαΐου και παρουσιάζω την οφθαλμοφανή ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 1226 θανάτων από ΕΛΣΤΑΤ σε σχεση με το ΥΠΕΣ.
Ένα πουλάκι που το λένε Αριθμητικήξ σιγοτραγουδαει πως η ΕΛΣΤΑΤ μαγειρεύει τους αριθμούς των θανάτων, πιθανόν και το ΥΠΕΣ να "χάνει" ληξιαρχικες πράξεις θανατου, αν και κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να το δούμε (μόνο σύγκριση μπορούμε να κάνουμε στις 2 υπηρεσίες).
Δημοσίευση δελτίου ΕΛΣΤΑΤ από 1η ως και 22η εβδομάδα (από 3/01/2022 ως και 5/06/2022) είχε δηλώσει 64.212 θανάτους.
Η δημοσίευση του Υπ.Εσωτ. την 01/06/2022 Το μεσημέρι 31/05/2022 (ήτοι με καταχωρημένες ληξιαρχικες πράξεις θανάτου από 01/01/2022 ως και 31/05/2022) έδινε 64.518.
Θα αναγάγουμε σε ίδια χρονική περίοδο.
Θάνατοι 1ης βδομάδας από ΕΛΣΤΑΤ 3.271 δια 7 επί 2 (τις μέρες που λείπουν 1η και 2η Ιανουαρίου) = 934.
Άρα από 01/01/2022 ως και 05/06/2022 γίνονται 64212+934=65146 θάνατοι.
Θάνατοι 22ης βδομάδας από ΕΛΣΤΑΤ 2596 δια 7 επί 5 (τις παραπάνω μέρες σε σχέση με το δελτίο του ΥΠΕΣ, ήτοι την 1-2-3-4-5 του Ιουνίου)=1854.
Άρα από 01/01/2022 ως και 31/05/2022 γίνονται 65146-1854=63.292 θάνατοι.
Άρα η ΕΛΣΤΑΤ δίνει 64.518-63292 = 1226 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ για 22 βδομαδες από ότι δίνουν οι ληξιαρχικες πράξεις θανάτου απο ΥΠΕΣ (έχοντας συγκρίνει ίδιες περιόδους 01/01/2022 ως και 31/05/2022)
Η ΕΛΣΤΑΤ επίσης δημοσίευσε 11.08.2022 ως και την 26η εβδομάδα (περίοδο 03/01/2022 ως και 3/07/2022) Σύνολο θανάτων 73.835 (συν τις 2 πρωτες μερες του χρονου για να συμβαδίζουν χρονικά με ΥΠΕΣ, έχουμε 73.835+934=74.769)
Το ΥΠΕΣ επιπρόσθετα έχει δημοσιεύσει την 01/08/2022 το μεσημερι ληξιαρχικες πράξεις θανατου απο 01/01/2022 ως και 31/07/2022. Σύνολο 87.129
Η διαφορά σε απόλυτα νούμερα ημερών με το νέο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ ως και 26η εβδομάδα είναι 4 εβδομάδες ακριβώς ως τις 31/07/2022. Ήτοι με βάση τα στοιχεία του ΥΠΕΣ τις εβδομάδες 27η 28η 29η και 30η (Από 4/07/2022 ως και 31/07/2022) έχουν καταγραφεί 12.360 θάνατοι ήτοι 3090 θάνατοι την εβδομάδα μέσα στον Ιούλιο.
Είμαι περίεργος να δω πόσους θανάτους θα έχει ΧΑΣΕΙ η ΕΛΣΤΑΤ στο επόμενο δελτίο της και το θανατικο του Ιουλίου ως διαφαίνεται είναι πάλι υπερβολικά μεγάλο.


2ο Θέμα: οι παραπλανητικές πληροφορίες εκ των ΜΜΕξαπατησης (και της εγκληματικής συμμορίας των δήθεν ειδικών) για το πόσο φοβερός είναι ο κοκογιος και πως δήθεν σκοτώνει παιδιά και μωρά και η εγκληματική ΠΑΡΑΝΟΜΗ προώθηση με ΨΕΥΔΗ των δυνητικά επιβλαβών και επικίνδυνων και με απόλυτη βεβαιότητα ΑΧΡΗΣΤΩΝ πειραματικών προϊόντων και στα μωρά από 6 μηνών ως 5 ετών.
Όποιο βιβλίο περί λοιμώξεων του αναπνευστικού και να ανοίξετε σε όλα θα διαβάσετε πως οι λοιμώξεις του αναπνευστικού π.χ. η γρίπη ή η πνευμονιοκοκκικη πνευμονία επηρεάζουν και αυξάνουν την θνησιμότητα, επί το πλείστον στα άκρα της ηλικίας, ήτοι σε μωρά και γερόντια. Σε απλά ελληνικά, ΑΝ όντως είχαμε μια "πανδημία" με ένα νέο και προηγουμένως ανύπαρκτο ιό που "προκαλεί" μια νέα και προηγουμένως ανύπαρκτη ασθένεια, λοίμωξη του αναπνευστικού, πνευμονία, τότε ΘΑ έπρεπε να έχουμε αυξημένη γενική θνησιμότητα και στα μωρά (Ηλικίες 0-4 αλλά περισσότερο ηλικίες 0-1 ετών).
Σε 26 μήνες πΛανδημιας όμως είχαμε μόνο ΜΕΊΩΣΗ της θνησιμότητας στις ηλικίες 0-4.
Το 2020 σε σχέση με το 2019, μεγάλη μείωση και στατιστικά σημαντική, το 2021 σε σχέση με το 2019 πάλι μείωση, αλλά όχι στατιστικά σημαντική και μικρή αύξηση σε σχέση με το 2020. Και το 5μηνο του 2022 πάλι μεγάλη στατιστικά σημαντική μείωση σε σχέση με το 5μηνο του 2021. Το Επαναλαμβάνω, πανδημία εφόσον η ευαίσθητη ομάδα των μωρών ΔΕΝ επηρεάστηκε καθόλου σε 26 μήνες, ΔΕΝ υπήρξε ούτε για ένα δευτερόλεπτο, θεατρική παράσταση πΛανδημιας υπήρξε σε παρανοϊκό βαθμό και με εγκληματικές πράξεις ενάντια στο άλλο άκρο της ηλικίας, τα γεροντάκια και τους ευπαθείς.
"Από τις εκθέσεις της ΕΛΣΤΑΤ για τη θνησιμότητα στα μωρά 0-4 ετών
2019....
Ηλικία 0-4 ετών = 382 θάνατοι (195 αγοράκια και 187 κοριτσάκια)
Ηλικία 0-11 μηνών = 314 θανατοι
Ηλικία 0-6 ημερών = 144 θάνατοι
Ηλικία 7-27 ημερών = 73 θάνατοι
Ηλικία 28 ημερών- 11 μηνών = 97 θανατοι
Ηλικία 11 μηνών-4 ετών = 68 θάνατοι
2020...
Ηλικία 0-4 ετών = 329 θάνατοι (μείον 14% απο το 2019 στατιστικά σημαντική μείωση)
191 αγοράκια, 4 λιγότερα από το 2019
138 κοριτσάκια 49 ΛΙΓΟΤΕΡΑ (μείον 26.5% από το 2019 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ))
2021
Ηλικία 0-4 ετών = 353 θάνατοι (7.3% αύξηση από το 2020 Ή 7.6% μείωση από το 2019).
2022
Ηλικία 0-4 ετών (ως και την 26η εβδομάδα) = 105 θάνατοι (28% σημαντική μείωση από την αντίστοιχη περίοδο του 2021 που σχετίζεται όμως και με μια μείωση 15% των γεννήσεων σε αυτή την περίοδο)
Εκ των άνωθεν αδιαμφισβήτητων δεδομένων, αποδεικνύεται πως η πανδημια ΔΕΝ έχει ακουμπήσει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτήν την ηλικιακή ευαίσθητη ομάδα, το αντίθετο μάλιστα, η πανδημια έχει ΣΩΣΕΙ δεκάδες ζωές μωρών σε σχέση με τους ΠΡΟ πανδημιας αριθμούς θανάτων.
Και τα ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ που βγαίνουν και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να εξαπατήσουν τους γονείς, λέγοντας πως δήθεν ο κοκογιος έχει πάρει τη ζωή 8 παιδιών αε 26 μήνες πανδημιας, επιτελούν ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ των ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚ¿Ν προϊόντων σε μωρά (Αφού η εγκληματική οργάνωση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιοπλασιε θα δώσει το ΟΚ και για τη χορήγηση των δυνητικά επιβλαβών και επικίνδυνων και με απόλυτη βεβαιότητα ΑΧΡΗΣΤΩΝ πειραματικών προϊόντων και στα μωρά από 6 μηνών ως 5 ετών.) Και φυσικά χρησιμοποιούν θανάτους μωρών και παιδιών δηλωθέντες ως δήθεν Κοβιντ ενώ οι θάνατοι αυτοί ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση (με την κατασκευασμένη ασθένεια ομπρέλα συμπτωμάτων άχρηστων τεστ χωρίς Diagnostic value και μηδενικου Predictive value) και προκαλώ οποιοδήποτε λαμόγιο "ιατρό" διαφωνεί, να δημοσιεύσει τους ιατρικούς φακέλους εκάστου Κοβιντ θανάτου παιδιών.
Υ.Γ. Το δε συνδρομο MIS-C που δηθεν προκαλει ο κοκογιος σε παιδιά, ήταν ένα σύνδρομο που Ανέκαθεν υφίσταται και ΤΥΧΑΙΑ συνέβαινε επί το πλείστον ΜΕΤΑ απο "κλασσικά" εμβόλια ή φαρμακευτικές αγωγές, ειδικά αντιικες ή που στοχεύουν το ανοσοποιητικό και ως συνήθως κάποιοι απατεώνες με στατιστικά μαγειρέματα που είναι το σήμα κατατεθέν των ειδικών της πανδημιας, απέδωσαν αυθαίρετα στην "ανύπαρκτη" Κοβιντ .
Δυστυχώς η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των γονέων από τους αρμόδιους και ειδικούς είναι ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ και με εγκληματικό μένος και δυστυχώς θα πληρώσουν την αφέλεια και την ηθελημένη άγνοια τους οι εξαπατημενοι γονείς και αυτή την φορά θέτοντας σε άπειρους κινδύνους και τα μωρά τους.

Απο Vasileios Syranastasis



Επίσης εχουμε 88127 θανάτους τους πρωτους εφτά μήνες του 2022 που σημαίνει 440 θανάτους/ημέρα!!!!!Και δεν μπορουμε αναλογικα να υπολογισουμε τους επομενους μηνες γιατι οι θανατοι μηνα μηνα αυξανονται γεωμετρικα ,υπολογιζεται όμως οτι στο τελος του ετους θα μιλαμε για 170χιλ θανατους...(Αν δεν γινει υποχρεωτικη ...απο τα ΜΜΕ ,οπως οι προηγουμενες δηλαδη η τεταρτη δοση στο γενικο πληθυσμο οπως οι υπολοιπες τρεις,και απλα ζητηθει για τις ομαδες ανω των 70 ετων και με προβληματα υγειας-αλλιως θα μιλαμε για πολυ μεγαλυτερα νουμερα)
Τα στοιχεια των πρωτων εφτα μηνων ειναι παρμενα απο την ΕΛΣΤΑΤ αλλά και το υπουργείο εσωτερικών

Αρα 1,7 θανατοι ανα 100 κατοικους(1,7%),αυτο που δεν βρηκα ηταν αν και ποσοι ειναι με ελληνικη ιθαγενεια για να δουμε το ποσοστο σε πιο στενο-η εθνικο κυκλο.Στο τελος του τρεχοντος ετους 2 στους 100 κατοικους αυτης της χωρας θα λειπουν απο διπλα μας αρα θα ειναι και ορατο σε ολους μας,σε καθε χωριο,σε καθε πλατεια,σε καθε περιοχη,σε καθε πολυκατοικια,σε καθε σχολειο,σε καθε εργασια,σε καθε μυαλο που πειστηκαν απο εκεινο το περιφημο δακρυ που κυλησε μεχρι τον λαιμο διασχιζοντας τις μαυρες σακουλες των ματιων, πεφτοντας στην βουλωμενη μυτη και κυλωντας στα σαρκωδη χειλη για να καταληξει να σκουπιστει στον ζαρωμενο του λαιμο.
Αν σας θυμιζει καποιο θαυμα της εκκλησιας μας που δακρυσε η εικονα και ετρεχαν να προσκυνησουν εκατομμυρια κοσμος τοτε ναι συμφωνω οτι και εμενα με επεισε,και αν αυτο με επεισε το 100αρικο το προστιμο που ανακοινωσε ενα αλλο βραδυ ο πρωθυπουργος για το καλο μου με εκανε να χεστω απο τον φοβο μου,γιατι μπορει να πληρωνω στην ενεργεια 250 ευρω τον μηνα και στα τσιγαρα αλλα 150 αλλα δεν με ενοιαζε,το προστιμο ομως το θεωρησα οντως πολυ σκοτεινα ανατριχιαστικο αν και οποτε με χρεωσουν,και ηρθε και στο μυαλο μου ο Γιαννης ο Μηλιωκας...για το καλο μου ειμαι στον θαλαμο 9(τωρα βεβαια μιλαμε για νεκροθαλαμους...)

Απο Sotiris Tsiodras
Επιστροφή στην κορυφή
Ωρίων Αλεξ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 18, 2022 12:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιστορικός έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=IaehiDAgO6s

Ενα φοβερό βίντεο,με αναλύσεις απο τους Ελληνες επιστήμονες που εναντιώθηκαν στον κοροιδοιο απο την αρχη του.Ειναι τρεις ωρες και 26 λεπτα αλλά αξίζει τον κόπο.


Επειδη παρακολουθησα ολοκληρο το βιντεο αυτο χτες,και παρακολουθω ολοκληρη την ιατρικη κοινοτητα που δεν ειναι στο πλευρο του Υπουργειου Υγειας και του πρωτομαστορα του, του Τσιοδρα,ολοι αυτοι που ειναι αντιθετοι οπως ο χειρουργος Δ.Γακης και ο Κ.Φαρσαλινος ο Ιωαννιδης και λοιποι,θα δειτε οτι αντιθενται στα μετρα,δηλαδη θεωρουν οτι οι μασκες κανουν κακο λογω μικροβιων και υγρασιας,και λιγοτερο καλο,τα λοκνταουν το ιδιο,και τα ιδια τα εμβολια τα συγκεκριμενα δεν εχουν μελετηθει οπως πρεπει ωστε να ειναι ασφαλη οπως ολα τα προηγουμενα.Ειδικα ο Δ.Γακης στο προσωπικο του προφιλ στο φατσοβιβλιο μας μιλα για την πολιομυελιτιδα που εφεραν προσφατα σε Λονδινο και Ελλαδα οι μεταναστες απο Πακισταν και Αφγανισταν,και να τρεξουμε απαντες να εμβολιασουμε με το εμβολιο κατα της πολιομυελιτιδας τα βρεφη(ασχετα αν απο το συγκεκριμενο εμβολιο εχουν παραλυσει χιλιαδες παιδακια...),οπως λεει συμφωνει και ο γνωστης εμβολιολαγνος κοροιδοφαγος παιδιατρος Απ.Ζερβας και αυτος απο την συμπρωτευουσα και πιθανον συγγενης του νεου δημάρχου...
Ολοι αυτοι λοιπον ειναι υπερ των εμβολιων γενικα που η ιατρικη κοινοτητα με εντολη της παγκοσμιας ελιτ εχει φερει τα τελευταια 100 χρονια και με τα οποια εχουν γινει γενοκτονιες σε Αφρικη και Ασια (και τωρα σε ολοκληρο τον πλανητη)δεκαδων εκατομμυριων εξαθλιωμενων ανθρωπων και ειδικα νεογνων.Οι συγκεκριμενοι κυριοι αντιδρουν στα μετρα, το ξαναλεω,στην μασκα στα λοκνταουν κτλ.Δεν μας λενε οτι τα εμβολια εχουν ξεκληρισει εθνη και εθνη στον πλανητη,εχουν στειρωσει εκατομμυρια γυναικες,και ότι το ιδιο κανει και το τελευταιο εμβολιο που εβγαλαν στην επιφανεια κατα του κοροιδοιου.
Το θεμα της συγκεκριμενης μουφοπανδημιας κυριοι της ιατρικης κοινοτας ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ δεν ειναι ιατρικο.Το εμβολιο ειναι το πιστοποιητικο υποταγης (μαζι και θανατου)προς μια χουφτα απανθρωπων.Τα μετρα ειναι προεορτια του παγκοσμιου περιορισμου του ατομου και των ελευθεριων του που επικειται.Οσοι επιζησουν των εμβολιων θα υποστουν μειωση των ελευθεριων τους και ηλεκτρονικο ελεγχο τους απο υποδωρια τσιπακια ελεγχου.Το αν η χρηση μασκας καθ ολο το 24ωρο ειναι επιβλαβης νομιζω το καταλαβαινει και ο τελευταιος κατοικος αυτου του ερμου του πλανητη,το αν σε βομβαρδιζουν με ελεγχομενες πληροφοριες για ελεγχο της σκεψης σου το καταλαβαινει ενα μεγαλο πλεον μερος του πληθυσμου,αλλα η ψευτοπανδημια γιατι ψευτικη ειναι(για να μην βαλω κανα σεντονι εδω δειτε σε αλλο ποστ προσφατο καποιος αναφερει πως στηνεται μια πανδημια με εναν ιο που υπαρχει χρονια τωρα και αντιμετωπιζεται φυσικα),ειναι θεμα υποταγης του ανθρωπου στην νεα ταξη πραγματων.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Μπουκουρας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 18, 2022 3:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τεταρτος αστυνομικος νεκρος σε 5 μερες.Μετα την 23χρονη που ξεψυχησε μεσα σε ενα περιπολικο στην Αθηνα,ηρθε ενας 35χρονος στην Χαλκιδα που επαθε εμφραγμα επανω στην αστυνομικη μηχανη και εφυγε απο την ζωη,μετα μια 43χρονη σημερα στα συβοτα που ηταν διακοπες και ενας 52χρονος στην Θεσσαλονικη.Τα σαιτ και οι ειδησεις δεν λενε κουβεντα για εμβολια ,αρα ηταν εμβολιασμενοι(γιατι αν δεν ηταν θα το εκαναν σημαια...).Επισης δεν ειχε κανενας τους σοβαρο η χρονιο νοσημα(ξαφνικα το λεμε στα λαικα ή SADS στα αμερικανικα που θα λεγε και ο Μπαιντεν).Την τελευταια εβδομαδα διαβαζουμε και για 8 νεκρους στρατιωτικους ολοι χωρις υποκειμενα νοσηματα και κανα δυο απο το Λιμενικο.Δεν αναφερω ολους αυτους τους πολιτες που διαβαζουμε καθημερινα γιατι ειναι εκατονταδες,αλλα θα σταθω στους ενστολους γιατι αυτοι οπως διαβαζουμε περνουν ετησιους ελεγχους υγειονομικους και αθλητικους και αποκλειεται να ειχαν καποιο χρονιο νοσημα που να μην το ειχαν βρει και αντιμετωπισει με καποιο τροπο,οπως διαβητη ,υψηλη χοληστερολη ,υψηλα λευκα αιμοσφαιρια,αρυθμιες κτλ που οδηγουν σε βαθος χρονου σε θανατο αν δεν τα ρυθμισεις.Αρα αφου ηταν σε ενεργεια αυτοι ολοι που ανεφερα,ειχαν περασει τις ετησιες αθλητικες επιδοσεις,και τις υγειονομικες με επιτυχια και συνεχιζαν να εργαζονται κανονικα.Αρα ολοι αυτοι πεθαναν ΞΑΦΝΙΚΑ,αυτο αλλωστε αναφερουν και οι νεκροψιες που γινονται.Ειχαμε ακουσει τα προηγουμενα χρονια τοσους νεκρους σε καθημερινη βαση;Εγω οχι.Αν πεθαινε ενας νεος σε ηλικια σχετικα (μεχρι 50)τα καναλια ασχολουνταν καμια εβδομαδα με το γεγονος,εδω πεθαινουν δεκαδες καθημερινα.Τι αλλαξε απο τοτε...μα τα εμβολια φυσικα,και η απιστευτη χρηση μασκας ακομη και μεσα στα σπιτια.Δεν το παραδεχεται κανενας εμβολιασμενος και πιθανον πολλοι απο αυτους θα τρεξουν τον σεπτεμβριο να κανουν και την τεταρτη δοση αλλα ειναι η αιτια των θανατων στην χωρα.Απο την αρχη του ετους μεχρι σημερα βαση των επισημων στοιχειων μετραμε σχεδον 90χιλ θανατους(οι μισοι απο αυτους ειναι κατω των 50 ετων).Επισης ενα βασικο που κανεις δεν αναφερει ειναι οτι φετος εχουμε 1500αποβολες σε προχωρημενες εγκυμοσυνες εμβολιασμενων γυναικων.Σε δυο τρια χρονια θα εχουμε μεινει ουτε οι μισοι...συνεχιστε ετσι ζωα να μπολιαζεστε να συναντησετε τον δημιουργο μας μια ωρα αρχυτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας