patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 03, 2022 2:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ


- Το 1914 ξέσπασε πόλεμος ευρωπαϊκός ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.Αιτία ήταν η δολοφονία του αρχιδούκα Φραντζ Φέρντιναντ, διαδόχου του Αυστροουγγρικού θρόνου, και της συζύγου του, αρχιδούκισσας Σοφίας, στο Σαράγεβο στις 28 Ιουνίου 1914. Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος όπως εξελίχθηκε και στη διάρκεια του οποίου, οι δυνάμεις της Αντάντ, η Βρετανία, η Γαλλία, η Σερβία και η Αυτοκρατορική Ρωσία (αργότερα προσχώρησαν η Ιταλία, η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ρουμανία) συγκρούστηκαν με τις Κεντρικές Δυνάμεις, τη Γερμανία και την Αυστροουγγαρία (αργότερα συντάχθηκαν μαζί τους η Οθωμανική Τουρκία και η Βουλγαρία).Οι Αμερικανοί και τότε δεν επιθυμούσαν να εμπλακούν σε πολεμικές επιχειρήσεις...αλλά ποτέ δεν μάθαμε ποιός πραγματικά βρισκόταν πίσω απο αυτην την δολοφονία που ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ο Α´ παγκόσμιος πόλεμος,η αλλιώς ο πρώτος ιμπεριαλιστικός πόλεμος ο οποίος τελείωσε με την διάλυση της Ρωσικής, της Γερμανικής, της Οθωμανικής και της Αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας( ήταν κάτι που οι αμερικάνοι επιθυμούσαν διακαώς την πτώση των αυτοκρατοριών ώστε να εγκαθιδρύσουν την δική τους)
Ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ λοιπόν, Γούντροου Γουίλσον, κήρυξε ουδετερότητα, όμως στην πραγματικότητα αναζητούσε απεγνωσμένα τη δικαιολογία για να μπουν οι Αμερικανοί στρατιώτες, στα πεδία των ευρωπαϊκών μαχών. Ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Γουίλιαμ Τζένινγκς, σημείωσε με νόημα: «Τα μεγάλα τραπεζικά επιτόκια ενδιαφέρονταν άμεσα για τον πόλεμο λόγω των μεγάλων ευκαιριών που θα προέκυπταν για τεράστια κέρδη».

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η πιο επικερδής επιχείρηση για τους τραπεζίτες είναι ο πόλεμος, αφού αναγκάζει την εμπλεκόμενη χώρα να δανειστεί χρήματα με υψηλούς τόκους από την Κεντρική Τράπεζα.

Μέντορας και από τους πλέον έμπιστους συμβούλους του Γουίλσον ήταν ο συνταγματάρχης Έντουαρτ Χάους, άνθρωπος με στενές φιλικές σχέσεις με διεθνείς τραπεζίτες, που έβλεπαν σαν επιχείρηση την είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο. Σε μια καταγεγραμμένη συνομιλία του συνταγματάρχη Χάους και του υπουργού Εξωτερικών της Αγγλίας σερ Έντουαρτ Γκρέι, αποκαλύπτεται ο τρόπος που θα άνοιγε η πόρτα του πολέμου και για τις ΗΠΑ.

Ο Γκρέι ρώτησε σε κάποια στιγμή της συνομιλίας: «Τι θα κάνουν οι Αμερικανοί αν οι Γερμανοί βυθίσουν ένα υπερωκεάνιό τους γεμάτο επιβάτες;». Ο Χάους απάντησε: «Πιστεύω ότι θα σήκωνε κύμα αγανάκτησης που θα σάρωνε τις ΗΠΑ, και αυτό θα ήταν αρκετό να μας ωθήσει στον πόλεμο».

Στις 7 Μαΐου 1915, έπειτα από υπόδειξη του σερ Έντουαρτ Γκρέι, το πλοίο «Λουζιτάνια» κατευθύνθηκε σκοπίμως στα γερμανικά χωρικά ύδατα, όπου αφθονούσαν τα γερμανικά πολεμικά σκάφη. Όπως ήταν αναμενόμενο, γερμανικό υποβρύχιο τορπίλισε το πλοίο, στέλνοντας στον θάνατο 1.200 ανθρώπους.
Για να γίνει αντιληπτό και από τους πιο δύσπιστους το πόσο προσχεδιασμένη ήταν αυτή η κίνηση, αρκεί να τονίσουμε ότι η γερμανική πρεσβεία στις ΗΠΑ δημοσίευσε αγγελίες στους «New York Times», ενημερώνοντας όσους ήθελαν να ταξιδέψουν με το «Λουζιτάνια», ότι αναλάμβαναν και το κόστος των κινδύνων που εγκυμονούσε το ταξίδι, αφού ένα πλοίο που θα έπλεε από την αμερικανική ήπειρο στην Ευρώπη μέσω εμπόλεμης ζώνης θα ήταν απόλυτα εκτεθειμένο.

Όπως πολύ σωστά προβλέφθηκε, η βύθιση του «Λουζιτάνια» προκάλεσε τσουνάμι οργής στον αμερικανικό πληθυσμό. Οι ΗΠΑ μπήκαν στον πόλεμο σύντομα. Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος κόστισε τη ζωή σε 323.000 Αμερικανούς, στοίχισε 30 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ ο John D. Rockefeller κέρδισε πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια!



- Μετά απο μερικά χρόνια ο ιμπεριαλισμός και η διατήρηση των αποικιών αλλά και η δημιουργία νέων έφερε τον Β´ παγκόσμιο πόλεμο,που και εκεί το 83% των Αμερικανών πολιτών δεν ήθελαν να έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο!!!
Ο τότε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Φράνκλιν Ρούζβελτ προερχόταν απο οικογένεια τραπεζιτών της Νέας Υόρκης.
Ο θείος του Αμερικανού Προέδρου, Φρέντερικ, μέλος της επιτροπής σύστασης της Κεντρικής Τράπεζας, φρόντιζε ιδιαίτερα τα συμφέροντα των διεθνών τραπεζιτών, των οποίων το ενδιαφέρον επικεντρωνόταν στην είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο, δηλαδή σε ό,τι πιο επικερδές γι’ αυτούς.Τι θα έκανε τους αμεικανούς πολίτες να αλλάξουν άποψη για την συμμετοχή της χώρας στον πόλεμο;Μα φυσικά το Πέρλ Χάρμπορ!!!!!!
Στους μήνες που είχαν προηγηθεί της επίθεσης στο Περλ Χάρμπορ, ο Ρούσβελτ έκανε ό,τι του ήταν δυνατόν για να εξαγριώσει τη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου», προκαλώντας την επικείμενη αντίδρασή της. Διέκοψε τις εξαγωγές πετρελαίου από την Αμερική στην Ιαπωνία, μποϊκοτάρισε όλα τα ιαπωνικά προϊόντα στις ΗΠΑ, δανειοδότησε δημοσίως την Κίνα και παρείχε στρατιωτική βοήθεια στους Βρετανούς, αν και οι δύο ήταν εχθροί των Ιαπώνων στον μαινόμενο πόλεμο, κάτι που είναι εντελώς αντίθετο με τους διεθνείς πολεμικούς κανονισμούς.
Μετά το «Περλ Χάρμπορ» ένα εκατομμύριο άνδρες δήλωσαν εθελοντές για να πολεμήσουν!
Να σημειώσουμε ότι τα θηριώδη αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ εκείνο το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου δεν βρίσκονταν στη βάση του Περλ Χάρμπορ! Οι ζημιές στον στόλο των Αμερικανών ακούγονται βαριές στα ΜΜΕ( ακόμη και ταινίες γυρίστηκαν) , αλλά δεν έιναι: Δύο παροπλισμένα θωρηκτά βυθίστηκαν, αλλά ανελκύστηκαν και αυτά, 80 αεροσκάφη παλιάς τεχνολογίας καταστράφηκαν και 159 επίσης παλιά και εκπαιδευτικά κυρίως έπαθαν ζημιές.
Σε μια αναφορά του υπουργού Αμύνης του Ρούζβελτ, Χένρι Στίμσον, στις 25 Νοεμβρίου 1941, δηλαδή 12 μέρες πριν από την επίθεση των Ιαπώνων, καταγράφεται μια συνομιλία του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ: «Το θέμα ήταν πώς θα τους καταφέρναμε να ρίξουν την πρώτη βολή. Ήταν επιθυμητό, να είμαστε σίγουροι, ότι οι Γιαπωνέζοι θα έκαναν το πρώτο βήμα, ώστε να μη μείνει η παραμικρή αμφιβολία για το ποιοι προκάλεσαν»…
Στις 4 Δεκεμβρίου, τρεις μέρες πριν από την επίθεση, η αυστραλιανή υπηρεσία πληροφοριών ενημέρωσε τις ΗΠΑ ότι ισχυρή ιαπωνική δύναμη κατευθυνόταν προς τη Χαβάη. Ο Ρούσβελτ και το επιτελείο του αγνόησαν την πληροφορία ή έκαναν πως δεν την έλαβαν ποτέ…Πρόσφατα μάλιστα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που αποδεικνύουν ότι όχι μόνο η επικείμενη επίθεση στο λιμάνι της Χαβάης ήταν γνωστή εβδομάδες πριν, αλλά και από καιρό επιθυμητή, και μάλιστα επιδιωκόμενη!
Η Αμερική επιτέλους μπαίνει ορμώμενη στον πόλεμο που ήδη έχει εξαθλιώσει τους συμμετέχοντες και απο τις δύο πλευρές,εξαπολύει επιθέσεις παντού,και αφού η Ιαπωνία έχει ήδη συνθηκολογήσει και παραδοθεί,τρώει στο κεφάλι δύο ατομικές βόμβες για να μην ξεχάσει ποτέ τον νέο δυνάστη της.Το ίδιο συμβαίνει και με την Ανατολική Γερμανία,αφού έχει ηττηθεί και ο Χίτλερ έχει αυτοκτονήσει,κάνει επίθεση σε πόλεις της Ανατολικής Γερμανίας όπως η Δρέσδη,με 1.100 αμερικανικά και βρετανικά αεροπλάνα που άδειασαν πάνω από 4.000 τόνους εμπρηστικών και εκρηκτικών βομβών, ισοπεδώνοντας στην κυριολεξία τις πόλεις αυτές και αφήνοντας πίσω χιλιάδες νεκρούς πολίτες για να μην ξεχάσουν και αυτοί ποτέ τον νέο τους δυνάστη...απο εκεί και πέρα οι Αμερικάνοι έγιναν τα παγκόσμια αφεντικά με μόνο εμπόδιο την Ρωσία.



- Στα χρόνια που διανύσαμε μετά το παραμύθι "Λουζιτάνια"και "Πέρλ Χάρμπορ" ξεθώριασε,η και βάλτωσε στους λάκους του Βιετνάμ...και η Αμερική έπαιξε το τελευταιο της χαρτί για να σωθεί ώς παγκόσμιος δυνάστης,διάβρωσε την Σοβιετική γραφειοκρατία που είχε στρογγυλοκαθίσει στα έδρανα της Δούμας και είχε ξεχάσει τα επαναστατικά της ιδεώδη,έχοντας σκοτώσει ότι θύμιζε τους περήφανους Μπολσεβίκους,και ήρθε η πτώση της ΕΣΣΔ χωρίς καν να ερωτηθούν οι πολίτες με ένα δημοψήφισμα,έφτανε μόνο η απόφαση του κώμματος,και του διεθνιστή Γκορμπατσώφ,και του αλκοολικού Γέλτσιν,που τον κορόιδευε δημοσίως σε τηλεοπτική μετάδοση ο Κλίντον.Απο κει και πέρα έπεσαν και όλα τα προπύργια στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο(Τσεχοσλοβακία-Κίνα-Πολωνία-Ρουμανία κτλ).Οι Αμερικάνοι είχαν σωθεί ακόμη μια φορά!!!!Και αφού γλίτωσαν απο του χάρου τα δόντια διέλυσαν την πανίσχυρη τότε Γιουγκοσλαβία που παρέμενε ανεξάρτητη απο τις διεθνής δυνάμεις,και παραγκώνισαν το Ιράν.Η κρίση όμως του καπιταλισμού συνεχιζόταν και τα δολλάρια που έκοβαν μέρα νύχτα δεν ήταν ικανά να μειώσουν τον πληθωρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο...και τώρα έπρεπε να κάνουν έναν νέο πόλεμο αλλά οι αμερικανοί πολίτες δεν ήθελαν να συμμετάσχουν,αφού και οι συνεχείς πόλεμοι άφηναν πίσω τους νεκρούς αλλά κυρίως ψυχολογικά νεκρούς αμερικάνους,και ο πληθωρισμός μεγάλωνε και το δολλάριο δεν ήταν ελκυστικό για να προσελκύσει νέους ντόπιους μισθοφόρους.Εκεί γεννιέται και η ιδέα του μετανάστη μισθοφόρου απο το Μεξικό,το Πουέρτο Ρίκο μέχρι και την Αφρική,με αντάλλαγμα μια υπηκοότητα και μερικά δολάρια απο τα εκτυπωτήρια χωρίς αντίκρυσμα...

- Το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα όμως βγάζει πολύ χρήμα. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους κερδίζαν προσωπικά. Εταιρείες σαν τη Χαλιμπάρτον διαχειρίζονταν εκατοντάδες δισ. δολάρια. Υπάρχε το προσωπικό κέρδος, αλλά επίσης και η επιδίωξη της δύναμης. Αυτοί οι άνθρωποι φαίνεται να έιχαν ακόρεστη δίψα για δύναμη. Πρώτοι οι Ντικ Τσένι, Ντόναλντ Ράμσφελτ και Πολ Γούλφοβιτς, που ήθελαν να δημιουργήσουν μια νέα αμερικανική αυτοκρατορία. Σχεδίασαν λοιπόν ένα λεπτομερές σχέδιο. Λεγόταν"Πρόγραμμα για τον νέο αμερικανικό αιώνα» (σ.σ.: ένα think tank νεοσυντηρητικών που δημιουργήθηκε το 1997 και έπειτα στελέχωσε τις κυβερνήσεις Μπους). Μιλούσε για ξαναχτίσιμο της αμερικανικής άμυνας και εξηγούσε πως ο αμερικανικός λαός δεν θα συναινούσε στη δημιουργία μιας αμερικανικής αυτοκρατορίας τώρα που οι ΗΠΑ είναι η μοναδική υπερδύναμη. Η ιδέα ήταν να φτιάξουν μια σειρά από ισχυρές βάσεις σε όλο τον κόσμο και να επεμβαίνουν επιθετικά στη Μέση Ανατολή - όχι μόνο για να ελέγχουν τα φυσικά αποθέματα εκεί, αλλά και για να αποκτήσουν πολιτική επιρροή σ' αυτήν τη γεωπολιτικά κρίσιμη περιοχή. Αλλά πιθανολογούσαν ότι ο αμερικανικός λαός δεν θα ήταν διατεθειμένος να υποστεί οικονομικές θυσίες και τις απώλειες των ίδιων του των παιδιών για να υποστηρίξει αυτό το σχέδιο, εκτός αν υπήρχε κάποιο φοβερά τραυματικό γεγονός, παρόμοιο με το Περλ Χάρμπορ...οι δίδυμοι πύργοι και η τυφλή τρομοκρατία!!!

«Πολύ καιρό προτού εμφανιστεί ο σκηνοθετημένος κίνδυνος της τυφλής τρομοκρατίας,ή, η δολοφονία ένας μελλοντικού αυτοκράτορα,η ακόμη η δολοφονική επίθεση στην Χονολουλού,ήδη η θρησκεία, (που στάθηκε πάντα ένα πρότυπο λειτουργικής ιδεολογίας για όλες τις παλιές εξουσίες και που σήμερα απούσα οδηγείται σε μία και μοναδική σε ολόκληρο τον πλανήτη χωρίς ηγέτες σαν του παρελθόντος με γνώμονα το πολιτικό μοντέλο,της μίας και μοναδικής διακυβέρνησης και θρησκείας παγκόσμια... ) είχε εφεύρει το διάβολο, πρώτο και ύψιστο προβοκάτορα, που έπρεπε να εξασφαλίσει τον πιο πλέριο θρίαμβο της βασιλείας του Θεού: αυτό που έκανε η θρησκεία ήταν να προβάλλει στον μεταφυσικό κόσμο την απλή αναγκαιότητα κάθε συγκεκριμένης και πραγματικής εξουσίας- Έτσι π.χ και ο Κικέρωνας στην Ρώμη,ήταν αναγκασμένος να μεγαλοποιήσει τον κίνδυνο που αντιπροσώπευε ο Κατιλίνας(σε μία απο τις πρώτες συνομοσίες που καταγράφησαν ιστορικά και αποδείχτηκαν επίσης), ώστε να μεγεθύνει την δική του δόξα σαν σωτήρα της πατρίδας και να πολλαπλασιάσει τις δικές του ατασθαλίες(Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν παιδεραστής και αυτός να ξέρεις)-
Για κάθε εξουσία, η αληθινή καταστροφή είναι μόνο το να την πετάξουν έξω απ’ την ιστορία και κάθε εξουσία απ’ την στιγμή που έχει αδυνατίσει, νοιώθοντας να πλησιάζει η αληθινή καταστροφή, προσπάθησε πάντα να στερεωθεί, εμφανιζόμενη ότι δίνει μια άνιση μάχη εναντίον ενός βολικού αντιπάλου».
Η τρομοκρατία λοιπόν έγινε η νέα στρατηγική του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού υπό την αμερικάνικη ηγεσία του. Κι’ όχι μόνο με την γενική έννοια της προβοκάτσιας που πάντα χρησιμοποιούσαν οι κυρίαρχες τάξεις, αλλά σαν ένα πολύ συγκεκριμένο και συστηματικά εφαρμοζόμενο σχέδιο για ολόκληρο τον πλανήτη.
Όχι μονάχα άτομα αλλά ολόκληρα κράτη βαφτίζονται κατά το δοκούν τρομοκρατικά ή ότι υποθάλπουν την τρομοκρατία. Τα κράτη αυτά μπαίνουν στο στόχαστρο των ΗΠΑ στο όνομα του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας». Η αρχή έγινε με τον βομβαρδισμό της Λιβύης, με δικαιολογία ότι τρομοκράτες του Καντάφι είχαν τοποθετήσει και πυροδοτήσει μια βόμβα σε βερολινέζικη ντισκοτέκ.Μετά το Ιράκ,το Κουβέιτ,το Αφγανιστάν,η Συρία,η Υεμένη,κ.ο.κ.

-Μέτά μας έφεραν την ψευτοπανδημία για να συγκαλύψουν την κατάρρευση του οικονομικού τους μοντέλου και να μας μειώσουν τις ελευθερίες στο ελάχιστο μέχρι να γίνουμε εντελώς χειριστικά πιόνια σε παγκόσμιο επίπεδο,καθώς και να "ελαφρύνουν" το ανθρώπινο απόβαρο στον πλανήτη γή γιατί οι κάμπιες και οι κατσαρίδες δεν θα φτάνουν για όλους στο κοντινό μέλλον.

- Τους έχει απομείνει η Ρωσία,που διαθέτει άπειρο ορυκτό πλούτο,που η χώρα αυτή μοιάζει το τελευταίο αμυντικό οχυρό για την παγκόσμια διακυβέρνηση τους.Προετοιμάζουν την Ουκρανία 8 χρόνια για αυτήν την στιγμή...παράλληλα συνεχίζουν το παραμύθι του "σκλαβισμού"μας με την κλιματική αλλαγή αυτή την φορά.Και ξαφνικά ο Πούτιν...
Οι Ρώσοι στρατηγοί και μυστικές υπηρεσίες ειδοποιούν την γραφειοκρατία ότι τα ψωμιά τους είναι μετρημένα αν συνεχίσουν να ποιούν την νήσσαν σαν γνήσιοι συνεχιστές γραφειοκράτες του "πατερούλη"Στάλιν.Ακόμη και το κομουνιστικό κώμμα της Ρωσίας λέει ναι στην ειδική επιχείρηση "Ζ".
Τέτοιον Ρώσο πατριώτη σαν τον Πούτιν είχα να δω (η διαβάσω...)απο τα χρόνια του Λέοντα.

Όσοι συνεχίζουν να είναι με τους δυτικούς και τις ΗΠΑ δεν είναι με την σωστή πλευρά της ιστορίας,αλλά είναι η λαθος πλευρά της ιστορίας,είναι τα υποτελικά ανδρίκελα,οι φασίστες,και οι ανιστόρητοι που θα οδηγηθούν στο χρονοντούλαπο της επομένης μέρας για να μην πώ στην νέα πηγάδα...Για αυτούς όλους τους λόγους είμαστε με την Ρωσία σήμερα,για ένα ελεύθερο μέλλον σε εμάς και τα παιδιά μας.
Επιστροφή στην κορυφή
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1705

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 03, 2022 4:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία πάρα πολύ καλή ανασκόπηση της ιστορίας από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Μία ανασκόπηση η οποία (για όσους θέλουν να καταλάβουν) φωτογραφίζει ξεκάθαρα τους λόγους για τους οποίους σήμερα, σε παγκόσμιο επίπεδο, ο πλανήτης ολόκληρος βρίσκεται ακριβώς επάνω στην κόψη του ξυραφιού. Ή θα συνεχίσει να υπάρχει μέσα σε πολύ καλύτερες συνθήκες, οι οποίες θα έλθουν με την βασική προûπόθεση πως οι λαοί θα αναλάβουν τις απαραίτητες επαναστατικές πρωτοβουλίες που επιτάσσει η ιστορική αναγκαιότητα, ή θα καταστραφεί εντελώς..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 03, 2022 7:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τίνος "Λέοντα"; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Τέτοιον Ρώσο πατριώτη σαν τον Πούτιν είχα να δω (η διαβάσω...)απο τα χρόνια του Λέοντα.


Του Τρότσκι;
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας