patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

H προπαγάνδα για τον παγκόσμιο έλεγχο.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 11, 2023 12:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: H προπαγάνδα για τον παγκόσμιο έλεγχο. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεκίνησε στις ΗΠΑ να ξεδιπλώνεται το κουβάρι του COVID-19 και απο την αρχική εκδοχή ότι ήταν μια παγκόσμια πανδημία (που μας έστειλε ο θεός...) πήγαμε σε έναν εργαστηριακό ιό που φτιάχτηκε στην Γιουχάν της Κίνας και καταλήγουμε τον τελέυταίο καιρό ότι δεν υπήρχε ποτέ ιός και ότι ήταν μια καλά στημένη προπαγάνδα της παγκόσμιας ελίτ για τον πλήρη έλεγχο των λαών αλλά και την μείωση αυτών μέσω των εμβολίων.Κυρίως του δυτικού κόσμου και της Κίνας δηλαδή γιατι στον υποανάπτυκτο κόσμο τα εμβόλια θερίζουν και στειρώνουν χρόνια τώρα λόγω της ανύπαρκτης ενημέρωσης και ελέγχου...(Αφρική και Ασία).Στον δυτικό κόσμο ξεκίνησαν πριν 30 χρόνια περίπου με τον ιό του AIDS,έναν ιό που δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι υπήρχε όπως τον εμφάνισε ο Π.Ο.Υ.Μάλιστα ένας ιολόγος(οχι ο Μοντανιέ)για να το αποδείξει αυτό είχε κάνει μετάγγιση αίματος απο οροθετικό ασθενή και όντως δεν υπήρξε απολύτως τιποτά,απλά μερικά χρόνια μετά βρέθηκε νεκρός(το 1995)...αφου οι μυστικές υπηρεσίες φρόντισαν γι αυτό.Μιλάμε για τον Dr Robert Willner
1) https://www.youtube.com/watch?v=iqC7YijE2Zc

2) https://anazitiseis.gr/dr-robert-willner-1994-kanei-zontana-metangisi-aimatos-apo-orothetiko-gia-na-apodeixei-pos-to-aids-itan-astheneia-farmakon-kai-to-megalytero-os-tote-isos-egklima-tis-anthropotitas-vinteo/

Εξάλλου οι ΗΠΑ για να διαφημίσουν τον ιό τότε και να φοβήσουν τον κόσμο έστησαν με τον πιο γνωστό αθλητή εκείνης της εποχής (1993)τον ΜΑΤΖΙΚ ΤΖΟΝΣΟΝ τον μπασκετμπολίστα των L.A LAKERS μια ωραία προπαγάνδα ότι είναι φορέας του θανατηφόρου αυτού ιού και σταματά το μπάσκετ.Ενας ιατρικος αθλητικος και κοινωνικός χαμός προκλήθηκε τότε στον δυτικό κυρίως κόσμο και όλοι έτρεχαν να αγοράσουν προφυλακτικά.Ο συγκεκριμένος αθλητης ξανάπαιξε μπάσκετ μετά απο κανά χρόνο και ζεί ακόμη και μάλιστα χαίρει άκρας υγείας!!!!!

Στις ΗΠΑ αφού οι Ρώσοι ευτυχώς για εμάς ξεκίνησαν την επιχείρηση αποπαγκοσμιοποίηση της Ουκρανίας και σταμάτησαν να μιλούν για πανδημία,ξεκίνησαν δειλά δειλά στην αρχή και τώρα πιά με την μορφή λαίλαπας τον έλεγχο για την υποτιθέμενη πανδημία και τα θανατοεμβόλια της.

1) https://childrenshealthdefense.org/defender/twitter-files-censorship-industrial-complex/

2) https://childrenshealthdefense.org/defender/cdc-robert-redfield-covid-origins/

Αφου ξεκίνησαν και ψάχνουν αν ξέφυγε απο κάποιο εργαστήριο,είμαι σίγουρος ότι στο τέλος στις ΗΠΑ θα καταλήξουν ότι δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ιός και πανδημία.Αυτο θα γίνει πιθανόν στο επόμενο έτος που και οι Ρώσοι θα έχουν τελειώσει με την Ουκρανία αλλά και οι εκλογές θα έχουν αναδείξει ένα άλλο πρόσωπο.

Ολα αυτά μας ΄φερνουν μνήμες απο Β.Π.Π και μια άλλη προπαγάνδα το ολοκαύτωμα των Εβραίων που δεν υπήρξε ποτέ αλλά στηρίχτηκε απο τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ώστε να αποδωθούν ευθύνες και στο δημιουργημά τους τους ΝΑΖΙ αλλά και να ετοιμάσουν το δρόμο για την δημιουργία ένος ψευδοκράτους στην Μέση Ανατολή αυτό του Ισραήλ που θα το χρησιμοποιούσαν σαν ανάχωμα τους για την κυριαρχία του μαύρου χρυσού στην ευρυτερη περιοχή.
Η δολοφονία έξι εκατομμυρίων Εβραίων κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου δεν συνέβη ποτέ,και οι θάλαμοι αερίων στο κέντρο εξόντωσης Άουσβιτς-Μπίρκεναου δεν υπήρξαν ποτέ.Αλλά ποιός μπορούσε τότε να το αρνηθεί;Οι ηττημένοι Γερμανοι;Οι διαλυμένοι Αγγλοι;Οι Γάλλοι που παραδόθηκαν στους Γερμανούς χωρίς μάχη με τον Πεταίν ( Γάλλος στρατάρχης και πολιτικός, ήρωας του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου-Ναι ναί μην γελάτε-, πρωθυπουργός και πρόεδρος της Γαλλίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο)να τους δίνει τα κλειδιά αμαχητί;
Ας θυμηθούμε μερικά γεγονότα που μετά την δημιουργία ρεύματος υποστήριξης του ολοκαυτώματος δημιουργήθηκαν και ουσιαστικά προσπαθησαν να αποκρυφτούν και να καταπνιγούν ώστε να συνεχιστεί αυτό το ρεύμα και να μπορέσουν να εδραιωθούν στην Μέση Ανατολή αλλά και να δώσουν στους Εβραίους μια δυναμική που θα τους βοηθούσε να γίνουν η παγκόσμια δύναμη.

1)Το 1955 Ο Γουίλις Κάρτο ιδρύει μία ακροδεξιά ομάδα με μεγάλη επιρροή στην Ουάσιγκτον, η οποία τελικά γίνεται γνωστή ως Liberty Lobby. Το Liberty Lobby, με επικεφαλής τον Κάρτο , τάσσεται υπέρ των «φυλετικά αγνών» Ηνωμένων Πολιτειών και κατηγορεί τους Εβραίους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο κόσμος. Το Liberty Lobby αρχίζει να δημοσιεύει έντυπα άρνησης του Ολοκαυτώματος το 1969.

2)Το 1959 ο Αμερικανός κληρικός Τζέραλντ Λ.Κ. Σμιθ εκδίδει το βιβλίο με τίτλο Ο Σταυρός και η Σημαία (Cross and the Flag) όπου ισχυρίζεται ότι έξι εκατομμύρια Εβραίοι δεν σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος αλλά μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

3)Το 1964 Ο Πολ Ρασινιέ, Γάλλος κομμουνιστής που είχε φυλακιστεί από τους Ναζί, δημοσιεύει το βιβλίο Το Δράμα του Εβραϊσμού στην Ευρώπη (The Drama of European Jewry), στο οποίο ισχυρίζεται ότι οι θάλαμοι αερίων ήταν επινόηση ενός «σιωνιστικού ιδρύματος».

4)Το 1966–67 Ο Αμερικανός ιστορικός Χάρι Έλμερ Μπαρνς δημοσιεύει άρθρα στο φιλελεύθερης ιδεολογίας περιοδικό Rampart Journal και ισχυρίζεται ότι οι Σύμμαχοι μεγαλοποίησαν την έκταση των θηριωδιών των Ναζί για να δικαιολογήσουν έναν επιθετικό πόλεμο κατά των δυνάμεων του Άξονα.

5)Το 1969 Ο εκδοτικός οίκος Noontide Press,δημοσιεύει ένα βιβλίο με τίτλο Ο Μύθος των έξι εκατομμυρίων (The Myth of the Six Million).

6)Το 1973 Ο Όστιν Απ, καθηγητής αγγλικής λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο LaSalle στη Φιλαδέλφεια, δημοσιεύει ένα φυλλάδιο με τίτλο: Η απάτη των έξι εκατομμυρίων: Εκβιασμός του γερμανικού λαού για σκληρά σημάδια με κατασκευασμένα πτώματα (The Six Million Swindle: Blackmailing the German People for Hard Marks with Fabricated Corpses). Αυτό το φυλλάδιο έθεσε τα θεμέλια για τους μελλοντικούς ισχυρισμούς των αρνητών του Ολοκαυτώματος.

7)Το 1976 Ο Άρθουρ Μπουτζ, καθηγητής μηχανικής του πανεπιστημίου Northwestern, δημοσιεύει το έργο Η φάρσα του εικοστού πρώτου αιώνα: Η υπόθεση κατά της υποτιθέμενης εξόντωσης του Εβραϊσμού στην Ευρώπη (The Hoax of the Twentieth Century:The Case Against the Presumed Extermination of European Jewry).


Επίσης το 1985 ο τότε ποινικός κώδικας της Δυτικής Γερμανίας επικαιροποιείται περιλαμβάνοντας διατάξεις που απαγορεύουν την υποκίνηση μίσους συμπεριλαμβανομένων και περιπτώσεων που συνδέονται με την άρνηση του Ολοκαυτώματος. Η κυβέρνηση της Γερμανίας επικαιροποιεί και ενισχύει περαιτέρω τον συγκεκριμένο νόμο το 1992, το 1994, το 2002, το 2005 και το 2015...έπεφτε το τοίχος του Βερολίνου βλέπετε και άδραξαν την ευκαιρία οι δυτικοί να κάνουν νέο ποινικό κώδικά.
Λίγο αργότερα στις 8 Ιουλίου, το κοινοβούλιο του Ισραήλ ψηφίζει νόμο που ποινικοποιεί την άρνηση του Ολοκαυτώματος!!!Και το 1991
Ο Αμερικανικός Σύλλογος Ιστορικών (American Historical Association), η παλαιότερη επαγγελματική οργάνωση ιστορικών, δημοσιεύει την εξής δήλωση: «Δεν υπάρχουν σοβαρές ερωτήσεις ιστορικών για το αν πράγματι συνέβη το Ολοκαύτωμα».
Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, σε μία ομιλία που μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση στις 14 Δεκεμβρίου του 2005 χαρακτηρίζει το Ολοκαύτωμα ως «μύθο». Το ίδιο και ο ανώτατος ηγέτης Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ μέχρι και σήμερα στις ομιλίες του.
Την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος το 2013, ο Φατχί Σιχάμπ Εντίμ, βοηθός του προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, ισχυρίζεται ότι τα 6 εκατομμύρια Εβραίοι που σκότωσαν οι Ναζί μετεγκαταστάθηκαν στην πραγματικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Το δημιούργησαν οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, σε συνεργασία με τους ομολόγους τους στα σύμμαχα έθνη κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου [the Holocaust] για να καταστρέψουν την εικόνα των αντιπάλων τους στη Γερμανία και για να δικαιολογήσουν τον πόλεμο και τη μαζική καταστροφή στρατιωτικών και μη στρατιωτικών εγκαταστάσεων των δυνάμεων του Άξονα και ειδικότερα τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι», αναφέρει ο Σιχάμπ Εντίμ.
Όλα αυτά έιναι στοιχεία που ξεκίνησαν 10 χρόνια σχεδόν μετά (εν απουσία αντιπάλου ΄δεους στην παγκόσμια κυριαρχία)τον ισχυρισμό του ολοκαυτώματος μέχρι και σήμερα.Στο θέμα της πανδημίας και επειδή υπήρξε αντίπαλο δέος στην παγκόσμια κυριαρχία αν μέσω αυτής τα στοιχεία βγαίνουν χωρίς να έχουμε βγεί εντελώς απο την πανδημία.Φανταστείτε τι έχουμε να ακουσουμε και να δούμε με την ήττα στην Ουκρανία και την πτώση των ΗΠΑ απο την κορυφή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας