patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 21, 2023 6:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα η διάδοση της αλήθειας είναι επαναστατική πράξη

Πράγμα που στις μέρες το ψέμα των καπιταλιστών είναι ένα από τα πρωτεύοντα της στρατηγικής προκειμένου να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα τους. Το είδαμε μετά την πτώση του υπαρκτού-ανύπαρκτου σοσιαλισμού με την αντικατάσταση του κομουνιστικού κινδύνου με τον τρομοκρατικό κίνδυνο, για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη του ΝΑΤΟ.

Να βαπτίζουν κατά το δοκούν σαν χώρα τρομοκρατική και να την μακελεύουν. Το διαπιστώσαμε με την «Καταιγίδα της Ερήμου» ενάντια στο Ιράκ, την επέμβαση, στο Αφγανιστάν, στην Λιβύη, Συρία, και τώρα με την Παλαιστίνη με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ για να διώξουν και τον τελευταίο παλαιστίνιο από την ΓΑΔΑ και να τους πάρουν την πατρίδα αφού προηγούμενος τους σκορπίσουν ανά τον κόσμο.

Γιαυτό η μεγαλύτερη βοήθεια προς τους παλαιστίνιους είναι να πούμε την αλήθεια, πως η ΧΑΜΑΣ δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση αλλά απελευθερωτική και ουδεμία σχέση έχει με τα ψέματα που τους αποδίδουν η ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΙΣΡΑΗΛ πως η ΧΑΜΑΣ με την επιχείρησης της 5ης Οκτώβριου βίασε σκότωσε, και αποκεφάλισε μικρά παιδιά, και πέταξε από τις θερμοκοιτίδες τα νεογέννητα μωρά.

Μια αισχρή και γκεμπελίστικη προπαγάνδα, ενάντια της ΧΑΜΑΣ παρότι η ίδια έχει καταγγείλει πως καμία σχέση δεν έχει και πως είναι προβοκάτσια του Ισραήλ-Αμερικής.

Να γιατί το πρώτο που θα πρέπει να καταγγείλουμε είναι τα ψέματα του Ισραήλ-Αμερικής-ΕΕ-και του δικού μας αλητάμπουρα που χωρίς ντροπή μας λέει πως το Ισραήλ το δικαίωμα στην αυτοάμυνα του ενάντια στην τρομοκρατική ΧΑΜΑΣ το νεοταξίτικο κάθαρμα.

Όλα τα άλλα είναι απλά λόγια να αγαπιόμαστε και που στην ουσία συμμετέχουμε στην προπαγάνδα, των εχθρών του λαού της Παλαιστίνης.



,
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3794

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 21, 2023 1:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αφήγηση... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λ. Ντ. Τρότσκι: "Τα εγκλήματα του Στάλιν".
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 21, 2023 3:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσυπογράφω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 21, 2023 4:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περί «γενεών»: Καθεστωτικό τέχνασμα απάτης
http://resaltomag.blogspot.com/2023/11/blog-post_16.html#more
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 06, 2023 4:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθημερινές ειδήσεις σε τοπικά και μεγαλύτερης απήχησης site και μέσα

https://aeolos.tv/61080/i-teleftaia-synentefxi-tou-christou-valaselli/

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/lesvos-efyge-apo-ti-zoi-se-ilikia-49-eton-o-xristos-valaselis-itan-dieythyntis-tou-aeolos-tv/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

Λέσβος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Χρήστος Βαλασέλης – Ήταν διευθυντής του Aeolos Tv[...]
Ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του , μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχόλια απο κάτω(το συγκεκριμένο για αυτήν την είδηση, ένα από τα πολλά)


Czar Ivan Groznyi :

Δυστυχώς έχασα έναν καλό μου φίλο, άνθρωπο, προγραμματιστή και συνάδελφο. Ψυχούλα. Πάντα είχε έναν καλό λόγο στο στόμα του για όλους. Στεναχωριότανε που δεν είχα κάνει τα εμβόλια και εγώ θρηνώ που τα έκανε.
Καλό σου ταξίδι αδελφέ μου Χρήστο, και καλή ανάπαυση. Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σκεπάσει το σώμα σου.

Απο κάτω ένας πλέον μιλά για τυχαίο γεγονός και ότι πάντα συνέβαινε αυτό, και καμιά 50αριά να τον βρίζουν ότι καθημερινά πεθαίνουν δεκάδες νέοι άνθρωποι απο ανακοπές, και ακόμη περισσότεροι απο επιθετικούς καρκίνους .Επειδή στο παρελθόν όταν ένας νέος έχανε την ζωή του γινόταν πρωτοσέλιδο για τουλάχιστον δέκα ημέρες, και στην τοπική κοινωνία για τουλάχιστον 6 μήνες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα ρεπορτάζ των μέσων για τις μεγάλες εξόδους των πόλεων για το πάσχα και το 15αύγουστο που φώναζαν ότι σε κάθε έξοδο χάνουμε ένα χωριό σε πληθυσμό. Σήμερα οι ηλίθιοι υποστηρικτές του δυτικού αφανισμού χτυπάνε παλαμάκια και προσπαθουν να μας πείσουν ότι ανέκαθεν χάναμε χιλιάδες συμπατριώτες μας απο ανακοπες και επιθετικούς καρκίνους και αυτοάνοσα.

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα η διάδοση της αλήθειας είναι επαναστατική πράξη όντως. Έχουν αδειάσει τα γηροκομεία απο απόμαχους της ζωής μιάς και ο μοναδικός τρόπος να παραμείνεις σε αυτά είναι να έχεις κάνει ΟΛΑ τα εμβόλια που υπάρχουν στην αγορα, όλα του κοβιντ και όλα για γρίπη έρπητα ζωστήρος, πνευμονιόκοκκου και πόσα ακόμη, με αποτέλεσμα να έχουν αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο δεκάδες χιλιάδες τα τελευταία δύο χρόνια.

Τα αντικαρκινικά νοσοκομεία έχουν μπουκώσει εδω και μήνες και τα φάρμακα έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν ελλείψεις λόγω υπερκατανάλωσης και μόνο. Και είναι λίγοι οι εμβολιασμένοι πλέον ζωντανοί που δεν έχουν αποκτήσει αυτοάνοσα.
Επίσης έχουν αυξηθεί οι χρήστες ουσιών κατα 30% απο τους εγκλεισμούς και έπειτα.Όσοι παραμείνουν ζωντανοί θα είναι άχρηστοι σωματικά και θα ζούν με επιδόματα και εξαρτημένοι απο ένα κατευθυνόμενο και εχθρικό κράτος το οποίο δεν θα μας χρειάζεται πλέον, με την τεράστια και αλόγιστη χρήση της Τ.Ν και την είσοδο στην χώρα μας και σε κάθε χώρα του δυτικού κόσμου μεταναστών με μικρές απαιτήσεις. Οπότε σιγά σιγά οι ηγεσίες θέλουν να απομακρύνεται και η επαναστατική πράξη αφού δεν θα υπάρχουν υποστηρικτές αυτής, αλλά δεν θα προλάβουν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας