patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

‘’ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ’’ , Η ΝΕΟΛΑΙΑ , ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 20, 2023 10:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: ‘’ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ’’ , Η ΝΕΟΛΑΙΑ , ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

‘’ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ’’, Η ΝΕΟΛΑΙΑ, ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ.

Η σημερινή ανακοίνωση του Μητσοτάκη, διατύπωσε ξεκάθαρα, το’’ τί μέλλει γενέσθαι’’.

Οφείλουμε να τοποθετηθούμε, σε πράγματα, που από παλιά συν έβαιναν, χωρίς να κατονομάζουμε, και πρωτίστως στη νέα διαπίστευση του Μεγάλου Αδελφού, προς τον Έλληνα Πολίτη!

Σε άμεση εφαρμογή λοιπόν μπαράζ μέτρων , τα οποία βάζουν τις κάμερες σε άμεση ενεργοποίηση.

Οι κάμερες, η άμεση καθιέρωση μητρώου με τα μέλη μιας και μόνο λέσχης ανά σύλλογο, το ηλεκτρονικό εισιτήριο με τη συνεργασία του αρμόδιου υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, που θα επιτρέπει την άμεση ταυτοποίηση του κατόχου του εισιτηρίου μέσω μιας εφαρμογής στα κινητά, ώστε τα γήπεδα να ξαναγίνουν χώροι αθλητικής άμιλλας αλλά και αρμονικής συνάντησης.

Τί ωραία που μας πλασάρεται το ψέμα!

1. Να ξεκινήσουμε, από το δυστυχή Αθλητισμό.

α. Αθλητικά σωματεία. Νόμιμος τζόγος . Στοίχημα και ΠΡΟΠΟ. Κέρδη από τηλεοπτικά δικαιώματα. Εισιτήρια, παροχές μέσω επίσημης πολιτείας και Δήμων, και παραγώγων. Τουτέστιν παραδιοικητικές οπαδικές οργανώσεις με παράνομες δραστηριότητες, όπως Λαθρεμπόριο, προστασίες κάθε είδους, βιαιοπραγίες, διακίνηση ναρκωτικών κλπ. Η νόμιμη και η παράνομη μαφία συνυπάρχουν και συνεργάζονται σε αγαστή και αμοιβαία επωφελή συμμαχία.

Οι Θύρες των οπαδών, χρηματοδοτούνται , καθοδηγούνται και νομιμοποιούνται από τους Δήμους, τις αντίστοιχες ομάδες, και το Κράτος. Ή μήπως κάνω λάθος;

Ο καπιταλισμός, πάντοτε είχε να κάνει με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση του κέρδους....και όχι μόνο.

β. Η αθλητική άμιλλα, μάλιστα, ίσως να μην εμφανίστηκε ποτέ, στα δημοφιλή
ομαδικά αθλήματα. Δεν γνωρίζω άλλωστε, κάποιον ‘’φίλαθλο’’, που να μην έχει ταυτόχρονα και οπαδικές προτιμήσεις. Πώς αλλιώς, εξάλλου, θα μπορούσε να ερμηνευτεί το γεγονός, ότι πάντοτε όλοι οι ‘’φίλαθλοι’’, υποστηρίζουν την ίδια ομάδα, σε όλα τα παιχνίδια, όσα χρόνια και να περάσουν, και ανεξάρτητα από τις επιδόσεις της; Η καραμέλα περί υγιούς ‘’φιλάθλου’’,δεν παύει παρά να αποτελεί, ένα ατυχή προσδιορισμό, ενός βαθιά άρρωστου, αθλητικού κόσμου!

Ακόμα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε εποχές παρακμής, ο χρηματισμός και η ανηθικότητα, είναι γνωστά! Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Όποιο φαινόμενο υπάρχει στην κοινωνία, θα εμφανίζεται και στον Αθλητισμό. Αλλά στον Αθλητισμό, να συμβαίνουν φαινόμενα ποινικά κολάσιμα, συντρέχει ένας επιπλέον λόγος. Η Νεολαία πάντοτε-πράγμα απόλυτα φυσικό- δραστηριοποιούταν σε αθλητικές συναθροίσεις.

2. Η Νεολαία.
Μια νεολαία αδικημένη. Μία νεολαία θυμωμένη. Μια νεολαία έτοιμη να εκραγεί. Ανεργία, φτώχεια, πείνα και δυστυχία. Οι κυβερνήτες θέλουν να την κατευθύνουν, όπως και το κάθε πολιτικό κόμμα άλλωστε, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα ανομολόγητα συμφέροντά τους.

Με το κάλυμμα των αθλητικών συλλόγων, και των οργανωμένων οπαδών, γίνεται εξόφθαλμη η προσπάθεια να την συκοφαντήσουν, να την κατηγορήσουν, να την εκθέσουν και τέλος να την υποτάξουν, να την εκμαυλίσουν και να την ευνουχίσουν, αφαιρώντας από αυτήν, κάθε ηθικό έρεισμα που θα της έδινε το θάρρος να αντισταθεί και να διεκδικήσει, όσα της αποστερούν! Και αυτός είναι ο πρώτος στόχος.

Ο φυσικός επαναστατικός προσανατολισμός του νέου τον φέρνει κοντά στα συμφέροντα των καταπιεσμένων. Η νεολαία πάντοτε ήταν το πιο ριζοσπαστικοποιημένο και πρωτοπόρο κομμάτι της κοινωνίας.

Τα μέτρα κατά της εγκληματικότητάς στα γήπεδα, έχουν διπλό στόχο από την εξουσία.

Α. Να απονευρώσουν και να ευνουχίσουν, τους νέους, πριν καν εκδηλωθούν, χειραγωγώντας τους και συκοφαντώντας τη δράση της, στην κοινωνία,

και Β. Να προλάβει τα επερχόμενα γεγονότα παίρνοντας μέτρα και νομοθετώντας, εναντίον εξεγέρσεων, που αναπόφευκτα θα εκδηλωθούν από τους εργαζόμενους στο εγγύς μέλλον.

Ναι όλα αυτά, γίνονταν και στο παρελθόν, θα απαντούσε κάποιος. Είναι γνωστά. Όμως παραλείψαμε το σπουδαιότερο και σημαντικότερο στόχο.

Γ. Την υποχρεωτική καταγραφή( φακέλωμα), της παρουσίας του πολίτη στα γήπεδα, με υποχρεωτική δική του δήλωση, και με την συσσώρευση ατομικών στοιχείων του, που ουδόλως θα έπρεπε να ενδιαφέρουν την πολιτεία, και είναι άσχετα με την παρουσία του πολίτη, στους αθλητικούς χώρους!

3. Ο Μεγάλος Αδελφός.
Μέχρι πρότινος είχαμε κάμερες. Οι πρώτες αντιδράσεις, πριν τεθούν σε ισχύ, ήταν, ότι με αυτές, καταργούνται το απόρρητο της ιδιωτικής ζωής και τα δικαιώματα περί προσωπικών δεδομένων, και προστασία του πολίτη από την παρακολούθηση από τις Αρχές! Τότε η Πολιτεία διαβεβαίωνε επισήμως, ότι οι κάμερες θα ενεργοποιούνταν, μόνο μετά την εκδήλωση κάποιας παράνομης ενέργειας. Αλλά και τότε ακόμα, θα χρειαζόταν άρση του απορρήτου, από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. Με τα νέα μέτρα κατά της βίας στον ‘’αθλητισμό’’, η παρακολούθηση από παθητική-μέσω καμερών- και ακούσια, γίνεται υποχρεωτική και ενεργητικά δηλούμενη, από το σύνολο των συμμετεχόντων.

Φακέλωμα των πάντων. Δικαίων και αδίκων. Η καθιέρωση μητρώου, για όλους τους κατόχους αθλητικών εισιτηρίων, στο εξής μας εντάσσει, χωρίς το δικαίωμα άλλης επιλογής.....σε μια ψηφιακή υποχρεωτικό ήτα! Η άμεση ταυτοποίηση του πολίτη, μέσω εφαρμογής στα κινητά ,αναδεικνύουν το αρμόδιο υπουργείο, ψηφιακής πολιτικής, στο Μεγάλο Αδελφό, που επιλαμβάνεται κάθε στοιχείο και Ιστορικό, της πρότερης, αλλά και μετέπειτα ...ζωής μας. Η διαφορά με το πριν. Δεν μας ψάχνει ο Μεγάλος Αδελφός. Εμείς υποχρεωνόμαστε να δηλώσουμε, σ ’Αυτόν, την παρουσία μας, και να παρέχουμε την πλήρη καταγραφή των στοιχείων μας, έχοντας την ευθύνη ακόμα...και για πιθανό λάθος μας.
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 22, 2023 11:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Εχε το νού σου, στο παιδι. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.youtube.com/watch?v=CUFfsRe8myA
Επιστροφή στην κορυφή
Μας δουλευουν
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 23, 2023 12:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Εντελως Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02wpbmNbu6345v44GKC3RHKHPTH3WGTn5B6d62N6cH86i5hjCEY8ZUfYcJc7kUGJAgl&id=100057258648075
Οι συνδεσμοι φιλαθλων λεει διαλυονται.Ωραιο ανεκδοτο ! Αυτοι ειναι θεσμικοι παραγοντες οπως φαινεται
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας