patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Χαράρι: “Τι χρειαζόμαστε τόσους ανθρώπους;

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Στημένος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 03, 2024 8:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Χαράρι: “Τι χρειαζόμαστε τόσους ανθρώπους; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαράρι: “Τι χρειαζόμαστε τόσους ανθρώπους; Λύση τα ναρκωτικά και τα βιντεοπαιχνίδια”!!!

Ο “φιλόσοφος” του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Γιουβάλ Νόα Χαράρι, τον οποίο κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν σαν σπουδαίο διανοητή, αποκαλύπτει τα δυστοπικά σχέδια κάποιων ελίτ για τη μεγάλη πλειοψηφία της ανθρωπότητας. Και ευτυχώς που τα λέει ο ίδιος γιατί διαφορετικά όποιος υποστήριζε ότι υπάρχουν τα σχέδια αυτά θα χαρακτηριζόταν “ψεκασμένος” και “συνομωσιολόγος”.

“– Βλέπουμε τη δημιουργία μίας νέας μαζικής τάξης αχρήστων ανθρώπων. Καθώς οι υπολογιστές γίνονται όλο και καλύτεροι σε όλο και περισσότερα πεδία, υπάρχει μία σαφής πιθανότητα ότι οι υπολογιστές θα μας ξεπεράσουν στις περισσότερες δουλειές και θα κάνουν τους ανθρώπους περιττούς. Και τότε το μεγάλο πολιτικό και οικονομικά ερώτημα του 21ου αιώνα θα είναι, σε τι χρειαζόμαστε τους ανθρώπους; Ή τουλάχιστον, σε τι χρειαζόμαστε τόσο πολλούς ανθρώπους;

– Έχετε απάντηση στο βιβλίο;

– Προς το παρόν, η καλύτερη υπόθεση που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι θα τους κρατάμε χαρούμενους με ναρκωτικά και βιντεοπαιχνίδια”.

Σε όλη τη μέχρι τώρα ιστορία της ανθρωπότητας, οι εργαζόμενες τάξεις ήταν αυτές στις οποίες στηριζόταν η παραγωγή. Επομένως, θέλοντας και μη, οι ιδιοκτήτριες-κυρίαρχες τάξεις ήταν υποχρεωμένες να ανέχονται την ύπαρξή τους σαν αναγκαίο κακό.

Με την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας και ιδιαίτερα της τεχνητής νοημοσύνης τα τελευταία χρόνια, τα επιτελεία των ολιγαρχών της δύσης “οραματίζονται” ένα κοντινό μέλλον στο οποίο οι μεγάλες μάζες θα είναι περιττές στην παραγωγική διαδικασία. Αυτός είναι ένας νέος παράγοντας που αλλάζει τελείως τα μέχρι τώρα δεδομένα. Τα κοινωνικά παράσιτα που ζουν σήμερα πλουσιοπάροχα από την εργασία των μαζών, θεωρούν πλέον ότι αυτές οι μάζες είναι τα παράσιτα – ή, για να χρησιμοποιήσουμε την ορολογία του Χαράρι, “άχρηστοι”.

Η τεχνολογία από μόνη της δεν είναι καλή ή κακή. Τα κοινωνικά πλαίσια εντός των οποίων χρησιμοποιείται είναι που της δίνουν κοινωνικό πρόσημο.

Από την πλευρά των εργαζομένων επίσης θα μπορούσε η αλματώδης εξέλιξη της τεχνολογίας να αποκτήσει απελευθερωτικό χαρακτήρα. Αν/όταν φτάσει το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής κοινωνικά χρήσιμης εργασίας να επιτελείται από υπολογιστές, αυτό θα δώσει τη δυνατότητα – με την προϋπόθεση της ύπαρξης του κατάλληλου κοινωνικού πλαισίου – στον μέσο άνθρωπο να απελευθερωθεί από τα δεσμά της εργασίας και να αναπτύξει ολόπλευρα την προσωπικότητά του. Ο χρόνος που θα ελευθερωθεί θα μπορεί να αφιερωθεί στη μόρφωση, την ενασχόληση με πνευματικές αναζητήσεις και βέβαια στην ανάπτυξη των κοινωνικών/διαπροσωπικών σχέσεων.

Για τους σύγχρονους δουλοκτήτες όμως, η χρησιμότητα των σύγχρονων σκλάβων έγκειται μόνον στον παραγωγικό τους ρόλο. Από τη στιγμή που θα αντικατασταθούν σε αυτόν, καθίστανται αυτομάτως “άχρηστοι”. Γίνονται απλά ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και επειδή όταν έχουν οι σκλάβοι χρόνο στα χέρια τους μπορεί να τους μπουν παράξενες ιδέες – όπως π.χ. το να αγωνιστούν για την απελευθέρωσή τους – πρέπει πρωτευόντως να αποφευχθεί αυτό. Οι δρόμοι τους οποίους επεξεργάζεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την επίλυση του προβλήματος αυτού είναι, προς το παρόν, δύο:

– Αφ’ ενός θα “πρέπει” να κρατιούνται χαρούμενοι (και κατά το δυνατόν αποβλακωμένοι), για να μην περνά καν από το μυαλό τους η ιδέα του όποιου αγώνα. Εδώ μπαίνουν τα ναρκωτικά και τα βιντεοπαιχνίδια του Χαράρι. Δεν τα σκέφτηκε μόνος του βέβαια αυτά ο “σοφός”. Το πρώτο είναι αντιγραφή, στο μεν πεδίο της τέχνης από τον “θαυμαστό καινούριο κόσμο” του Χάξλεϊ, στο δε πεδίο της πραγματικής πολιτικής από την ιστορία της Βρετανικής αυτοκρατορίας που επέβαλε στην Κίνα την “αποποινικοποίηση” των ναρκωτικών με τους Πολέμους του Οπίου. Και το δεύτερο από τις ταινίες της σειράς Matrix. Η καινοτομία του Χαράρι είναι ότι αυτό που μέχρι τώρα τόσο η τέχνη όσο και η Ιστορία εμφανίζουν ορθά σαν δυστοπία, ο “φιλόσοφος” του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ προσπαθεί να το μπογιατίσει με ρόδινα χρώματα.

– Αφ’ ετέρου θα “πρέπει” να χτιστεί – και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών – ένα πλαίσιο απολύτου ελέγχου, στο οποίο το κράτος των σύγχρονων δουλοκτητών όχι μόνο θα γνωρίζει και την τελευταία κίνηση του κάθε πολίτη (υπηκόου στην πραγματικότητα, αφού ο πολίτης ορίζεται σαν τέτοιος από τα δικαιώματα που έχει), αλλά θα είναι και στη διακριτική ευχέρειά του το να επιτρέψει ή όχι την κίνηση αυτή.

Αυτά βέβαια “προς το παρόν”. Γιατί έπεται και η ανομολόγητη τελική λύση του προβλήματος: Η ραγδαία μείωση του πληθυσμού στον αριθμό των απολύτως απαραίτητων (“χρήσιμων”) σκλάβων. Ο οποίος αριθμός βέβαια, αφού η τεχνολογία δε θα σταματήσει να προχωράει, όλο και θα μειώνεται. Με μαθηματικούς όρους, θα λέγαμε ότι θα πλησιάζει ασυμπτωτικά προς το μηδέν. Σε ομιλία άλλου “μεγάλου οραματιστή” του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, του Μπιλ Γκέητς, όποιος την παρακολουθήσει προσεκτικά βλέπει ότι παρουσιάζεται αυτή η κατεύθυνση – όχι ανοιχτά βέβαια, γιατί ο ρόλος του “δισεκατομμυριούχου φιλάνθρωπου”, όπως αρέσκεται να τον αποκαλούν, είναι άλλος από αυτόν του Χαράρι. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πάντως ότι ο τίτλος της ομιλίας του Γκέητς ήταν “καινοτομώντας προς το μηδέν”.

Αυτό που σίγουρα δεν περνάει καν από τα διεστραμμένα μυαλά των παγκοσμιοποιητών είναι ότι η πλήρης απελευθέρωση των παραγωγικών δυνατοτήτων της ανθρωπότητας θα μπορούσε, με μια πιο δίκαιη διανομή του προϊόντος, να απελευθερώσει τους σημερινούς σκλάβους ώστε να μη χρειάζεται να κρατιούνται χαρούμενοι με τεχνητά μέσα. Αντίθετα, στόχος τους είναι η παραπέρα εξαθλίωση των μεγάλων μαζών. Σε προηγούμενο βίντεο του “μεγάλου διανοητή”, λέει ότι πλέον δε θα χρειάζεται να ταξιδεύει κανείς (εννοεί βέβαια τους πληβείους, όχι τον εαυτό του και τα αφεντικά του), θα μπορεί να μένει κλειδωμένος σπίτι του και να γνωρίζει ξένους τόπους μέσω εικονικής πραγματικότητας. Και βέβαια είναι γνωστός ο διακηρυγμένος στόχος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για το 2030, “Δε θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος”. Εννοείται ότι το δεύτερο μέρος (“θα είσαι ευτυχισμένος”) είναι το τυράκι με το οποίο προσπαθούν να κρύψουν τη φάκα (“δε θα σου ανήκει τίποτα”) – και γιατί να σου ανήκει, αφού θα είσαι άχρηστος;

Ήδη τα τελευταία 20-30 χρόνια έχουμε δει μία – ίσως λιγότερο συνειδητή – εφαρμογή αυτής της πολιτικής. Ενώ η παραγωγικότητα της εργασίας αυξάνεται συνεχώς με αλματώδεις ρυθμούς, ο μέσος πολίτης, τόσο στη χώρα μας όσο και στις άλλες, μεγάλες και μικρές, του δυτικού κόσμου, έχει όλο και λιγότερες πραγματικές απολαβές, ενώ υποχρεώνεται και να δουλεύει – με τον ένα ή τον άλλο βαθμό – πολύ περισσότερες ώρες καθημερινά. Ταυτόχρονα μειώνεται σε όλες τις δυτικές χώρες και ο λεγόμενος “κοινωνικός μισθός” – οι κρατικές παροχές δηλαδή. Το πλεονέκτημα που δίνει δηλαδή η ανάπτυξη της τεχνολογίας όχι απλά δε βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων αλλά τη χειροτερεύει κιόλας.

Θυμίζουμε ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε η εφαρμογή σε παγκόσμια κλίμακα των ολοκληρωτικών μέτρων “για την αντιμετώπιση της πανδημίας” (των οποίων η συνολική κατεύθυνση ήταν ακριβώς αντίθετη από αυτήν που υπαγορεύει η συσσωρευμένη πείρα της ιατρικής επιστήμης), κάποιοι “ψεκασμένοι” – “συνομωσιολόγοι” ισχυριζόντουσαν ότι τα μέτρα αυτά δεν είχαν σαν στόχο να υπερασπίσουν τη δημόσια υγεία, αλλά αντίθετα, αφ’ ενός την επιβολή μέτρων πρωτόγνωρης δικτατορίας (“Δεν είναι ο ιός, είναι ο φασισμός”, φώναζαν μεταξύ άλλων συνθημάτων οι απολυμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας μαζί με τους υποστηρικτές τους, στις πολυάριθμες πορείες τους) και αφ’ ετέρου τη δραστική μείωση πληθυσμού. Διάφορες εξελίξεις εμπόδισαν την ευόδωση των σχεδίων αυτών σε αυτή τη φάση, αν και τα αναρίθμητα θύματα των παντοειδών νόσων που φούντωσαν μετά τους μαζικούς πειραματικούς “εμβολιασμούς” (καρκίνων, καρδιαγγειακών νοσημάτων, αυτοάνοσων) μάλλον εγγράφονται στις “επιτυχίες” του πειράματος. Αν οι μελέτες που δείχνουν σημαντική μείωση της γονιμότητας στους εμβολιασμένους αληθεύουν, αυτή είναι μία ακόμη “επιτυχία” των σχεδίων αυτών. Σημειώνουμε ότι στην προαναφερθείσα ομιλία του, ο Μπιλ Γκεητς είχε μεταξύ άλλων πει ότι “αν κάνουμε μια πραγματικά εξαιρετική δουλειά σε νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη, αναπαραγωγική υπηρεσίες υγείας, θα μπορούσαμε να μειώσουμε [τον πληθυσμό] κατά, ίσως, 10 ή 15 τοις εκατό”. Για τον απλό άνθρωπο, βέβαια, τυχόν “πραγματικά εξαιρετική δουλειά” στα εμβόλια και τις υπηρεσίες υγείας θα οδηγούσε στο να σώζονται ζωές και επομένως σε αύξηση του πληθυσμού. Για το Γκέητς όμως και τους ομοϊδεάτες του – αυτούς ακριβώς που μας φόρεσαν τα υποχρεωτικά πειραματικά σκευάσματα, φαίνεται ότι εξαιρετική ιατρική είναι αυτή που οδηγεί σε μείωση του πληθυσμού!!!

Το κακό είναι ότι οι κύκλοι που απεργάζονται “προς το παρόν” τον εγκλεισμό μας σε γκέτο εικονικής πραγματικότητας και “τεχνητών παραδείσων” και βεβαίως μακροπρόθεσμα την εξόντωσή μας, ελέγχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, με διάφορους τρόπους, τις κυβερνήσεις, τον κρατικό μηχανισμό και την οικονομία των προηγμένων δυτικών χωρών – και βέβαια σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό των μικρότερων που πάντοτε ήταν λίγο-πολύ εξαρτημένες.

Το καλό για την ανθρωπότητα είναι ότι τα σχέδια αυτά γίνονται στην εποχή ακριβώς που η μέχρι πρότινος αδιαφιλονίκητη υπεροχή της δύσης έχει κλονιστεί σε ανεπανόρθωτο βαθμό. Η επερχόμενη ολοκληρωτική ήττα των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων, σε πρώτη φάση στην Ουκρανία και σε δεύτερη στην Παλαιστίνη, θα υποχρεώσουν και τα πιο ξερά κεφάλια να το καταλάβουν. Η δε εσωτερική κρίση στις δυτικές χώρες, που μόνον να οξυνθεί μπορεί από τις επερχόμενες στρατιωτικές ήττες, θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε εξεγέρσεις και εμφύλιες συρράξεις, ειδικά στις “μητροπόλεις” της δύσης. Διαδικασία που έχει ήδη ξεκινήσει άλλωστε, τόσο στις ΗΠΑ (με αιχμή του δόρατος αυτή τη στιγμή την πολιτεία του Τέξας, αλλά και σε όλη την υπόλοιπη χώρα όπου επικρατεί μία πρωτοφανής κρίση και η οποία από την κυβέρνηση αντιμετωπίζεται με μέτρα εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα) όσο και στην Ευρώπη.

Πεποίθηση του γράφοντος είναι ότι τα σχέδια αυτά θα αποτύχουν. Αυτό όμως δεν είναι προδιαγεγραμμένο σε κάποιο βιβλίο προφητειών – η Ιστορία της ανθρωπότητας είναι έργο των ίδιων των ανθρώπων – αλλά θα εξαρτηθεί από την έκβαση μικρών και μεγάλων μαχών στις οποίες ο καθένας καλείται να βάλει το λιθαράκι του.

Από Αλφόνσος Πάγκας -01/04/2024
https://iskra.gr/charari-ti-chreiazomaste-tosous-anthropous-lysi-ta-narkotika-kai-ta-vinteopaichnidia/
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3794

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 03, 2024 10:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ενστάσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δύο ζητήματα:

1) Οι "πλεονάζοντες άνθρωποι" δεν είναι μόνο "περιττό βάρος". Τουλάχιστον όχι για όλα τα κομμάτια της Αστικής Τάξης. Ούτε και για ένα και το αυτό κομμάτι σε κάθε στιγμή και συγκυρία. Είναι και ΕΣΟΔΟ. Π.χ. όσο επιβιώνουν, είναι αναγκασμένοι να τρώνε. Άπαξ και κόψουν αυτή την (δαπανηρή, είναι η αλήθεια) συνήθεια αναχωρούν σε χρόνο dt για "τόπο χλοερό", χωρίς μάλιστα να απαιτείται για το τελευταίο κανένα καταχθόνιο νεοταξικό σχέδιο. Αυτό θα σήμαινε απαλλαγή από το κόστος διατροφής για κάποια τμήματα της Αστικής Τάξης, θα σήμαινε όμως και απώλεια των εισπράξεων όσον αφορά άλλα τμήματα της τελευταίας (βιομηχανίες τροφίμων, βιομηχανίες αγροτικών προϊόντων, αλυσίδες διακίνησης, και πολλά άλλα). Το ίδιο ισχύει και για τα φάρμακα και την περίθαλψη: Έξοδο για τα ασφαλιστικά ταμεία, είσπραξη για τις φαρμακοβιομηχανίες, για τον ιατρικό εξοπλισμό, κ.ο.κ. Το πως οι παραπάνω εισπράξεις για τις βιομηχανίες τροφίμων (και ό,τι παρεμφερούς) και τις φαρμακοβιομηχανίες θα βάραιναν τα ασφαλιστικά ταμεία και άλλες βιομηχανίες δεν τους ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Όνειρο του κάθε καρχαρία είναι να υπάρχουν πολλοί Άνθρωποι που θα αποτελούν ακόρεστο αγοραστικό κοινό - για την δική του πραμάτεια - υπό τον όρο τα έξοδα που κάνουν να τα καλύπτουν άλλοι (ενώ αυτός μόνο θα τα εισπράττει). Ποιοι θα ήταν αυτοί και τι θα πάθαιναν του είναι αδιάφορο.

Εννοείται πως η απώλεια εισπράξεων θα είχε και τον αντίκτυπο της στο χρηματιστήριο, στις τράπεζες και σε πολλά άλλα.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μια από τις πολλές αντιφάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις του συστήματος το οποίο -δεν πρέπει να το ξεχνάμε- δεν λειτουργεί βάση "συντροφικού ορθολογιστικού σχεδιασμού" (ούτε καν καταχθόνιου) αλλά με ατομικά κολπάκια πισώπλατα μαχαιρώματα, προσπάθεια να φάει ο ένας τον άλλον κλπ. Το γεγονός ότι η κοινωνία έχει από καιρό περάσει στον Μονοπωλιακό Καπιταλισμό και τώρα πλέον στην τελευταία φάση του, την Παγκοσμιοποίηση, δεν καταργεί αυτήν την πραγματικότητα: Απλά δίνει τεράστιες διαστάσεις στις έριδες μεταξύ των διαφόρων συμφερόντων των κυριάρχων. Κάποτε ήταν δύο διαφορετικές καπνοβιομηχανίες που ήθελαν να μονοπωλήσουν την αγορά μιας πόλης, σήμερα είναι εκείνα τα τμήματα της BP που κερδοσκοπούν κατά βάση στο πετρέλαιο, ενάντια σε εκείνα της ίδιας μονοπωλιακής επιχείρησης που σπεκουλάρουν στους ηλιακούς συλλέκτες (όλα αυτά συγκυριακά και περιστασιακά, "σήμερα έτσι αύριο κοτέτσι").

2) Αν υπήρχε σχέδιο μαζικής εξόντωσης με τα "εμβόλια κατά της COVID" αυτό δεν θα συνέβαινε με τόσες τυμπανοκρουσίες και ορυμαγδό ανά όλη την Υφήλιο, τραβώντας την προσοχή όλης της Ανθρωπότητας πάνω στα τεκταινόμενα, όπως είδαμε να γίνεται. Ούτε χρειαζόταν σενάρια χολλυγουντιανής "πανδημίας" τύπου "Outbreak" και "Contagion" σαν πρόσχημα για την δημιουργία "δολοφονικών εμβολίων". Εμβόλια υπήρχαν από δεκαετιών. Και τα κάνουν ουσιαστικά ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. Όλοι σχεδόν οι άρρενες -όλα τα "άτομα φύλλου 1", αν προτιμάτε- θυμούνται πως σαν στρατιώτες έλαβαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ -3- ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (τόσα θυμάμαι εγώ, αν δεν ήταν και περισσότερα). Και καν ένας μας δεν είχε τρόπο, να εξακριβώσει τι ακριβώς είχαν μέσα ή πότε θα επέφερε κάποια ολέθρια συνέπεια, αν ήταν ενδεχομένως "βραδυφλεγές", όπως εκτιμάται από μερικούς ότι ισχύει για τα "εμβόλια COVID". Και εκτός από εμβόλια υπάρχουν και πλήθος φάρμακα που κάποια στιγμή τα παίρνουν όλοι (ακόμα και απλά DEPON η PANADOL). Ο,τιδήποτε θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε από αυτά ΚΡΥΦΑ και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ "ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ". Κατά τρόπο ώστε όταν τα εκατομμύρια των "προς εξόντωση" Ανθρώπων θα έπαιρναν είδηση ότι "κάτι δεν πάει καλά" θα ήταν πολύ αργά: Θα είχαν ήδη κάνει τα εμβόλιά τους (κάποιοι) θα είχαν ήδη πάρει τα θανάσιμα φάρμακά τους (κάποιοι άλλοι, κατ' επανάληψη μάλιστα)...Και δεν θα είχαν άλλη επιλογή παρά να περιμένουν, όπως στην ταινία "Κυνηγώντας τον δολοφόνο μου". ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ θα έπρεπε να κάνουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΟΣΜΟ; ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ; Και ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, όταν στα εκατομμύρια των εμβολίων που έχουν χορηγηθεί δεν είναι παρά ΜΕΡΙΚΕΣ (ανησυχητικές και ύποπτες, χωρίς άλλο) ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ που χάνουν την ζωή τους ή παρουσιάζουν προβλήματα υγείας; Μαζική εξόντωση θα σήμαινε, από την στιγμή που εμβολιάστηκαν όσοι εμβολιάστηκαν, ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΑΖΕΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Όχι να ακούμε "σήμερα για έναν" και "αύριο για άλλον"! Και έχοντας μάλιστα καταστεί σαφές εκ προοιμίου από τους ίδιους που το επιχειρούν ότι "είναι τα εμβόλιά τους που το προκαλούν". Οι "ξαφνικίτηδες" και τα προβλήματα υγείας που συνοδεύουν τα εμβόλια ταιριάζουν σε σκευάσματα που έγιναν "στο άρπα κόλα", χωρίς κανένα αληθινό επιστημονικό σχεδιασμό, αλλά μοιάζει παράλογο να κάνουμε λόγο για σχέδιο "μαζικής εξόντωσης".

Αν πάλι -κάτι μακάβριο τώρα!- αν πάλι είναι αλήθεια τα περί "σχεδίου μαζικής εξόντωσης" και είναι τόσοι που έκαναν τα εμβόλια, απλά χωρίς να έχει ξεσπάσει ακόμα η δολοφονική τους δράση παρά μόνο σε μερικές "ξαφνικίτηδες" -προς το παρόν- ενώ "το μεγάλο πατιρντί" είναι να έρθει αργότερα, τότε ΠΡΟΣ ΤΙ τα άρθρα και οι αναλύσεις όπως αυτό της iskra? Εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια έλαβαν μία τουλάχιστον δόση εμβολίου, και "θα είναι προσεχώς μακαρίτες" - ΤΙ μπορεί να αλλάξει πλέον; ΠΡΟΣ ΤΙ οι αναλύσεις; "Το σχέδιο της Νέας Τάξης πέτυχε, η Ανθρωπότητα καταδικάστηκε, τέλος!"

Φυσικά εδώ τίθεται και το άλλο ερώτημα: Αν είναι αλήθεια ΤΑ ΠΕΡΙ "ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΌΝΤΩΣΗΣ", ΠΡΟΣ ΤΙ ο λυσσαλέος πόλεμος στην Ουκρανία και την Παλαιστίνη; Για να μην επικρατήσει η Ρωσία σε έναν κόσμο όπου η μόνη απασχόλησή της θα είναι...να μαζεύει πτώματα (ΑΝ αληθεύει ότι τα Ρωσικά εμβόλια δεν είναι "του αυτού φυράματος" με εκείνα της Pfizer και της Johnson);

Τα εμβόλια ήταν σίγουρα ΠΡΟΣΧΗΜΑ για επιβολή ΔΙΩΞΕΩΝ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. Όπως και το πρόσχημα της "φυλετικής καθαρότητας", στην προηγούμενη έκδοση των όσων επαναλαμβάνονται στις μέρες μας: Κάποτε οι "καταραμένοι" ήταν οι Εβραίοι. Στις μέρες μας το μπαλάκι πετάχτηκε στους "επάρατους Ανεμβολίαστους". "Καταστροφικοί" οι μεν, "καταστροφικοί" και οι δε. Αποτέλέσμα: Διώξεις, απολύσεις, μαγαζιά που έκλειναν ή καταστρέφονταν...Αλλά το να πει κανείς ότι "τα περί εμβολίων είχαν στόχο την μαζική εξόντωση" είναι το ίδιο σαν να πει ότι τα περί "φυλετικής καθαρότητας", άλλοτε, είχαν στόχο "την εξόντωση των Εβραίων". Το παλιό καλό "Ολοκαύτωμα".

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας