patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Επίθεση στην ΥΦΑΝΕΤ απο..."φασίστες"!

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
αντισχιζοφρενής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 2:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Επίθεση στην ΥΦΑΝΕΤ απο..."φασίστες"! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι έγινε κι αυτό σήμερα το βράδυ... Μια μέρα μετά απο..τις δηλώσεις Τσίπρα περι..."κουκουλοφόρων ακροδεξιών και Χρυσαυγιτών που κάνουν επιθέσεις με λοστούς κλπ", με αφορμή μια πολιτισμένη παρέμβαση κάποιων "εθνικιστών" σε μία εκδήλωση για το νομοσχέδιο της ιθαγένειας, τον οποίο Τσίπρα όμως διέψευσε το video...έγινε ξαφνικά σήμερα το βράδυ επίθεση στην κατάληψη της ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΥΦΑΝΕΤ στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια στο indymedia δεν άργησαν και πολύ να "ανακαλύψουν" την "ταυτότητα των δραστών". "Φασίστες είπαν"! Αμέσως! Αβίαστα! Σαν να...το 'ξεραν απο πριν! Κι όλα αυτά μια μέρα μετά το πολιτικό φιάσκο και το ρεζίλεμα του Τσίπρα στη βουλή περι δήθεν "κουκουλοφόρων τραμπούκων ακροδεξιών"! Με άλλα λόγια...τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμμύδια...
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 3:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:0880c1f7d1="Αριστερός"]Οι παρακρατικοί τραμπούκοι χρυσαυγίτες-στοχικοί και παταρίσιοι εξεδιώχτηκαν αφού άρπαξαν πολλές κλωτσιές και μπουνιές αλλά πίσω τους ακολουθούσαν τα ΜΑΤ!!! Λοιπόν είναι ολοφάνερο ότι κράτος και παρακράτος βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία.

Ούτε λίγο ούτε πολύ οι μπάτσοι αντί να συλλάβουν τους φασίστες επετέθηκαν στους συντρόφους με δακρυγόνα και χημικά!!! Πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες αναφέρουν συλλήψεις συντρόφων. Η περιοχή θυμίζει τώρα πεδίο μάχης.

Οπως μετέδωσε ο 1431 οι φασίστες προσέγγισαν την κατάληψη από το πίσω μέρος εκεί που βρίσκεται η κατάληψη στέγης με σκοπό να βάλουν φωτιά. Οι σύντροφοι που ήταν μέσα τους απώθησαν και στα καπάκια έρχονται οι μπάτσοι απ´ έξω και πετάνε πέτρες και χημικά.

Η πρόσβαση τώρα δεν είναι εύκολη για μεμονωμένα άτομα αλλά κόσμος συγκεντρώνεται στο Πολυτεχνείο για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Όποιοι θέλουν να κατέβουν ας πάνε από εκεί.


http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=167581#167581
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 3:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας μας πουν επίσης οι "ιθύνοντες εγκέφαλοι", πως ακριβώς και γιατί συνελλήφθησαν κάποιοι σύντροφοί τους που συνελλήφθησαν έξω απο την ΥΦΑΝΕΤ; Είδαν οι μπάτσοι κάποια άτομα και είπαν να τα συλλάβουν στα καλά καθούμενα; Και γιατί οι πληροφορίες που δίνουν για τους συλληφθέντες είναι λίγο μπερδεμμένες και...μερικές βγαίνουν "ανεπιβεβαίωτες"; Κάτι μου βρωμάει... Προβοκάτσια να το πω;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 10:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ
Ενημέρωση από τη Θεσσαλονίκη & και τη Βόρεια Ελλάδα


Επεισόδια σημειώθηκαν λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης περιμετρικά της κατάληψης του παλιού εργοστασίου της ΥΦΑΝΕΤ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αντιεξουσιαστών βγήκε από το κτήριο που βρίσκεται υπό κατάληψη και προκάλεσε φθορές, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στην περιοχή αστυνομικές δυνάμεις για να απωθήσουν τους νεαρούς. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί ανασυντάχθηκαν σε περιοχή μακρύτερα του εργοστασίου. Να σημειωθεί ότι και τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν έξω από το κτήριο της ΥΦΑΝΕΤ.

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=4&artid=26929
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 10:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένταση και επεισόδια περιμετρικά της ΥΦΑΝΕΤ

newsblog | Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010 | 23:51

Ένταση και επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στην περιοχή του πρώην εργοστασίου της ΥΦΑΝΕΤ, το οποίο τελεί υπό κατάληψη τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία ομάδα είκοσι ατόμων βγήκε από το χώρο του πρώην εργοστασίου και προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Επιτόπου σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
http://www.newsblog.gr/?p=33124
Επιστροφή στην κορυφή
ιθύνοντες ανεγκέφαλοι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 1:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, για να μιλήσουμε λογικά οι αναρχικοί (ή ό,τι άλλο είναι οι καταληψίες) δεν μπορεί να βγήκαν στα καλά καθούμενα έξω απ’ το εργοστάσιο και να έκαναν αυτά που τους καταμαρτυρούν. Κάποια πρόκληση τους έγινε. Αυτό προκύπτει και απ’ το παρακάτω απόσπασμα απ’ τις θεσσαλονικιές ιστοσελίδες: «Να σημειωθεί ότι και τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν έξω από το κτήριο της ΥΦΑΝΕΤ».

Τώρα αν η πρόκληση έγινε από ακροδεξιούς, αν είναι στημένη προβοκάτσια, αν την έκαναν οι κάτοικοι της περιοχής που (που είναι και το πιθανότερο) οι οποίοι κάτοικοι έχουν πραγματικά απηυδήσει με την κατάληψη του εγκαταλειμμένου εργοστασίου, απ’ την ντεκλασέ λουμπεναρία και θέλουν να αξιοποιηθεί χώρος πολιτιστικά, είναι εκδοχές που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια πραγματικά ευσταθεί.

Πρέπει πάντως να γνωρίζουμε ότι η κατάληψη της ΗΦΑΝΕΤ δεν είναι των εργαζομένων, που δεν θα μπορούσαν να κρατούν το εργοστάσιο από το 1965, που έχει βάλει λουκέτο. Έχει καταληφθεί από παράσιτα, με την ανοχή του κράτους, όπως συμβαίνει με πολλά άλλα κτήρια. Το κράτος χρειάζεται την λουμπεναρία για να ασκεί μ’ αυτή πίεση στους πολίτες. Η δική μου αίσθηση είναι ότι τα επεισόδια δεν είχαν την έκταση που τους αποδίδεται και ότι το «χαφιεδομύντια» τα φουσκώνει για λόγους εντυπώσεων και πολιτικής εκμετάλλευσης.

Εν κατακλείδι, να πούμε ότι οι εγκαταστάσεις της ΥΦΑΝΕΤ εκτίνονται σε ένα χώρο 19,5 στρεμμάτων και προορίζονταν αρχικά να αξιοποιηθεί για Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, βιβλιοθήκη με αρχείο εμβαδού 1.115 τ.μ, εγκατάσταση περιοδικών εκθέσεων, Κέντρο του Συμβουλίου και του Κοινοβουλίου του Απόδημου Ελληνισμού, έτσι ώστε η πόλη και το συγκεκριμένο κτιριακό συγκρότημα να αποτελέσουν το παγκόσμιο σημείο αναφοράς του, κλπ, κλπ. Όλα μείνανε στα χαρτιά για να χρησιμοποιείτε σήμερα σαν ορμητήριο χρήσιμων ηλιθίων που τις δραστηριότητες τους εκμεταλλεύεται το κράτος ποικιλοτρόπως.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 05, 2010 10:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά την επίθεση στην κατάληψη της ΥΦΑΝΕΤ την είχε κάνει μια αναρχοαυτόνομη ομάδα που ονομάζεται street attack και η ΥΦΑΝΕΤ βρίσκεται σε κόντρα μαζί της!

Κι όμως παρότι απο την αρχή ψιθυριζόντουσαν πολλά, το χαφιεδομίντια προσπαθούσε να δημιουργήσει κλίμα αντιεθνικιστικής υστερίας κάνοντας λόγο για επίθεση δήθεν απο "φασίστες"! Είχε αναρτήσει ολόκληρο κείμενο στο κεντρικό του, το οποίο τελικά και κατέβασε μετά το ξεβράκωμά του.

Αυτοί είναι οι νεοταξίτες. Τα δικά τους χαϊρια τα φορτώνουν αλλού και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα υστερίας και τρόμου!
Επιστροφή στην κορυφή
στον απο πανω
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 05, 2010 11:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειπαμε ρε φιλε,ολος ο πλανητης ειναι ΝΑΖΙ,και ΦΑΣΙΣΤΕΣ,,.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας