patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 9:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!

1. Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτή-τως κόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.
2. Διεκδικούμε το αυτονόητο δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή για όλους ανεξαιρέ-τως
3. Διεκδικούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση
4. Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας και κανείς δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί σ’ αυ-τό, χωρίς την άδεια μας, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος.
5. Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες της «παγκοσμιοποίησης».
Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δι-καιούται να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς. Να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη λαθρομεταναστών, χωρίς να έχει ποτέ συζητηθεί η σκοπιμότητα αυτής της πρακτικής και χωρίς να ρωτηθεί ο ελληνικός λαός.
6. Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. Η αντοχή και η α-νοχή μας εξαντλήθηκε. Δεν θα γίνουμε Παλαιστίνιοι των Βαλκανίων. Η Ελλάδα στους Έλληνες.
7. Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους από φτηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς.
8. Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ’ την μαφιόζικη διακίνηση κινέζι-κων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ’ τα εμπορικά καρτέλ, με τις ασύδοτες ει-σαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότητας προϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης τριτοκοσμικής εργασίας.
9. Θέλουμε να κυκλοφορούμε [εμείς και τα παιδιά μας] με ασφάλεια στους δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. Να απελαθούν μια για πάντα όλα τα εγκληματι-κά στοιχεία που έχουν κατακλύσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη.
10. Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση του ελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σε κάθε πολιτισμό. Ανοίγει τις πύ-λες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων φυλετικών γκέτο που καταλαβαίνουν μό-νο τον εαυτό τους. Σε ομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο ό-λων εναντίον όλων.
11. Για τον μετριασμό και την καταστολή αναπόφευκτων φυλετικών συγκρούσεων, αθόρυβα προετοιμάζονται σώματα πραιτοριανών, επανδρωμένα με αλλοδαπούς (βλέπε «Καθημερινή» 16 - 01 - 09).
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100046_16/01/2009_299564 Σύ-ντομα οι εργαζόμενοι, η νεολαία και οι συνταξιούχοι θα βρεθούν, στους όποιους διεκδι-κητικούς τους αγώνες, αντιμέτωποι με αποκτηνωμένους γενίτσαρους, χωρίς τις αναστο-λές κοινών ιστορικών και πολιτιστικών βιωμάτων με τον ελληνικό λαό, ικανούς για συ-μπεριφορές ανάλογες ξένων δυνάμεων Κατοχής.
12. Φτάνει πια. Δεν θέλουμε τη δική μας πατρίδα ξέφραγο αμπέλι. Πρώτο μέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. Δεν αναγνωρίζουμε σε κανένα το δικαί-ωμα να μπαίνει με το έτσι θέλω στη χώρα μας. Να εγκαθίσταται, με έξοδα του ελληνι-κού κράτους και υπό την κάλυψη καλά ενορχηστρωμένης ανθελληνικής προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ’ το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου «ρατσι-σμού» και της «ξενοφοβίας».
13. Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά από δημόσια και διαφανή πανεθνική συζήτηση, μέσα κι έξω απ’ την Βουλή. Μετανάστες μόνο αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη των συνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους ντόπιους
14. Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατός μαύρης εργα-σίας και να χρησιμοποιείται απ’ το κεφάλαιο για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνων εργαζομένων.
15. Κατά την (πολύ συντηρητική κατά τη γνώμη μας) εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανά-στες στη χώρα μας το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. Ένας τόσο μεγάλος α-ριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια! Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτή-σουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε «προνό-μια» των Ελλήνων. Το τελευταίο διακύβευμα σ’ αυτή την διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θα υπάρχει κανένας λό-γος να φέρει το όνομα «Ελλάδα».
16. Εφόσον συνεχίσουμε να μένουμε αδρανείς και ν’ ανεχόμαστε παθητικά την ση-μερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργά-ζονται δραστήρια για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντή-σουμε απόβλητοι και πρόσφυγες. Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.
17. Αφυπνιστείτε. Δώστε τη μάχη μαζί μας, σήμερα. Αύριο θα είναι πολύ αργά.
18. Απαιτήστε την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ’ την ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. Να φύγουν τώρα όσοι μπήκαν και εγκαταστά-θηκαν παράνομα στη χώρα.
19. Αγωνιστείτε μαζί μας, κατά των φερεφώνων της παγκόσμιας αμερικανοποίη-σης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουν όλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της χώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του λαού που τους θρέφει.
20. Δημόσια και δημοκρατικά οργανωμένη συζήτηση για το μεταναστευτικό. Ν’ αποφασίσει ο ελληνικός λαός με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλει ή όχι ν’ αυτοκτονήσει ως έθνος.


Έχει τροποποιηθεί από τον/την Δ. Τούμπανης στις Τρι Φεβ 24, 2009 6:30 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κάτοικος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 9:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα μήνυμα κατοίκων της περιοχής Αγ. Παντελεήμωνα


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ , ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ

ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ , ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, ΤΗΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΟ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΑ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ

ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟΥΣ, ΑΚΙΝΗΤΟΥΣ, ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΛΥΤΗ, ΦΙΜΩΜΕΝΟΥΣ.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΓΩΝΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

- Εντατικοποίηση της αστυνόμευσης για τους λαθρομετανάστες καθώς
και για την μείωση της υπερβολικά αυξημένης εγκληματικότητας.
- Εντατικοί έλεγχοι στον χώρο γύρω από τον Ναό του Αγ. Παντελεήμονα, στην πλατεία και στους παράνομα νοικιασμένους χώρους με σκοπό την καταγραφή και λήψη άμεσων μέτρων για τις πολεοδομικές και υγειονομικές παραβάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
- Εντοπισμός και απομάκρυνση των λαθρομεταναστών.
- Φύλαξη του χώρου γύρω από τον Ναό και απομάκρυνση όσων κοιμούνται και κάνουν χρήση της περιοχής ως τουαλέτα. Ζητούμε σεβασμό του ιερού χώρου, της υγιεινής, της καθαριότητας και της αξιοπρέπειας μας.
- Καθαρισμός και φύλαξη της παιδικής χαράς. Διορισμός φύλακα από τον Δήμο Αθηναίων ώστε να γίνει πάλι χώρος παιχνιδιού για τα παιδιά μας.
- Άμεση παρέμβαση από τις αρμόδιες αρχές να κλείσουν τα ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΖΑΜΙΑ που λειτουργούν στην περιοχή μας.
- Εντατικές περιπολίες από την Δημοτική Αστυνομία από την αρχή μέχρι το τέλος της βάρδιας για την εξάλειψη των λαθρομεταναστών μικροπωλητών καθώς και όλων των αλκοολικών που βρίσκονται μόνιμα και κοιμούνται στα παγκάκια της πλατείας
- ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
- Έλεγχος του αριθμού των μεταναστών σε σχέση με τον αριθμών των Ελλήνων μαθητών στα σχολεία.(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 80% ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ)
- ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ
ΠΟΙΟΥΣ .


Ζούμε σε ένα ραγδαία υποβαθμιζόμενο κέντρο της Αθήνας. Πλ. Κουμουνδούρου, Πλ. Ομονοίας, Πλ. Βικτωρίας και Στ.Λαρίσης είναι κάποιες μόνο από τις περιοχές που βιώνουν τα ίδια προβλήματα.
Είναι ντροπή να ζούμε αυτή την κατάσταση.
Είναι ντροπή να απαιτούμε τα στοιχειώδη και αυτονόητα: καθαριότητα, υγιεινές συνθήκες διαβίωσης, χρήση της πλατείας και της παιδικής χαράς για ψυχαγωγία και σεβασμό του Ιερού Ναού του Αγ. Παντελεήμονα.
Είναι ντροπή να αδιαφορούν όλες οι αρμόδιες αρχές.
Είναι ντροπή η Εκκλησία να αδιαφορεί επιδεικτικά


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ
ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ
ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ
Επιστροφή στην κορυφή
dartanian
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 9:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέα υπηρεσία της Ε.Ε. για βοήθεια σε θέματα λαθρομετανάστευσης
Κωστας Καρκαγιαννης

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. Ελπίζοντας να προσδώσει περιεχόμενο στην εν πολλοίς ανύπαρκτη κοινή ευρωπαϊκή πολιτική για το άσυλο, ο επίτροπος αρμόδιος για θέματα Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης, Ζακ Μπαρό, ανακοίνωσε χθες τη δημιουργία Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Ασυλο. Ο νέος οργανισμός, που η Κομισιόν ελπίζει ότι θα λειτουργήσει εντός του 2010, θα έχει αποστολή την παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις μαζικής άφιξης λαθρομεταναστών στα εξωτερικά σύνορα της Ενωσης.

Η νέα υπηρεσία θα έχει τη δυνατότητα να συγκεντρώνει γρήγορα και να αποστέλλει εντός πέντε ημερών ομάδα ειδικών σε χώρες που αντιμετωπίζουν συχνά πρόβλημα με λαθρομετανάστες, όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, η Μάλτα, η Ιταλία και η Ισπανία. Η ομάδα των ειδικών θα βοηθάει τις εθνικές αρχές να υποδεχτούν μεγάλο αριθμό μεταναστών, να οργανώσουν κέντρα υποδοχής, να μεταφέρουν εκεί τους λαθρομετανάστες και να τους παρέχουν ιατρική περίθαλψη. Η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες έχει καυτηριάσει στο παρελθόν την Ενωση για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στα, κατ’ ευφημισμόν, λεγόμενα κέντρα υποδοχής μεταναστών, σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλία. Δεύτερος τομέας όπου η νέα υπηρεσία θα κληθεί να βελτιώσει την υπάρχουσα κατάσταση είναι αυτός της εναρμόνισης νομοθεσίας και πρακτικών όσων αφορά την παροχή ασύλου. Οι διαφορές μεταξύ χωρών–μελών είναι τόσο μεγάλες, ώστε ένας Ιρακινός πρόσφυγας έχει 71% πιθανότητες να γίνει δεκτός σε μια χώρα της Ε. Ε. και μόλις 2% πιθανότητες σε μια άλλη χώρα της Ενωσης. Η πρόταση της Επιτροπής θα πρέπει να εγκριθεί από το Συμβούλιο, ενώ η νέα υπηρεσία θα έχει τη μορφή ανεξάρτητου ευρωπαϊκού οργανισμού, στο Δ. Σ. του οποίου θα εκπροσωπούνται η Κομισιόν και τα κράτη–μέλη και θα συνεργάζεται στενά με τις εθνικές αρχές, τον ΟΗΕ και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.


ΠΗΓΗ ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ''
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 10:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα αναγκαία παραπάνω να συμπληρώσω αυτό που κρίνω ως επίσης απαραίτητο το οποίο θα λειτουργήσει και αποτρεπτικά στο μέλλον για κάθε νέα φουρνιά δωσιλόγων:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ


Και δεν είναι δύσκολο να βρεθεί ποιοί είναι οι υπεύθυνοι.

- Είναι εκείνοι που, δεν πάνε και πολλά χρόνια, μας πουλάγανε φούμαρα πατριδοκαπηλείας και εξορκισμούς για τον "τρισακατάρατο κομμουνισμόν". Και τώρα νομιμοποιούν αβέρτα κουβέρτα ως πρωτοφανείς "διεθνισταράδες" και διανέμουν το κρατικό μαξούλι της επιδότησης σε ένα κάρο κόπρους ΜΚΟ "αντιρατσιστές". Οι εθνοκάπηλοι και εθνοχίτες του χτές μάς παραδίδουν σήμερα μαθήματα "αλληλεγγύης" και "ανθρωπιάς".

- Είναι εκείνοι οι πεινάηδες, αγύρτες, πολιτικάντηδες αλήτες που κάνανε καριέρα με το "η Ελλάδα στους Έλληνες" και κατόπιν, "όταν τους έμαθε πλέον ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους" όπως πολύ σωστά ειπώθηκε αυτοκριτικά από το ίδιο το συνάφι τους, αλλάξανε την ταμπέλα στο μαγαζάκι και αρχίσανε τα "πολυπολυτισμικά" και τις "διαφορετικότητες". Απατεώνες εκ γεννετής και παπατζήδες πρακτοράτζες εκ φύσεως.

- Είναι τέλος όλα εκείνα τα ψευτοκουλτουριάρικα φασιστοειδή που ο παρασιτισμός σε βάρος της υπόληψης της Αριστεράς εφοδίασε με "αντιρατσιστική" πιστοποίηση το δουλεμπόριο της "Ελεύθερης Οικονομίας".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 10:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Έσπασε τα ρεκόρ η εγκληματικότητα στην Ελλάδα το 2008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπο εδω in.gr 16/02/2009 Ρεκόρ εγκληματικότητας, με 186 κλοπές και διαρρήξεις την ημέρα, 65 κλοπές Ι.Χ. και 9 ληστείες καθημερινά, αλλά και 304 δολοφονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών, δείχνουν τα στοιχεία εγκληματικότητας της ΕΛ.ΑΣ για το 2008.

Ωστόσο, «χαμηλές» είναι οι επιδόσεις των αστυνομικών όσον αφορά στην εξιχνίαση των υποθέσεων.

Σύμφωνα με απόρρητα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, που δημοσιεύονται στα Νέα, ρεκόρ καταγράφει και η εγκληματικότητα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στην πρωτεύουσα γίνεται μια δολοφονία ή απόπειρα ανθρωποκτονίας κάθε τρεις ημέρες, πραγματοποιούνται 7 ληστείες με το ποσοστό εξιχνίασής τους να είναι 26%, κάτι που θεωρείται ακόμη και από αστυνομικές πηγές κατώτερο του αναμενόμενου. Τριάντα οκτώ ιδιοκτήτες Ι.Χ. καθημερινά πέφτουν θύματα κλοπής της περιουσίας τους, ενώ καταγράφονται 124 κλοπές και διαρρήξεις κάθε ημέρα.

Στη Θεσσαλονίκη, το 2008 πραγματοποιήθηκαν 441 ληστείες, 12.002 κλοπές και διαρρήξεις, κλάπηκαν 3.180 αυτοκίνητα και δολοφονήθηκαν 17 άνθρωποι.

Στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούνται λύσεις για τη μείωση της εγκληματικότητας, αλλά και τη βελτίωση των αστυνομικών επιδόσεων, αφού η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εξιχνιάσει μόλις το 17% των υποθέσεων των κλοπών, το 29,91% των ληστειών και μόλις το 43,05% των κλοπών τροχοφόρων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 22, 2009 4:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ως λαθρομετανάστες νοούνται οι αλλοδαποί γενικώς, δηλαδή όχι μόνο όσοι εισέρχονται παράνομα ή διαβιούν δίχως άδεια στη χώρα, αλλά και όσοι βρίσκονται νομίμως στην Ελλάδα.
Η αφομοίωση δύο διαφορετικών πολιτισμών και προ παντός διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων και η συνύπαρξή τους στον ίδιο γεωγραφικό χώρο, είναι σχεδόν αδύνατος. Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που αρχίζει και διαφαίνεται στην Ευρώπη και αγγίζει ουσιαστικώς και την χώρα μας.
Είναι βεβαίως γνωστόν ότι, από το τέλος του 19oυ αιώνα Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι ισχυρίζονται ότι έχουν μειονότητες στην Ελλάδα και εν ονόματί τους διεκδικούν εδάφη μας. Το αίτημα των χωρών προέλευσης των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών (κυρίως Αλβανία, που άλλωστε διαθέτει την πλειοψηφία) ξεκινάει από τη νομιμοποίησή τους. Θα περάσει όμως σύντομα στην ιθαγενοποίηση και τότε θα ξεσπάσει η αξίωση της αναγνώρισής τους ως μειονότητας.
Επ’ αυτού Αμερικανοί, Ευρωπαίοι και λοιποί ..."φιλέλληνες" είναι έτοιμοι να ασκήσουν πιέσεις στις εκάστοτε κυβερνήσεις μας, οι οποίες θα ενδώσουν χωρίς άλλη πίεση κατά τη συνήθειά τους. Λίγο αργότερα, λαμβανομένης υπ' όψη της δεινής υπογεννητικότητος των ημετέρων και της εκρηκτικής υπεργεννητικότητος ιδίως των Μουσουλμάνων , οι 'Ελληνες θα καταστούν μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα.Η αποδοχή της μετανάστευσης
ξεκινάει από την ευρωπαϊκή δημογραφική κατάρρευση. Η αιμοδότηση όμως της Ευρώπης με δυναμικό ξένο προς τις παραδόσεις της και τον πολιτισμό της, και κατά περίπτωση μαχητικά αντίθετο, εγκυμονεί έσχατο κίνδυνο απώλειας της ευρωπαϊκής ταυτότητας και στα επί μέρους έθνη νοθείας της εθνικής τους ιδιοπροσωπίας. Η Γαλλία έχει σήμερα 5.000.000 Μουσουλμάνους, προερχομένους κυρίως από τις παλαιές κτήσεις της και άρα με ορισμένες προûποθέσεις γαλλικής κουλτούρας. Τα προβλήματα που παρουσιάζει το γαλλικό εκπαιδευτικό σύστημα και εν γένει η εικόνα της Γαλλίας είναι δραματικά. Μαζί με τις νεοφανείς αιρέσεις, ιδίως τη Σαϊεντολογία και το Ισλάμ, κάνουν θραύση στην αποδιάρθρωση της γαλλικής νεολαίας. Στα σχολεία της Γαλλίας προβάλλει την εμφάνισή του ένα μαχητικό ισλαμικό κίνημα.Στη Γερμανία τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, και το εκεί "Ισλαμικό Συμβούλιο" απαιτεί τώρα από την Γερμανική κυβέρνηση την αναγνώρισή του, ως νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου". Επι πλέον οι Γερμανοί “τρέμουν’ για τα 3.200.000 Τούρκων μουσουλμάνων, εκτός των άλλων μωαμεθανών που διαβιούν στη χώρα.Στην Ελλάδα αυτή την ώρα φιλοξενούνται αναγκαστικά πάνω από 1.500.000 Mουσουλμάνοι. Για πότε ο αριθμός αυτός αυξάνεται κατά γεωμετρική πρόοδο δεν προλαβαίνει κανείς να το σκεφθεί. Η UΝΕSCΟ π.χ. επεσήμανε σε έκθεσή της ότι το 2010 ο ισλαμικός πληθυσμός στο Βέλγιο θα υπερβεί το 51 %.
Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι ο ισλαμιστής υποψήφιος δήμαρχος στη Μασσαλία στις τελευταίες δημοτικές εκλογές έχασε για μόλις 59.000 ψήφους.
Τούτη η λαίλαπα των μεταναστευτικών μετακινήσεων, για την χώρα μας, αν συνδιαστεί και με το δημογραφικό μας πρόβλημα, τότε δημιουργείται μία εκρηκτική και αρνητική κατάσταση σημαντική δια το μέλλον του Ελληνισμού. Με ποσοστό ηλικιωμένων πλέον του 20% σήμερα η Ελλάδα είναι μία από τις πιό γηρασμένες χώρες της Ευρώπης. Εφιαλτικές διαστάσεις πέρνει και το γεγονός ότι οι θάνατοι πλέον υπερτερούν των γεννήσεων ετησίως. Το 1999 έχουμε 2.800 θανάτους πλέον των γεννήσεων και το 2001 έχουμε 4.105. Θλιβερή εικόνα παρουσιάζουν και τα σχολεία μας. Κάθε χρόνο καταργούνται από έλλειψη μαθητών 30-40 δημοτικά και ανάλογα γυμνάσια και λύκεια. Είναι διαπιστωμένο πως πολλά σχολεία στην ύπαιθρο χώρα διατηρούνται χάριν εις τους αλλοδαπούς μαθητάς οι οποίοι αυξάνουν αλματωδώς. Σε πολλά σχολεία μάλιστα οι αλλοδαποί μαθητές υπερτερούν των Ελληνων.Την δεκαετία 1985-1995 έχουμε μια φθίνουσα πορεία και 256.379 μαθητάς ολιγώτερους το 1995 από το 1985. Οι γεννήσεις τον περασμένο χρόνο δεν υπερέβησαν τις 90.000, ( το 33% είναι γεννήσεις αλλοδαπών γυναικών) ενώ οι εκτρώσεις ξεπέρασαν τις 200.000.Η γενική απογραφή του 2001, επέφερε έναντι της απογραφής του 1991, 679.871 άτομα εις την επικράτεια επί πλέον. Ουσιαστικώς δεν υπάρχει ουδεμία αύξηση διότι στην τελευταία απογραφή έχουν εγγραφεί και λαθρομετανάστες! Εάν αυτή η κατάσταση συνεχισθεί και προεκταθεί, όπως προσδιορίζουν τα στατιστικά στοιχεία, χωρίς την λήψη δραστικών μέτρων, προοιωνίζεται ένα μέλλον αρκετά ζοφερό, εάν όχι εφιαλτικό.Πάντα ταύτα δεν πρέπει να μας αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμούς ή για ρομαντικές θεωρίες περί πολυπολιτισμικού κράτους. Δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον. Πλέον των ογδόντα χρόνων τώρα το Ελληνικό κράτος απέτυχε σε οποιαδήποτε προσπάθεια ενσωματώσεως ή αφομοιώσεως της μουσουλμανικής μειονότητος της Θράκης. Στην Ελλάδα ενυπάρχει και ένα άλλο κρυφό πρόβλημα. Εκτός των Ισλαμιστών που προέρχονται από καθαρά Ισλαμικές χώρες, εντρυφούν και χιλιάδες Αλβανών Ισλαμιστών. Τα 3.000.000 των μεταναστών και λαθρομεταναστών που διαβιούν στην Ελλάδα καθώς και η συνεχόμενη ροή εισόδου αυτών, εντός ολίγων ετών θα δημιουργήσουν όχι μόνο οξύ πρόβλημα μουσουλμανικής μειονότητος, αλλά και άλλων διεκδικήσεων, την στιγμή κατά την οποία η πληθυσμιακή τους ποσόστοση στη χώρα μας θα ξεπερνά τους γηγενείς. Η εισαγωγή των μεταναστών στη χώρα μας σε απόλυτους αριθμούς, ξεπερνά κατά πολύ εκείνον που μπορεί να "αντέξει" η πληθυσμική της σύνθεση. Από την άλλη πλευρά η ομάδα αυτή των μεταναστών με διαφορετική πολιτιστική και θρησκευτική συνείδηση τους καθιστούν πρόξενο πολλών δεινών, όπως αυτά τα έζησαν προσφάτως οι βόρειοι γείτονές μας.Η Αλβανικής υπηκοότητος μετανάστες, σε μερικές δεκαετίες , λόγω της γειτονίας της χώρας των, άλλά και λόγω του μεγαλοϊδεατισμού τους, αλλά και λόγω του νόμου 2910/2001, ο οποίος τους παρέχει όλες τις προûποθέσεις να νομιμοποιηθούν και αργότερα να λάβουν και την ιθαγένεια, συνεπικουρούμενοι και από άλλους Ισλαμιστάς και την προπαγάνδα "φίλων" και "εχθρών", δεν πρόκειται να αφήσουν ανεκμετάλλευτο για αυτούς ένα τέτοιο θείο δώρο. Είναι πλέον αυταπόδεικτο και φανερό ότι αν η Ελληνική πολιτεία δεν λάβει γενναία μέτρα για την πάταξη του φαινομένου αυτού, θα ξεφυτρώσουν όσον ούπω νέες "Τσαμουριές" και τεράστια μειονοτικά θέματα . Η Τουρκία τρίβει ικανοποιημένη τα χέρια της για όλα αυτά που συμβαίνουν, με την ανοχή μας, στην χώρα μας. Ειρήσθω εν παρόδω ότι σχετικό είναι και το ζήτημα της εισδοχής της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με το δικαίωμα της ελευθέρας εγκαταστάσεως των υπηκόων της στον Ευρωπαϊκό χώρο. Είναι χαρακτηριστική η αναφορά, για το εφικτό της εισδοχής αυτής, που κάνει ο πρώην Γερμανός καγκελάριος κ. Χέλμουτ Σμίτ στο βιβλίο του “ Απόψεις για την ταυτότητα της Ευρώπης” λέγοντας ότι, κατά την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ, ο πληθυσμός της θα είναι μεγαλύτερος από το άθροισμα των πληθυσμών Γερμανίας και Γαλλίας! Αν αυτό συμβεί, η ισλαμοποίηση της Ευρώπης και της Ελλάδος, θα επιταχυνθεί κατά μερικές δεκαετίες, με όλες τις προαναφερόμενες για την χώρα μας συνέπειες.Το τίμημα όλων αυτών των μέχρι τώρα αντιμετωπίσεων του μεταναστευτικού προβλήματος, θα κληθούν να το πληρώσουν οι επερχόμενες γενεές και θα είναι οδυνηρά η αποπληρωμή. Από πού άραγε αντλούμε αυτό το ιστορικό δικαίωμα να τους κληροδοτήσουμε μια τέτοια πολιτισμική σύνθεση, εναντίον της οποίας πολέμησαν οι πρόγονοί τους. Υπάρχει ιδεολόγημα αυτής της μορφής ή πρόκειται για ανεξήγητη πολιτική πράξη, η οποία, χωρίς αποχρώντα λόγο, άγεται στη δημιουργία του μεγαλυτέρου στην ιστορία της χώρας μειονοτικού προβλήματος, παρόλο που οι συγκυρίες βοούν για το τι πρόκειται μελλοντικώς να ακολουθήσει., όταν μάλιστα η Αλβανία θα έχει καταστεί ένα ισχυρό βαλκανικό κράτος, η δε γερασμένη πληθυσμιακώς Ελλάδα θα αγωνίζεται να επιβιώσει δημογραφικά.. Εάν υπάρχει στον πλανήτη κάποια χώρα, που οι ιστορικές και γεωγραφικές της δομές δεν επιτρέπουν τέτοιους "πολιτισμικούς" πειραματισμούς, αυτή είναι η Ελλάς. Το ιδεολόγημα της πολυφυλετικής - πολιτισμικής σύμμειξης των λαών (Χριστιανών - Μουσουλμάνων) έχει τις εξαιρέσεις του. Αν η εξαίρεση αυτή δεν τηρηθεί στον τόπο μας, τότε η διχόνοια, που θα έχει ενσυνειδήτως, σπείρει η παρούσα γενεά στη ζωή των επερχομένων Ελλήνων, θα είναι από τις χειρότερες στην ιστορία της. Και αυτό το δικαίωμα δεν το έχουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Κάτοικος Αγ. Παντελεήμωνα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 22, 2009 4:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγκροτείται Συμβούλιο Μεταναστών

13 / 12 / 2008


Στη συγκρότηση και λειτουργία Συμβουλίου Μεταναστών θα προχωρήσει ο Δήμος Αθηναίων, όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του, κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας αντιδημάρχου, Αλεξίας Έβερτ - Αλβέρτη.
Πρόκειται για ένα συμβουλευτικό 15μελές όργανο το οποίο θα συνεδριάζει τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα, με πρόεδρο τον δήμαρχο Αθηναίων.
Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του, δημιουργούνται επίσης επτά επιτροπές για τα αντίστοιχα Διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες η κάθε μία ορίζει 1 (ένα) εκπρόσωπο στο Συμβούλιο. Σε αυτές τις επιτροπές θα συνεδριάζουν συνολικά 49 επιλεγμένοι ενεργοί αλλοδαποί και ημεδαποί πολίτες.
ίναι αφενός η καταγραφή, η ανάδειξη και η παρακολούθηση των αναγκών και των προβλημάτων των μεταναστών σε τοπικό επίπεδο και αφετέρου η ανάληψη πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων για την ένταξη και τη συμμετοχή των μεταναστών στην τοπική ζωή της πόλης.
Επίσης, αποφασίστηκε η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, για την ένταξη στον προσκοπισμό 500 παιδιών αλλοδαπών οικογενειών που ζουν στον δήμο Αθηναίων.
Η κα Αλεξία Έβερτ -Αλβέρτη τόνισε ότι μέλημα του δήμου είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών για τους μετανάστες και η ανάπτυξη στοχευμένων και συγκεκριμένων δράσεων κοινωνικής ένταξης, με στόχο την αρμονική συμβίωση όλων των πολιτών και την αλληλοκατανόηση στο πλαίσιο μιας πολύπολιτισμικής κοινωνίας.
Επίσης, επεσήμανε ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός 104,4 του δήμου Αθηναίων, είναι ο μοναδικός στην Ευρώπη που εκπέμπει όλο το 24ωρο σε 13 γλώσσες και πληροφορεί τους αλλοδαπούς συμπολίτες μας.

Πηγή: www.athina984.gr
Επιστροφή στην κορυφή
dartanian
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 22, 2009 5:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yπαρχει αντιστοιχο συμβουλιο για την καταγραφη αναδειξη και παρακολουθηση των αναγκων και προβληματων των ελληνων κατοικων του Αγ.Παντελεημωνα?Εγω θα το δω με....καλο ματι το συμβουλιο αυτο αν καταφερει να διαχωρισει τα κακα αλλοδαπα στοιχεια απο τους αλλοδαπους οικογενειαρχες με εντιμες δουλειες.Αν και εχω αμφιβολιες για την αρμονική συμβίωση όλων των πολιτών και την αλληλοκατανόηση στο πλαίσιο μιας πολύπολιτισμικής κοινωνίας.
Επιστροφή στην κορυφή
Μ.Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 22, 2009 6:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος είπε ότι η κυβέρνηση της επάρατης Δεξιάς δεν έχει πολιτική για το μεταναστευτικό; Έχει και παραέχει. Είναι καρμπόν η πολιτική των «προοδευτικών» μας, κοινοβουλευτικών αλλά και εξωκοινοβουλευτικών. Γι’ αυτό άλλωστε κόμματα και αποκόμματα στην χώρα μας είναι συγκοινωνούντα δοχεία και άνετα οι πολιτικοί μας πηδούν σα βατράχια απ’ τον ένα λασπόλακο στον άλλο. Π.χ. Τατούλης. Απ’ την αυτοκαλούμενη άκρα αριστερά στην επάρατο Δεξιά. Κοινό γνώρισμα όλων ό «αντιρατσισμός». Η ανυστερόβουλη χριστιανική συμπόνια προς όλες τις ράτσες. Εκτός μίας: της μιαρής και άκρως επικίνδυνης ελληνικής! Κάθε είδους διακρίσεις γίνονται σε βάρος της. Έτσι για να μάθει! Ας δοκιμάσει κάποια ελληνική οικογένεια να πάει το παιδί της σε κάποιο δημοτικό σταθμό και θα καλοπεράσει. Ο κανονισμός στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς ορίζει προτίμηση των αλλοδαπών. Και μόνο αν συμβεί το απίθανο να υπάρξει κενή θέση, ίσως γίνει δεκτό και κάποιο παιδί κατώτερου θεού. Κάποιο ελληνόπουλο δηλαδή.
Κανά δυο παραδείγματα ακόμα: Ο Έλληνας πρέπει να έχει 4.500 ένσημα του ΙΚΑ για να πάρει την κατώτατη σύνταξη (486 Ευρώ το μήνα). Ενώ ο καλός μας Βούλγαρος και ο Ρουμάνος χρειάζονται μόνο 300! Ο Αλβανός δεν χρειάζεται να έχει δουλέψει καθόλου στην Ελλάδα για να πάρει σύνταξη του ΟΓΑ. Και όλοι απολαμβάνουν πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς κανένα δικαιολογητικό, κάτι που ασφαλώς δεν ισχύει για κανένα Έλληνα. Βούλγαροι, Ρουμάνοι και Αλβανοί θα ζήσουν άρχοντες στις χώρες τους, δεδομένου ότι οι συντάξεις εκεί είναι 60-80 ευρώ!
Κι ακόμα: Στη Φλώρινα το παιδί της ελληνικής οικογένειας μπορεί να γράψει για 18 και να μη περάσει στις εξετάσεις σε κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Λόγω ευνοϊκών ρυθμίσεων το παιδί αλλοδαπών (ή και μαϊμού αλλοδαπών) μπορεί να περάσει και μ’ ένα δυαράκι! Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους αλλοδαπούς εφαρμόζονται και σ’ άλλες περιοχές όπως λ.χ. στη Πάτρα. Αλλά σ’ αυτό το θέμα θα επανέλθουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 23, 2009 6:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποια «προοδευτικά» παπαγαλάκια των ΜΜΕ, μας λένε: δεν μπορεί να υπάρξει εθνικός αγώνας χωρίς ταξικό.
Υπό ποία έννοια κύριοι κοντυλοφόροι μου; Η διατύπωση σας είναι διττή. Ορθή κατά μία ερμηνεία, πεπονόφλουδα και υπηρεσία σε εγχώριους Κουίσλινγκς και εργατομάχους, κατά μία άλλη.
Το εθνικό πρόβλημα για την δική μας μικρή χώρα είναι πρόβλημα εθνικής ανεξαρτησίας και εθνικής κυριαρχίας. Εκφραζόταν πολύ καλά και με το σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου η «Ελλάδα στους Έλληνες». Ωστόσο ούτε ο Α. Παπανδρέου, ούτε κανείς άλλος απ’ τους εθνικούς μας ηγέτες, έκανε το παραμικρό για να γίνει η χώρα μας εθνικά κυρίαρχη και ο ελληνικός λαός νοικοκύρης στον τόπο του. Κι αυτό γιατί απ’ τις αρχές του 20ου αιώνα αλλά και κυρίως σήμερα, η ελληνική πλουτοκρατία έχει πολύ καλά ενσωματωθεί στο παγκοσμιοποιημένο σύστημα των πολυεθνικών μονοπωλίων και συμμετέχει, στο μέτρο των δυνάμεων της, στην εκμετάλλευση των μισθόδουλων ολόκληρου του πλανήτη. Απ’ αυτή τη άποψη την ενδιαφέρει πως θα διαιωνίσει τα προνόμια και τη δική της καλοπέραση και ουδόλως νοιάζεται αν η Ελλάδα σαλαμοποιηθεί, κατά τα πρότυπα της Γιουγκοσλαβίας και αν ο λαός της ζήσει ανάλογες τραγωδίες. Το μόνο της πρόβλημα είναι πως θα χρυσώνει κάθε φορά το χάπι για να το καταπίνει χωρίς αντιδράσεις ο ελληνικός λαός. Απ’ την άποψη των ιδιοτελών της συμφερόντων βλέπει ευνοϊκά την ευόδωση των αμερικάνικων γεωστρατηγικών σχεδίων στα Βαλκάνια αλλά και σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Μια παγκόσμια εξουσία σύμφωνα με την αμερικάνικη αυτοκρατορική λογική, ίσως διασφαλίσει την βιωσιμότητα του άγριου καπιταλισμού, στον αιώνα τον άπαντα, άρα και τα δικά της προνόμια.
Τα εθνικά ζητήματα - ζωής και θανάτου για τον ελληνικό λαό - τα έχει γραμμένα στα παλαιοτέρα των υποδημάτων της. Μήπως είχε κανένα πρόβλημα ν’ αποδεχτεί το σχέδιο Ανάν; Να προδώσει ακόμα μια φορά τον κυπριακό ελληνισμό, προσυπογράφοντας την επ’ αόριστο τουρκική κατοχή στο βόρειο τμήμα του νησιού; Και το θεσμό του ανώτατου δικαστηρίου, που μεταβάλει την Κύπρο σε δυτικο-ευρωπαϊκό προτεκτοράτο, υπό την εξουσία ανώτατης δικαστικής Αρχής έξη διορισμένων δυτικοευρωπαίων;
Μήπως ίδρωσε καθόλου το αυτί της «πρώτης κυρίας» της βουλής Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη όταν προσφωνώντας επισήμως το Κάρολο Παπούλια, προανήγγειλε επερχόμενο όλεθρο της χώρας και του λαού, που ακόμα ανέχεται να θρέφει αυτήν και τους ομοίους της; Να Θυμίσουμε τα λόγια της σ’ αυτούς που θέλουν να τα ξεχάσουμε:

«Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης»

Η ίδια αναισθησία διακατέχει το σύνολο της κυρίαρχης ελίτ. Ποιοι απ’ τον πολιτικό κόσμο βγήκαν να ζητήσουν εξηγήσεις απ’ την Μπενάκη, τον πρωθυπουργό που της ανέθεσε την προεδρία της Βουλής; Ποιο κόμμα της αριστεράς βγήκε, ως όφειλε, να ζητήσει την κεφαλή της επί πίνακι;
Με την εμπειρία των τελευταίων δεκαετιών δεν χρειάζεται μαντικές ικανότητες να προβλέψουμε τι θα συμβεί όταν έλθει η στιγμή να κινηθεί ο ελληνικός λαός για να υπερασπιστεί την ακαιρεότητα της χώρα του, την ελευθερία του, την Ελλάδα σαν πατρίδα των Ελλήνων, και όχι εισαγόμενων εποίκων. Θα βρει απέναντι του την Μπενάκη, την φάρα των όμοιων της, τους παρατρεχάμενους και τα παπαγαλάκια τους. Με μια λέξη θα βρει απέναντι του την κυρίαρχη τάξη. Μ’ αυτή ακριβώς την έννοια ο αγώνας για τα εθνικά ζητήματα, την εδαφική ακαιρεότητα της χώρας, την εξουδετέρωση της εθνοκτόνου συνωμοσίας (δια του εποικισμού) είναι αγώνας πρώτα και κύρια ταξικός. Ο εχθρός του ελληνικού λαού βρίσκεται μέσα στην ίδια του τη χώρα. Χωρίς τη συντριβή του, η άμυνα στους ιμπεριαλιστές επίβουλους και στα τσιράκια τους δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική. Αυτό το μάθημα το είχε μάθει καλά ο Κολοκοτρώνης, γι’ αυτό ωρυότανε: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκειμένους».
Ναι, φωτιά και τσεκούρι πρώτα σ’ αυτούς.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dartanian
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 23, 2009 9:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΘΝΟΣ
Εγινε η πρώτη δίκη στο Πρωτοδικείο Ξάνθης
Στα δικαστήρια έχουν προσφύγει σωματεία της μειονότητας στη Θράκη επιδιώκοντας να τους αναγνωριστούν ο όρος «τουρκικός» μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την άνοιξη του 2008, που έκρινε ότι στις...υποθέσεις για την αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» και την «Πολιτιστική Ενωση Τούρκων Γυναικών» με έδρα την Κομοτηνή υπήρξε παραβίαση του άρθρου 11 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης όσον αφορά την ελευθερία της συνέλευσης και του συνεταιρίζεσθαι.
Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω σύλλογοι παρά τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων δεν έχουν σταματήσει ουδόλως τη λειτουργία τους ενώ από ακραίους κύκλους της μειονότητας επιχειρήθηκε μετά την παραπάνω απόφαση να υπάρξει ντε φάκτο λειτουργία τους με τον όρο «τουρκικός».
Τελικά όμως επικράτησαν πιο διαλλακτικές σκέψεις με την προσφυγή των σωματείων στα ελληνικά δικαστήρια. Ετσι η πρώτη προσφυγή έγινε και συζητήθηκε προχθές στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Ξάνθης από τη λεγόμενη «Τουρκική Ενωση της Ξάνθης» ζητώντας να ανακληθεί απόφαση που εκδόθηκε το 1986 και προέβλεπε την διάλυσή της κάτι που επικυρώθηκε αργότερα και από τον Αρειο Πάγο.
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, Κώστας Γούναρης, που εκπροσώπησε τον νομάρχη Ξάνθης, Γιώργο Παυλίδη, δήλωσε ότι η ελληνική πολιτεία σέβεται απόλυτα τις αποφάσεις των διεθνών οργάνων, των διεθνών δικαστηρίων και βεβαίως τηρεί και διατηρεί την ελληνική νομιμότητα έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη και στα δικαστήρια της χώρας.
Στη δίκη παρενέβη και η Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων και ο δικηγόρος της Γιάννης Χατζηαντωνίου υποστήριξε ότι η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου είναι ελλιπής, διότι δεν έκρινε το σύνολο των αποφάσεων των ελληνικών δικαστηρίων, δηλαδή του Εφετείου, του Αρείου Πάγου κ.λπ., αλλά μόνο την πρωτόδικη.
Επίσης έκρινε μόνο μια πλευρά του σωματείου, την πολιτιστική κι όχι άλλες π.χ. πολιτικές, που ζητούν λίγο ή πολύ μέσα από το καταστατικό του την εφαρμογή των παρακαταθηκών του Κεμάλ Ατατούρκ κ.λπ.
Η επόμενη δίκη είναι στις 9 Απριλίου στο Μονομελές Πρωτοδικείου Ροδόπης, όπου έχει προσφύγει η αυτοαποκαλούμενη «Πολιτιστική Ενωση Τούρκων Γυναικών Θράκης».
Αν αφησουμε την μοιρα μας σε αυτους καηκαμε.Σε λιγα χρονια θα ειμαστε Ελληνικη μειονοτητα σε τρια μερη της σημερινης μας πατριδος
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 24, 2009 1:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπερ τις παρανομης λαθρομεταναστευσης οι αριστεριστες του Σορος και του ΚΚΕ...

ΕΥΡΩΠΑÚΚΗ ΕΝΩΣΗ
Οδηγία για κυρώσεις και καταστολή σε βάρος μεταναστών

Την ποινικοποίηση της εργασίας όσων μεταναστών δεν έχουν χαρτιά προωθεί η ΕΕ

Το τελικό «ναι» για την ποινικοποίηση της εργασίας όσων μεταναστών θεωρούνται παράνομοι, δόθηκε χτες από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Βέβαια, η συγκεκριμένη οδηγία δεν «πέρασε» για να προστατευτούν οι μετανάστες από τη «μαύρη εργασία», αλλά για να πάψει η Ευρωπαϊκή Ενωση να αποτελεί πόλο έλξης της λεγόμενης λαθρομετανάστευσης.

Με τη χτεσινή ψηφοφορία, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υιοθετήθηκε η συγκεκριμένη οδηγία που φέρει τον ψευδεπίγραφο τίτλο «επιβολή κυρώσεων στους εργοδότες που απασχολούν παράνομους μετανάστες», στο στάδιο της πρώτης ανάγνωσης και θα τεθεί σε εφαρμογή σε δύο χρόνια.

Ετσι, γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αντιστοίχιση νόμιμης παραμονής και εργασίας στις χώρες της ΕΕ, για τον πλήρη έλεγχο της μετανάστευσης και της προσαρμογής της στις ανάγκες της εργοδοσίας. Θυμίζουμε ότι το KKE είχε καταψηφίσει τόσο την έκθεση, όσο και την πρόταση οδηγίας της Επιτροπής όταν έγινε η σχετική συζήτηση στις αρχές Φλεβάρη.

Στην οδηγία αναφέρεται ότι: «Ενας από τους βασικούς παράγοντες έλξης της λαθρομετανάστευσης στην ΕΕ είναι η δυνατότητα εξεύρεσης εργασίας στην ΕΕ, χωρίς να υπάρχει το απαιτούμενο νομικό καθεστώς. Η δράση που στοχεύει στην καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης και της παράνομης διαμονής θα πρέπει ως εκ τούτου να προβλέπει μέτρα κατά του συγκεκριμένου παράγοντα έλξης».

Είναι προφανές ότι πρόκειται για μέτρα γενικής απαγόρευσης της εργασίας των μεταναστών που δεν έχουν χαρτιά, ώστε να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το κράτος - μέλος όπου ζουν. Πρόκειται για ακόμα πιο ασφυκτικό κλοιό γύρω από τους μετανάστες, που αναζητούν ένα κομμάτι ψωμί σε κάποια χώρα της ΕΕ.


http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=20/2/2009&id=10667&pageNo=35&direction=1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 24, 2009 2:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"...Πρόκειται για ακόμα πιο ασφυκτικό κλοιό γύρω από τους μετανάστες, που αναζητούν ένα κομμάτι ψωμί σε κάποια χώρα της ΕΕ."


Ο Ριζοσπάστης έφα. Μάιστα.

Αλλά το πώς αναζητούν αυτό "το κομμάτι το ψωμί" ο κύριος Ριζοσπάστης δεν μας το λέει. Με εξευτελισμό του μεροκάματου. Βέβαια, για τον κύριο Ριζοσπάστη που είναι "πλέρια" με τον ελληνικό λαό και την εργατιά, το ζήτημα είναι να βολευτούν όπως-όπως τα πράγματα, "να βρούνε κι εκείνοι οι άμοιροι ένα κομμάτι ψωμί".

Αλλά και πάλι τον αδικούμε. Δεν εξετάζει το θέμα τόσο επιπόλαια. Ο κύριος Ριζοσπάστης, ο κύριος έφα, έχει την λύση: "θα παλέψουμε όλοι μαζί για τα μεροκάματά μας".

Όμως είκοσι χρόνια τώρα από την κατάργηση των συνόρων, όχι από τον Λένιν μά από τον Ανδριανόπουλο και τον Γιαννίτση, παλεύουμε ακόμη οι αναθεματισμένοι αλλά αυτά τα ρημάδια τα μεροκάματα ούτε καν στάσιμα δεν είναι. Συνεχώς πέφτουν. Μόνο τα αφεντικά, οι εργοδότες των μεταναστών, γίνονται πλουσιότεροι.

Και κοντά σ' όλα αυτά ένα "αριστερό", κολλώδες ψέκασμα μύξας και "κλάματος" εκτοξεύεται κάθε τόσο για να "θρηνήσει" τα θύματα των εγκληματικών ενεργειών. Λες και ο πορνοβοσκός είναι ποτέ σε θέση να αισθανθεί λύπη για τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων του...



Δεν είναι τόσο "χαζός" ο κύριος έφα-Ριζοσπάστης, η μαρξιστική ετούτη "αυθεντία".
Ούτε έπεσε έξω στις εκτιμήσεις. Ήξερε πολύ καλά από τότε πως θα είναι τα πράγματα μετά από 19 χρόνια, όπως ακριβώς και τώρα ξέρει πώς θα είναι τα πράγματα το 2028, μετά δηλαδή από άλλα τόσα χρόνια.

Χαζός δεν είναι ο κύριος έφα. Είναι ξεκάθαρα μειοδότης και αντεργατικός.

Είναι ένα άλλοθι κι αυτός μαζί με τον κομματικό μηχανισμό που υπηρετεί για να καλύπτεται η καθαρά πολιτική-κοινωνική φύση του εγκλήματος με τις σοφιστείες της μισαλλοδοξίας και της "μισανθρωπίας". Να αντικαθίσταται δηλαδή το εργατικό ζήτημα και μαζί μ' αυτό η υπόθεση του μεροκάματου με τους ψύλλους στ' άχυρα, με ζητήματα "ψυχολογίας".

Των "επιστημονικά υλιστικών αυθεντιών" που μπροστά στο "έφα" τους αμφιβολία δεν χωρεί τέτοια είναι η αντεργατική αλητεία τους...

Οι βολεμένοι γραφειοκράτες έχουν δέσει καλά τον γάιδαρό τους. Πιστεύουν...
Επιστροφή στην κορυφή
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 24, 2009 10:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Κώστας πρέκας είναι στην συντακτική σας ομάδα;
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1808

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 24, 2009 3:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, αλλά αυτή τη στιγμή λείπει σε άδεια…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας