patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Με φόρα παρτίδα USA μπλούζα αγόρευσε ο υπέρμαχος των γκέτο

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ζήτω το Αμέρικα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 11, 2010 1:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Με φόρα παρτίδα USA μπλούζα αγόρευσε ο υπέρμαχος των γκέτο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο χθεσινός λόγος του "υπερεπαναστάτη, αριστερού, αντισυστημικού, ανατρεπτικού, αντικαθεστωτικού" βουλευτή κυρίου Ψαριανού για το νομοσχέδιο της παροχής ιθαγένειας από την καλή και φιλεύσπλαχνη Εξουσία στους εισαγόμενους δούλους και απεργοσπάστες. Αυτό θα πεί πραγματικός "αριστερός" λόγος και προπάντων "αριστερό" ήθος. Υπόδειγμα "επαναστατικότητας". Θαυμάστε:


Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Θέλω να με συγχωρέσετε και εσείς και οι συνάδελφοι γιατί για πρώτη φορά σήμερα δεν φοράω γραβάτα και κουστούμι και ήρθα με ξεκούμπωτο πουκάμισο γιατί έχω ένα μπλουζάκι που λέει “New York”.
Δεν είμαι φίλος των Αμερικανών, ξέρετε, ούτε πράκτορας του Σόρος. Δεν είμαι καθόλου φίλος των Αμερικανών, αλλά στη Νέα Υόρκη δεν υπάρχει ούτε ένας Αμερικανός διότι η καθιστή αρκούδα πέθανε, δολοφονήθηκε. Ο άγριος βούβαλος απαλλοτριώθηκε, δεν υπάρχει Αμερικανός στη Νέα Υόρκη και σε όλη την Αμερική. Είναι Έλληνες, Πορτορικάνοι, Ιταλοί, Πολωνοί, Τούρκοι, Αλβανοί, μπερδεμένοι, αγνώστου πατρός και μητρός, Αφρικανοί, Ουζμπέκοι, Αζέριοι και είναι Αμερικανοί πολίτες.
Με υπερηφάνεια κουνάνε την αμερικανική σημαία και οι άλλοι Αμερικανοί, οι άλλοι ξένοι Αμερικανοί τους χειροκροτούν. Και εδώ δεν αφήνουμε τα Ελληνόπουλα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και που πάνε στα ελληνικά σχολεία να μιλήσουν τη μόνη γλώσσα που ξέρουν και τους αρνούμαστε τη σημαία, τη μόνη που έχουν. Γιατί αν πάνε στην Κένυα, στην Τανζανία ή στη Ζανζιβάρη δεν υπάρχουν εκεί αλλά δεν υπάρχουν ούτε εδώ, δεν υπάρχουν πουθενά, δεν ζουν. Δεν υπάρχουν, είναι μη υπαρκτά άτομα και έχουν φθάσει μέχρι το Πανεπιστήμιο. Μπορεί να διδάξουν και στα ελληνικά Πανεπιστήμια και να μην έχουν ακόμη χαρτιά.
Είναι ντροπή να μιλάμε για τα αυτονόητα. Να έχουμε αντεγκλήσεις και διαξιφισμούς για πράγματα που, στην κοινή λογική του ανθρώπου, του ανθρώπινου ζώου έχουν λυθεί εξ ορισμού, από κτήσεως κόσμου.
Και όσοι αρέσκονται στα ελληνοπρεπή, στις δηθενιές και στα ελληνικά «παραμυθάκια» να ξέρουν ότι ο πολιούχος τους είναι ο Αίσωπος, ο εθνικός μας παραμυθάς που ήταν ξένος. Εκβράστηκε από τη βόρειο Αφρική ο Αίσωπος. Ήταν μετανάστης, λαθρομετανάστης, λαθροάνθρωπος, λαθροπαραμυθάς, λαθροέλληνας ο Αίσωπος, κύριοι παραμυθάδες.(...)
Επιστροφή στην κορυφή
θυμόσοφος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 11, 2010 2:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΟΥ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ" ΚΡΑΤΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ο ΜΑΡΞ ΕΙΠΕ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 11, 2010 2:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΑΡΞ ΗΠΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ.

ΝΑΖΙ-ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
ανέκδοτο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 11, 2010 2:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανέκδοτο:

Οι λαθρομετανάστες ελληνοποιημένοι και με δικαίωμα ψηφου δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ούτε επάρατο ΔΕΞΙΑ γιατί έχουν "ταξική συνείδηση" και ξέρουν το συμφέρον τους.
Θα ψηφίσουν "ΑΡΙΣΤΕΡΑ", από Ψαριανό και Αλέκα και ακόμη αριστερώτερα.


ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ, Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΟΠΙΟ. ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ.

ΡΑΤΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ, ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΙΣΩΠΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ.


ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΑΤΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΕΝΑΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠAIΡΝΟΥΝ.



Επιστροφή στην κορυφή
εργατικό ατύχημα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 11, 2010 8:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος




ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 11, 2010 10:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ’ την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την Ιθαγένεια:

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, άκουσα με μεγάλη προσοχή πριν τον κ. Φώτη Κουβέλη, ο οποίος προσπάθησε να αποδείξει με επιχειρήματα ότι όλοι όσοι προσπάθησαν αυτές τις ημέρες να επιβάλουν ένα κλίμα φόβου και τρόμου προς τον ελληνικό λαό για το επικείμενο νομοσχέδιο, στερούνται σοβαρότητας. Και βεβαίως διαπίστωσα ότι ο κ. Κουβέλης χειροκροτήθηκε όχι μονάχα από τους Βουλευτές του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, αλλά και από μερίδα Βουλευτών της Πλειοψηφίας (της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή) Ευχάριστο αυτό, θα μου πείτε.

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: Καλά στέφανα!

_____________________

Με μεγάλη καθυστέρηση οι ευχές κύριε Ροντούλη μας. Εδώ η αριστερά (του κώλου) έχει τρισέγγονα και με το Μπατσόκ αλλά και με την Νουδούλα. Ξεχάσαμε το τρίτο στεφάνι Μητσοτάκ – Φλωράκη; Για να μη θυμηθούμε και παλιότερους γάμους;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας