patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Γιατι Πρεπει να Καει το Σπιτι του Γειτονα=Ευρο στο Στοχαστρο

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 12, 2010 10:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Γιατι Πρεπει να Καει το Σπιτι του Γειτονα=Ευρο στο Στοχαστρο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι γκαγκστερ των Αμερικανικων τραπεζων, παρασιτα που θα επρεπε να ειχαν κρεμαστει προ πολλου εχουν εφευρεση ενα νεο συστημα καταστροφης αξιων και κοινωνικων κατακτησεων. Λεγονται Credit Default Swaps.

Με 1Ευρο λοιπον μπορεις να κανεις στοιχημα που αντιστοιχει για 1Εκκατομυριο Ευρω. Τι κανεις λοιπον. Λες την ταδε ημερομηνια το Ευρο θα εχει πεσει με τοσες μοναδες. Εαν πεσει κερδιζεις την διαφορα που εβαλες στοιχημα. Ποσο ειναι το στοιχημα που εβαλες? Εαν βαλεις 10Ευρω στοιχημα αυτο αντιστοιχει σε 10 εκκατομυρια Ευρο. Εαν χασεις το στοιχημα λοιπον θα πρεπει να πληρωσεις 10εκ ευρω. Εδω ομως ειναι το ζουμι της υποθεσεις.

Το στοιχημα που βαζεις ειναι οτι του γειτονα του σπιτιου εαν καει, θα κερδισεις. Δηλαδη εαν καποιος εχει ασφαλιστικη εταιρια και ξαφνικα καου χιλλιαδες σπιτια θα πτωχευσει η ασφαλιστικη. Αλλα σκεψου να ειχες ασφαλιστικη εταιρεια οπου μπορουσες να καψεις του γειτονα το σπιτι χωρις να το γνωριζει και να μαζευες λεφτα. Θα ειχες προσοπικο ωφελος να καιγοταν το σπιτι του. Τι κανεις λοιπον?

Οσες ταραχες δημοσιοποιουνται παγκοσμιος απ'τον ελεγχομενο σου τυπο και ΜΜΕ τοσο το καλυτερα. Ριχνει την εμπιστοστυνη στο Ευρω. Εσυ κερδιζεις αφου με δανεικα εβαλες στοιχηματα τρελα.

Σε κανενα καζινο δεν σου δινουν 1 εκ Ευρο εαν βαλεις κατω 1 ευρω. Στο καζινο που ονομαζεται καπιταλισμος υπο καταρρευση αυτο ακριβως γινεται στις μερες μας. Στοιχηματιζουν χρηματιστες και ολοκληρες χωρες ειναι στο στοχαστρο.

Η ΕΕ τωρα λεει οτι θα κανει αυτα τα στοιχηματα παρανομα, οπως προηγουμενα ειχαν πει οτι θα ελεγχουν τα συνορα. Παραμυρια της χαλυμας. Οι πολιτικοι πληρωνονται στην Ελβετια για να καψουν την χωρα τους. Οτι εκαναν οι Ναζι στην μεγαλη υποχωρηση μετα το Σταλινγκραντ.
Το δικος μας Σταλινγκραντ τωρα αρχιζει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αντι-Αμερικανος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 16, 2010 1:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πλασματικο κεφαλαιο με την νικη της Αμερικης τελικα κατεκτησε ολες τις δυτικες αγορες. Πλασματικες αξιες δημιουργηθηκαν, εικονικες εταιριες φαντασματα, καζινα σε καθε οικονομικη δραστηριοτητα με δανεικα και στο τελος πολλαπλα δανεια στα πολλαπλα δανεια.

Η υπερισχυση του πλασματικου κεφαλαιου αντι του βιομηχανικου που μετακομισε στην Ασια θα σημαινε και σε καποια φαση το τελος της μεταπολεμικης ανθησης, μετατρεψε την Αμερικη απο χωρα εξαγωγης κεφαλαιων και προιοντων σε μεγαλοεισαγωγεα με χρεη που τωρα αγγιζουν το $1εκ καθε 11δευτερολεπτα.

Ο τιμαριθμος παλια φαινονταν καθαρα στο νομισμα στις μερες μας φαινεται καθαρα στα χρεη. Εχωντας μετατρεψει τους λαους σε ατομα με το δελτιο των χρεων τωρα λενε οτι θα κοψουνε τα δελτια και οτι πρεπει ολοι να βουλιαξουν...

Οταν ο πλασματικος κοσμος τωρα ερθει σε κοντρα με τον πραγματικο το απογυμνωμενο πρωσοπο του καπιταλισμου θα φανει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας