patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Και πίπιζα και ψεύτρα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 1:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ.

Και πίπιζα και ψεύτρα η φίλη μας η κατατρεγμένη Βουλγάρα

Το δικαστήριο απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς της 19χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία, η οποία τον Οκτώβριο του 2006 είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις συμμαθητές της μέσα στις τουαλέτες του υπό κατάληψη Λυκείου της Αμαρύνθου.

Μετά από μια μαραθώνια ακροαματική διαδικασία (η οποία ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2009), την «παρέλαση» 25 περίπου ατόμων από το βήμα του μάρτυρα, τις εξαντλητικές απολογίες των κατηγορουμένων και τις αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης και Πολιτικής Αγωγής, το Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα αθώα τα τέσσερα αγόρια (που παραπέμπονταν για το αδίκημα του βιασμού) αλλά και τα δυο κορίτσια (που κατηγορούνταν για απλή συνέργεια).

Πριν από την απόφαση των δικαστών είχε προηγηθεί η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος όχι μόνο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της 19χρονης κοπέλας, επισημαίνοντας ότι οι κατηγορούμενοι ουδέποτε τέλεσαν το αδίκημα του βιασμού, αλλά επιπλέον διατύπωσε την άποψη ότι όσα έγιναν μέσα στις τουαλέτες του υπό κατάληψη σχολικού συγκροτήματος ήταν με τη συναίνεση της κοπέλας.

Ακροαματική διαδικασία για γερά νεύρα

Καταθέτοντας ως μάρτυρας κατηγορίας, η νεαρή κοπέλα ενέμεινε στα όσα είχε ισχυρισθεί προανακριτικά. Επεσήμανε ότι ήταν ερωτευμένη με έναν από τους κατηγορούμενος, τον Τ. και υποστήριξε ότι εκείνο το μοιραίο μεσημέρι βρισκόταν με το εν λόγω αγόρι, όταν στην αίθουσα «εισέβαλαν» και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι. Στη συνέχεια, είπε, πήγε να κρυφτεί στην τουαλέτα, όπου την ακολούθησαν οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι και τη βίασαν πάνω σε ένα νιπτήρα!

Οι ισχυρισμοί της, ωστόσο, «αποδυναμώθηκαν» τόσο από το αποδεικτικό υλικό που προσκόμισε η πλευρά υπεράσπισης στο δικαστήριο όσο και από τις καταθέσεις μαρτύρων. Ακόμα και εκείνοι που υπήρξαν οι πιο στενοί φίλοι της 19χρονης κατέθεσαν ότι το τελευταίο διάστημα η συμπεριφορά του «θύματος» είχε αλλάξει πολύ. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, από την άνοιξη του 2006 η συμπεριφορά της άλλαξε κατά πολύ. Από εκεί που ήταν αριστούχος στα μαθήματά της και συνεπής στις σχολικές της υποχρεώσεις, άρχισε να απουσιάζει χωρίς λόγο από τα μαθήματα. «Είχε μπλέξει με εξωσχολικές παρέες και έκανε υπερβάσεις ακόμα και σε σεξουαλικό επίπεδο», κατέθεσαν χαρακτηριστικά.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι η μητέρα της 19χρονης καταγγέλλουσας, η κυρία Βασιλική, ήταν απούσα στο μεγαλύτερο μέρος της ακροαματικής διαδικασίας. Πήγε, κατέθεσε και έκτοτε δεν ξαναεμφανίσθηκε ποτέ στο δικαστήριο, με πολλούς παράγοντες της διαδικασίας να σημειώνουν σήμερα με νόημα ότι «μπορεί και να ψυλλιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με όσα της είχε καταγγείλει η κόρη της».

«Είμαστε αθώοι», είπαν οι κατηγορούμενοι

Στις απολογίες τους, οι έξι κατηγορούμενοι ενέμειναν σε όσα υποστήριζαν από την πρώτη στιγμή: Ότι δεν είναι βιαστές και ότι άδικα μπήκαν στη «δίνη» του κυκλώνα και στοχοποιήθηκαν.

«Δεν υπήρξε βιασμός, αλλά ερωτική συνεύρεση της καταγγέλλουσας με τα τέσσερα αγόρια. Η ίδια το επιθυμούσε. Απλά στη συνέχεια, όταν πληροφορήθηκε ότι μπορεί και να υπάρχει βίντεο, φοβήθηκε ότι θα εκτεθεί στα μάτια της μητέρας της και προχώρησε στις καταγγελίες», επεσήμαναν, μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι οι εμπλεκόμενοι της υπόθεσης που είχε συνταράξει το πανελλήνιο είχαν σπάσει τη σιωπή τους αποκλειστικά στη zougla.gr στις 4 Δεκεμβρίου 2009. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη είχαν περιγράψει τη δική τους εκδοχή σχετικά με το πώς είχε συμβεί ο καταγγελλόμενος βιασμός, αλλά και την άσχημη ψυχολογική θέση στην οποία είχαν περιέλθει, εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετώπιζαν.

Όπως είναι λογικό, η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε αντικρουόμενα συναισθήματα στις αντίδικες πλευρές. Ικανοποίηση στην πλευρά της υπεράσπισης και κατήφεια σε εκείνη της Πολιτικής Αγωγής.

«Τα παιδιά αισθάνονται δικαιωμένα. Η δικαιοσύνη απέδειξε ότι είναι όντως «τυφλή» καθώς δεν επηρεάστηκε από το σάλο που είχε ξεσπάσει. Η συγκεκριμένη απόφαση είναι κόλαφος όχι μόνο για την καταγγέλλουσα αλλά και για τους πολιτικούς, οι οποίοι χωρίς να εξετάσουν μια υπόθεση σε βάθος, είχαν εκφράσει κρίσεις και απόψεις και τελικά συντάχθηκαν με ανθρώπους που δεν έπρεπε», ήταν η καυστική δήλωση που έκανε στη zougla.gr, ο εκ των δικηγόρων υπεράσπισης των κατηγορούμενων, κ. Θανάσης Τάρτης.

Το ιστορικό

Η καταγγελία της κοπέλας από τη Βουλγαρία είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη και πολλές αναταράξεις στην ήσυχη παραθαλάσσια πόλη της Ευβοίας. Οι κάτοικοι της Αμαρύνθου είχαν ξεσηκωθεί, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι «βιαστές» και «ρατσιστές», ενώ από την άλλη η κυρία Βασιλική και η 19χρονη είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την πόλη που ζούσαν τα τελευταία χρόνια, δηλώνοντας ότι αισθάνονται «ανεπιθύμητες». Στην υπόθεση είχε παρέμβει και η Πολιτεία (μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, αλλά και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος), με τις δυο γυναίκες να βρίσκουν κατοικία στην Αθήνα και στη μαθήτρια να δίδεται υποτροφία σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010, 20:25
zougla

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Έκθετος και ο πρόεδρος της "δημοκρατίας" ο αντιραστιστής βολεμένος ξεκουτόγερος Παπούλιας που είχε υποδεχθεί την Βουλγάρα μαθήτρια ώς πραγματικό θύμα και είχε συνδράμει με χρήματα του Ελληνικού δημοσίου στο να της δώσει επιδοτούμενο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην Αθήνα και χρηματική υποτροφία για να σπουδάσει δωρεάν σε ιδιωτικό κολλέγιο.
Ο Παπούλιας σαν καλός «ανθρωπιστής» της νέάς τάξης δεν έχασε την ευκαιρία στο να συμμετέχει ενεργά και προβοκατόρικα στήν ψευτοανθρωπιστική ψευτοαντιρατσιστική προπαγάνδα κατά του Ελληνικού λαού και στην δίχως κανένα ενδοιασμό πρό-ενοχοποιήσει των 4 Ελλήνων μαθητών της Αμάρυνθου χωρίς να έχει προηγηθεί κάν δικαστική απόφαση.

Το λιγότερο που έχει να κάνει αν του έχει μείνει και στο ελάχιστο ίχνος πραγματικού ανθρωπισμού είναι να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Επιστροφή στην κορυφή
Μπολσεβίκος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 2:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ


Το επιδοτούμενο μίσος των ψευτοαντιρατσιστών και ψευτοτροτσικστών κατά του Ελληνικού λαού που είναι"τα τσουτσεκια οι βιαστες της σιχαμενης αμαρυνθου και ολοκληρο το χωριο εκει αποτελειται απο σκατανθρωπους!!!!!

ΜΕ ΜΠΟΣΤΑΡΗ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ

Καλα, τωρα πεισθηκαμε!!!!
Λες και δεν ξερει ολος ο κοσμος πως λειτουργουν τα φαλοκρατικα ελληνικα δικαστηρια, και οι πληρωμενοι ελληνες δικαστες, και τα **** που δινουν τη παρασταση οι καραγκιοζοδικηγοροι μεγαλοεισπρακτορες.
Παντως, μη πει κανεις οτι δεν το περιμενε. Οτι θα αθωωνονταν τα τσουτσεκια οι βιαστες της σιχαμενης αμαρυνθου!!! Ολοκληρο το χωριο εκει αποτελειται απο σκατανθρωπους!!!!! Ειναι δυνατον να το παραδεχοταν το ελληνικο κρατος? Ειναι δυνατον να εβγαζε μονο του τα ματια του?
Επιστροφή στην κορυφή

Fot!
Παλαιό Μέλος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 1:18 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ενας εκ των κατηγορηθεντων ηταν γιος αστυνομικου...Με οτι αυτο συνεπαγεται. Και τα ελληνικα "αδεκαστα" δικαστηρια καναν για αλλη μια φορα το θαυμα τους! Τι πιο φυσικο απο μια αριστουχα 15χρονη μεταναστρια μαθητρια-εργαζομενη να θελει να βιντεοσκοπηθει σε σεξουαλικες περιπτυξεις με 4 ατομα, ενω να την βλεπουν κ αλλες 2 κοπελες κ να γελανε. Αλλωστε ετσι ειναι οι ξενοι βρωμιαρηδες κ χωρις ηθικη, σωστα δεν τα λεω φασισταρια?

Συγχαρητηρια στους φιλησυχους νοικοκυραιους της Αμαρυνθου με τα μνημεια μισους εναντια στους "Σλαβοκομμουνιστες" (κ εις μνημην των γερμανοτσολιαδων, μην ξεχνιομαστε), που δικαιωθηκανε.
ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Επιστροφή στην κορυφή
kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 3:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ

Στα βρωμερά νεοταξίτικα κατακάθια του κωλοχανείου υπάρχει μια βαθειά αδιαπέραστη ηλιθιότητα σε αυτά που γράφουν. Στήν ηλιθιότητά τους που βγάζει μάτι, υπάρχει όμως και κάτι το μοιραίο.

Η τύχη της νεοταξίτικης μεταλλαγμένης αντικομμουνιστικής κλίκας που έχει εκφυλιστεί και ταυτιστεί με τον καταδικασμένο πλανητικό ιμπεριαλισμό. Αποξενωμένη λοιπόν από κάθε ανθρώπινη σοσιαλιστική προοπτική καταδικασμένη έχει εντελώς ξεμωραθεί.

Αλληλένδετες καταδικασμένες και μοιραίες αντιδραστικές καταστάσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
σκοινί και σαπούνι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 5:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα αισχρά ρεμάλια, τα πρακτοράκια, ρημάζουν και καταστρέφουν τα πάντα με κάθε ψέμα κατασκευασμένο, ακόμη και με τα "σκισμένα κοράνια", κινητοποιούν το σύμπαν με την βοήθεια του θείου Σαμ, και για κάθε γριούλα που βιάζουν, ληστεύουν και σκοτώνουν, δεν βγάζουν άχνα αυτές, οι νεοταξικές πόρνες.

Σχοινάκι και σαπουνάκι για να γλιστράει η θηλιά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 6:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θυμηθείτε τι έγραφε τότε ΤΟ ΒΗΜΑ

Διαβάστε την είδηση κι εδώ, διότι έχει κάποιους διαφωτιστικούς συνδέσμους.

Αξίζει να προσεχθεί αυτό:

Καλλιέργεια φυλετικού μίσος μεταξύ Ελλάδας – Βουλγαρίας: Μεθοδεύσεις και σκοπιμότητα.

Είχα φάει το βρίσιμο της ζωής μου στο κωλοχανείο του Βήχου, επειδή τόλμησα απλώς και μόνο να πω την γνώμη μου.
Επιστροφή στην κορυφή
από το Ρεσάλτο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 9:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

από το Ρεσάλτο

http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4323
Επιστροφή στην κορυφή
Ανθέλληνες με βούλα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 9:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

Στις 19 Νοεμβρίου, δύο πούλμαν γεμάτα με αυτό-ονομαζόμενους αναρχικούς έκαναν απόβαση στην Αμάρυνθογια να υπερασπιστούν την Βουλγάρα μαθήτρια. Οι νταήδες «επαγγελματίες αντιρατσιστές» έβριζαν χυδαιότατα τους κατοίκους της περιοχής ως «ρατσιστές» και «φασίστες», τους προκαλούσαν και με τραμπούκικη αναίδεια βρώμιζαν την πόλη με γραπτούς ρύπους συνθημάτων.

Οι κάτοικοι της Αμαρύνθου, τους «χειροτόνησαν» καταλλήλως. Τα «παλικάρια» αναζήτησαν τη σωτηρία τους όχι μόνο στα πόδια τους (αυτά δεν αρκούσαν), αλλά στην …αστυνομία. Οι ορκισμένοι εχθροί του κράτους και της αστυνομίας διασώθηκαν κυριολεκτικά από την αστυνομία!!!
Επιστροφή στην κορυφή
από το politikokafeneio.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 9:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι λένε στο νεοταξίτικο κωλοχανείο.

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=21056
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 10:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, της Ελλάδας ο φρουρός. Ο θεματοφύλακας των θεσμών.Της Ελλάδας ο φρουρός.

Κόλαφος στις τότε ψευτοαντιρατσιστικές δηλώσεις του: «Δεν μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα. Εχουμε ευθύνες όλοι μας. Να μπει ένα τέλος. Είναι ντροπή. Αμαυρώνουν τη χώρα» είπε ο κ. Παπούλιας σε συνάντησή του με το ΔΣ της οργάνωσης «Χαμόγελο του παιδιού». Παράλληλα έστειλε το «δεξί του χέρι», τον πρέσβη κ. Κ. Μπίκα, να συναντήσει τη νεαρή και τη μητέρα της για να τους εκφράσει τη συμπαράστασή του.

Μπράβο κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής δημοκρατίας. Μπράβο θεματοφύλακα των θεσμών. Μπράβο σου που βαφτίζεις “βιαστές, ρατσιστές” 16χρονα παιδιά, ΠΑΙΔΙΑ, που εσύ υποτίθεται καλείσαι να υπερασπίσεις ως υπέρτατος άρχων. Συγχαρητήρια κύριε Παπούλια. Η ιστορία θα σε θυμάται ως τον Πρόεδρο της χρεωκοπίας, της διάλυσης κάθε δημοκρατικού ιδεώδους, της επικράτησης του Ισλαμοφασισμού και του τρόμου στην Ελλάδα.

Άξιος ο μισθός σου “Λαοφιλή Πρόεδρε”.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3794

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 25, 2010 10:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Κατηγόρησε...και τα έπιασε! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:6b4fb2df67="ΑΙΝΕΙΑΝ06"]Στην υπόθεση είχε παρέμβει και η Πολιτεία (μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, αλλά και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος), με τις δυο γυναίκες να βρίσκουν κατοικία στην Αθήνα και στη μαθήτρια να δίδεται υποτροφία σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.


Σωρός οι αντιφάσεις και οι παραλογισμοί...(Άκου..."βιασμός πάνω στον νιπτήρα"!)

Κατοικία, υποτροφία...Σαν ΑΜΟΙΒΗ μου φαίνεται. Και μάλιστα γερή.

Στην Αμάρυνθο υπήρχε μαθητική κατάληψη ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. Κάπως έπρεπε να σαμποταριστεί το κλίμα αυτό. Κάπως έπρεπε να σπαρούν ΖΗΖΑΝΙΑ μέσα σε αυτήν την συμμαχία Ελλήνων - Αλλοδαπών. Κάπως έπρεπε να ενισχυθεί η εικόνα της Αμρύνθου του μνημείου των ταγματασφαλιτών και να αμαυρωθεί η εικόνα της Αμαρύνθου των καταλήψεων Ελλήνων και Αλλοδαπών, χέρι - χέρι. (Άλλο ζήτημα το τι πέτυχαν.)

Και αυτό επιτέλεσε η ωσάνω ιστορία του βιασμού. Στο τέλος η μάρτυς κατηγορίας παίρνει και σπίτι και υποτροφία σε ιδιωτικο σχολείο! Μόνο Rols Royce με ιδιωτικό σωφέρ δεν τις έδωσαν...

..."Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμύδια;"

(Αν δεχόμαστε ότι τα τέσσερα "κωλόπαιδα" + 2 δεσποινίδες "συνεργοί" = ΕΞΗ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ το όλον, είναι ικανά για το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ του βιασμού, δεν είναι εξίσου δυνατόν να δεχτούμε ότι το ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ φτωχόπαιδο (όχι "κωλόπαιδο") είναι ικανό να ΕΝΔΩΣΕΙ στο δέλεαρ της ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ και ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και να καταγγείλει Ο,ΤΙ ΤΗΣ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ;)
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3794

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 26, 2010 6:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Λασπολογία... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το "περιστατικό" συνέβει (πιο σωστά: Κατηγγέλθει) πάνω σε περίοδο ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ. Ενώ υπήρχε ΟΡΓΙΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ από ΜΜΕ, αστυνομία, κόματα κλπ. σε βάρος των μαθητών (καταληψιών και μη). Τα σχολεία παρουσιάζονταν σαν ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΑ. "Βανδαλισμοί", "συμπλοκές αντάξιες της τρούμπας", "όργια" και "διαστροφές" έβγαιναν στον αέρα αποτυπωμένα σε video τραβηγμένα από κινητά...στα οποία δεν έβλεπες τίποτα: Όλα φαίνονταν σαν πίσω από ζελατίνα. Τίποτα δεν έδειχνε τι ακριβώς γινόταν, με τίποτα δεν φαινόταν πως επρόκειτο όντως για σχολείο και για μαθητές.

Και μέσα σε όλα αυτά "πέφτει" και η καταγγελία για τον "βιασμό". ΤΙ συμβαίνει ακριβώς; Αλήθεια ήταν όλος αυτός ο οχετός λάσπης σε βάρος των μαθητών - και μαζί και η ιστορία του βιασμού; Ή μήπως ήταν ψέματα και συκοφαντίκές λασπολόγίες - και μόνο η ιστορία του βιασμού ήταν αληθινή, κατά ΣΑΤΑΝΙΚΗ, πραγματικά, σύμπτωση;
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
κοινή λογική
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 14, 2010 3:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματική Ιστορία: ΠΩΣ ΜΙΑ 16ΧΡΟΝΗ ΕΞΑΠΑΤΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ
=====================================================

Το τι έγινε εκείνη την ημέρα το γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα σας. Επιτρέψτε μου να σας το διηγηθώ όπως το έζησα εκείνες τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου του 2006 στην Αμάρυνθο.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε 3 μέρη. Α)Ενα περίπου στις 10:30, Β)ένα περίπου στις 12 και Γ)ένα περίπου στις 14:30.

Τα αναφέρω όσο πιο περιεκτικά μπορώ. Οι λεπτομέρειες όμως έχουν το "ζουμί", αλλά για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να τις αναφέρω. Γενικά, πολλά είναι αυτά που δεν μπορώ να αναφέρω. Και ένας από τους λόγους που δεν το κάνω, είναι γιατί δεν θα τα πιστέψετε!

Α) 10:00 πμ - Ένας από τους κατηγορούμενους μαθητές της Α' Λυκείου παίρνει το παπάκι φίλου του και φεύγει από το Σχολείο με προορισμό ένα περίπτερο στο κέντρο της παραλίας Αμαρύνθου. Αγοράζει προφυλακτικά και επιστρέφει στο Σχολείο. Μετά από λίγο μαζί με την κοπέλα βρίσκονται στο ισόγειο μέσα στην αυτοσχέδια αποθηκούλα που βρίσκεται κάτω από την κεντρική σκάλα που οδηγεί στους πάνω ορόφους. Εκεί κάνουν έρωτα με χρήση προφυλακτικού. Επιστρέφουν στις τάξεις τους στο 2ο όροφο του Σχολείου. Ο μεν μαθητής εξιστορεί στους κολλητούς του την ιστορία και η δε μαθήτρια το ίδιο στις κολλητές της.

Β) 12:00 - Η κοπέλα μαζί με άλλους τρεις μαθητές (2 της Β' Λυκείου και έναν της Α' Λυκείου) βρίσκονται μέσα στις τουαλέτες στο ισόγειο του Σχολείου. Εκεί η κοπέλα κάνει στοματικό έρωτα εκ περιτροπής και στους 3. Η κοπέλα επιστρέφει στην αίθουσα της (η αίθουσα που χρησιμοποιούσαν σαν υπνοδωμάτιο οι μαθητές τις ημέρες της κατάληψης) και εξιστορεί την ιστορία στις κολλητές της. Η κοπέλα βαθμολογεί στον πίνακα τον κάθε ένα από τους 3!!! Καταλαβαίνετε τι εννοώ. (όπως μου τα διηγήθηκαν φίλες της, οι δύο μάλιστα αλλοδαπές, Αλβανή και Ρωσοπόντια)

Γ) 12:30 - Η κοπέλα μαζί με τους προηγούμενους 3 καθώς επίσης και το αγόρι με το οποίο είχε κάνει αρχικά έρωτα, βρίσκονται πάλι στις τουαλέτες. Εκεί η κοπέλα επαναλαμβάνει το στοματικό έρωτα εκ περιτροπής και στους 4. Μόνο που τώρα υπάρχει μία διαφορά. Έξω από τον χώρο των τουαλέτων (στο διάδρομο) υπάρχουν 15-20 μαθητές και μαθήτριες.
Δύο μαθήτριες ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν αθόρυβα στον κύριο χώρο στις τουαλέτες. Μία από αυτές μπαίνει στην διπλανή τουαλέτα και ενεργοποιεί το Video από το κινητό της. Ένας από τους 4 την αντιλαμβάνεται, της παίρνει το κινητό και σταματάει την εγγραφή. Τα αγόρια και η κοπέλα αντιλαμβανόμενοι ότι έξω από τις τουαλέτες βρίσκονται τόσα πολλά άτομα βγαίνουν από τις τουαλέτες. Όλοι τους επιστρέφουν στην αίθουσά τους μες' την τρελλή χαρά!!!

Η κοπέλα μετά από μισή ώρα περίπου, παίρνει τα πράγματά της και επιστρέφει σπίτι της. Στις 6 το απόγευμα πηγαίνει στην ψαροταβέρνα που δούλευε τα Σαββατοκύριακα κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού. Σχολάει και επιστρέφει σπίτι της. Εκείνο το βράδυ ή την επομένη το πρωί, αναφέρει στην μητέρα της ότι 4 μαθητές του Σχολείου την βίασαν στις τουαλέτες. Η μητέρα της επικοινωνεί με Βουλγάρα δημοσιογράφο (η οποία ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην μητέρα και την καθοδηγούσε) και καταγγέλει το περιστατικό στη Αστυνομία. Εξετάζεται από Γυναικολόγο της Χαλκίδας (Κ. Βράκας) ο οποίος δεν βλέπει σημάδια βιασμού. Το μόνο που βλέπει είναι "παλαιά ρήξη παρθενικού υμένα". Επίσης εξετάστηκε και από 2ο γυναικολόγο (Δ. Γκατζογιάννης) της χαλκίδας καθώς επίσης και από Γυναίκα Ιατροδικαστή (Χ. Σπηλιοπούλου). Η «Ιατροδικαστική έκθεση» της Ιατρικής Σχολής αναφέρει: «Κακώσεις πέριξ της εισόδου του κόλπου παλαιές ή πρόσφατες δεν διαπιστώθηκαν». «Κατά την εξέταση διαπιστώνεται παλαιά ρήξη του παρθενικού υμένα». Κανείς από τους τρεις δεν διαπίστωσε ίχνη βιασμού!!!

Η μητέρα της σε συνέντευξη στην espresso δηλώνει ότι δεν επέτρεπε στην κόρη της να έχει ολοκληρωμένες σχέσεις. Ο δημοσιογράφος την ρωτάει πως δικαιολογείται η παλαιά ρήξη παρθενικού υμένα σε ένα μικρό κορίτσι 16 ετών και εκείνη απαντά πως, όπως της είχε εκμυστηρευτεί η κόρη της, προ μηνών είχε ένα ατύχημα με το δάκτυλό της στο μπάνιο!!!

Η μητέρα της 19χρονης καταγγέλλουσας, η κυρία Βασιλική, ήταν απούσα στο μεγαλύτερο μέρος της ακροαματικής διαδικασίας. Πήγε, κατέθεσε και έκτοτε δεν ξαναεμφανίσθηκε ποτέ στο δικαστήριο, με πολλούς παράγοντες της διαδικασίας να σημειώνουν σήμερα με νόημα ότι «μπορεί και να ψυλλιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με όσα της είχε καταγγείλει η κόρη της.

Μερικές ημέρες μετά το περιστατικό, ομάδα αντιεξουσιαστών-αντιρατσιστών-αναρχικών με δύο λεωφορεία (ένα δυώροφο και ένα απλό) φτάνουν στην Αμάρυνθο με σκοπό να διαδηλώσουν υπέρ της μαθήτριας. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που κάποιοι από αυτούς αποφάσισαν να γράψουν με σπρέϊ πάνω στο άγαλμα των πεσόντων (Ηρώον). Οι αναρχικοί βρέθηκαν κάποια στιγμή 2 χιλιόμετρα έξω από την Αμάρυνθο (λίγο πριν το ξενοδοχείο holidays in evia) αιμόφυρτοι να παρακαλάνε τους Αστυνομικούς του Α.Τ ερέτριας, της Ασφάλειας Χαλκίδας και της ΟΠΚΕ Χαλκίδας να τους σώσουν από τους εξαγριωμένους Αμαρυνθιώτες!!! Εχω προσωπική άποψη γιατί ήμουν παρών. Τους έκαναν μαύρους στο ξύλο στην κυριολεξία. Κάποιοι αναρχικοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ένας χρειάστηκε να μεταφερεθεί στην Αθήνα για αξονική. Στον ξυλοδαρμό συμμετείχαν εκτός από τους Αμαρυνθιώτες και λίγοι αλλοδαποί (2-3 Αλβανοί και ενας Ρουμάνος) που δουλεύουν στην Αμάρυνθο!!! Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τόσο ξύλο.
- Δεν περίμενα ποτέ ότι θα δω Αστυνομικούς να φυγαδεύουν αναρχικούς!!!
- Δεν πίστευα ποτέ ότι θα δω Αστυνομικούς να ρωτάνε αναρχικούς αν θέλουν να υποβάλλουν μηνύσεις!!!
- Δεν πίστευα ποτέ ότι θα δω Αστυνομικούς να συνοδεύουν αναρχικούς με τα περιπολικά μέχρι την Χαλκίδα!!!

Για αυτή την υπόθεση θα μπορούσα να γράψω βιβλίο. Δυστυχώς δεν έχω αναφέρει τίποτα για το τί απέγινε η κοπέλα και τι τα αγόρια. Δυστυχώς δεν έχω αναφέρει τίποτα για τις δηλώσεις των επωνύμων τότε! Δυστυχώς δεν έχω αναφέρει τίποτα για τους Α.Ρ.Δ (Αλήτες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι). Και εκεί ίσως είναι η ουσία.

Η κοπέλα έφυγε από το Σχολείο και πήρε υποτροφία σε ιδιωτικό Σχολείο (Γείτονα). Αυτό είναι σίγουρο. Όπως επίσης, σίγουρο είναι ότι η μητέρα της εξασφάλισε νέα δουλειά στην Αθήνα. Λέγεται ότι εξασφάλισε ένα σεβαστό ποσό από την Προεδρεία της Δημοκρατίας, τη Βουλγαρική Πρεσβεία, το χαμόγελο του παιδιού, την Ένωση γυναικών Ελλάδας και άλλες μικρότερες Μ.Κ.Ο. Λέγεται ότι εξασφάλισε και σπίτι από την Ελληνική κυβέρνηση. Αυτά δεν είμαι σε θέση να τα γνωρίζω.

Ένα από τα 4 αγόρια πέρασε στη Σχολή της Αστυνομίας. Δεν μπορούσε όμως να φοιτήσει γιατί εκκρεμούσε η δίκη. Τώρα πια που η υπόθεση έληξε, θα μπορεί. Έστω και με δύο χρόνια καθυστέρηση.

Η υπόθεση θα έχει και συνέχεια, καθώς εναντίον της 20χρονης σήμερα κοπέλας εκκρεμούν μηνύσεις για ψευδορκία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ψευδή καταμήνυση, παραπλάνηση σε ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον των τεσσάρων ανηλίκων.

Και οι δημοσιογράφοι? Τι θα γίνει μ' αυτούς? Βιαστές τους ανέβαζαν τους μαθητές, βιαστές τους κατέβαζαν. Είχαν από τη πρώτη στιγμή βγάλει την ετυμηγορία. Τώρα τι? ΚΑΝΕΝΑ κανάλι δεν έπαιξε την είδηση της αθωωτικής απόφασης. ΚΑΝΕΝΑ. Μόνο μία "μεσημεριανάδικη" εκπομπή αναφέρθηκε στα γρήγορα. Στα δελτία ειδήσεων ΤΙΠΟΤΑ. και από εφημερίδες μόνο η espresso και η Καθημερινή!!! Το θέμα του "βιασμού" ήταν πρώτη είδηση για 10 ημέρες σε ΟΛΑ τα κανάλια. Τώρα που βγήκε η απόφαση, δεν αξίζει έστω μία απλή αναφορά στο γεγονός?

Οι Πολιτικοί? Που είναι τώρα οι πολιτικοί να μας θυμήσουν αυτά τα ωραία που μας έλεγαν τότε? Και να σας πω την αλήθεια... το τι λένε οι πολιτικοί καθόλου δεν με νοιάζει αφού τους έχω γραμμένους κανονικά. Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μόνο με νοιάζει, που τον παρέσυραν και αυτόν σε πρώϊμη ετυμηγορία. Λάθος τραγικό κ. Πρόεδρε! Επίσης παρέσυραν και τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

Και τώρα τι?
ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ρε παιδιά δεν θα ζητήσει κανείς για όλο αυτόν τον διασυρμό?
ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από τα 4 αγόρια και τις οικογένειές τους,
ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από τους κατοίκους της Αμαρύνθου και την Αμάρυνθο,
ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ!!!

Από αυτή την ιστορία αυτό που δεν έχω ακόμα να απαντήσω είναι:
Μα πως είναι δυνατόν μία κοπέλα 16 ετών, με μία μόνο απλή καταγγελία για βιασμό να καταφέρνει να διασύρει μία ολόκληρη χώρα? Τι τεράστια δύναμη έχουν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα? Μα πόσο αστεία χώρα είμαστε τελικά? Τουλάχιστον η Ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά είναι η όαση ανάμεσα στη σήψη της Ελληνικής κοινωνίας.

Χρήσιμα Links:
Τώρα
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=116874&cid=4
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1169119

Τότε
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=1&artID=479599
http://www.kpad.gr/text/news/November06/111106ne.htm
http://digital.tanea.gr/Default.aspx?d=20061111&nid=4479828
http://digital.tanea.gr/Default.aspx?d=20061109&nid=4479515
http://www.edra.gr/modules1.php?name=News&file=article&sid=28990
Επιστροφή στην κορυφή
λιγδωμένο αντεράκι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 14, 2010 3:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παν είναι να μπορεί ο καθείς να βγάζει το ψωμάκι του. Οι παρακρατικές πρεζολεσβίες των Εξαρχείων της ρουφιανιάς, οι "αντιρατσιστικές" ΜΚΟ και οι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι, τυχαίνει να βγάζουν έτσι το ψωμάκι τους. Για τους πολιτικούς δεν συζητάμε, τα έχει πεί προ πολλού ο Σουρής.
Τί να κάνουμε; Πρέπει να ζήσουν και τα καθάρματα. Για όλους φροντίζει ο θεούλης.
Επιστροφή στην κορυφή
οινεοταξίτες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 14, 2010 11:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα επιδοτούμενα νεοταξίτικα καθήκια έχουν σκυλιάσει


http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=21308
Επιστροφή στην κορυφή
Τον φάγατε τον άνθρωπο ..
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 14, 2010 11:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Ο Ανατροπέας είναι άρρωστος, έχει εγχειριστεί."http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=21308


Περαστικά στον Ανατροπέα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας