patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ο θρήνος του Βαλέσα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 12:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΛΕΣΑ

ΑΝ Η ΤΟΤΕ ΕΛΙΤ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΙΤ Ε ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ.

"Πριν από 70 χρόνια στο Κατίν, οι Σοβιετικοί είχαν εξολοθρεύσει την πολωνική ελίτ. Σήμερα χάθηκε η πολωνική ελίτ καθώς πήγαινε να αποτίσει φόρο τιμής στους πολωνούς που σκοτώθηκαν το 1940" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λεχ Βαλέσα.

http://www.skai.gr/articles/news/world/132%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%AF%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%BF%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%B4%CF%85%CF%83%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1100410/
Επιστροφή στην κορυφή
Κατίν και Βαρσοβία
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 3:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο Κατίν εκτελέστηκαν Αξιωματικοί του Πολωνικού στρατού, αιχμάλωτοι πολέμου. Το μεγάλο έγκλημα δεν έγινε στο Κατίν αλλά στους υπονόμους της Βαρσοβίας, όπου σφαγιάστηκαν χιλιάδες Πολωνοί κομμουνιστές της Gwardia Ludowa (GL) (Λαϊκή Πολιτοφυλακή) ανάμεσα στους οποίους ήταν και πολλοί Πολωνοί εβραϊκής καταγωγής.

Η αμερικάνικη και η σιωνιστική προπαγάνδα, μεταξύ των πολλών μύθων που έπλασε, για να στηρίξει ηθικά την εγκατάσταση των σιωνιστών μπράβων στη γη των πετρελαίων, είναι και ο μύθος ότι στη Βαρσοβία δεν σφαγιάστηκαν κομμουνιστές αλλά ...Εβραίοι!

Ο Στάλιν με τον τρόπο του, σε συμφωνία και σε συνεργασία με τους Ναζί έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην εξολόθρευση των Πολωνών κομμουνιστών. Διέταξε τον «κόκκινο στρατό» να περιμένει έξω απ’ την Βαρσοβία μέχρι οι Ναζί να εξοντώσουν και τον τελευταίο Πολωνό κομμουνιστή, μέλος του ισχυρότερου κινήματος κομμουνιστικής εθνικής αντίστασης στην Ευρώπη, με κριτική στάση απέναντι στο γραφειοκρατικό καθεστώς του Κρεμλίνου. Ήταν ο αναμενόμενος μεταπολεμικός εφιάλτης του σταλινισμού.

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας παίχτηκε σε μάχες μέσα στους υπονόμους της πολωνικής πρωτεύουσας. Όταν η σφαγή ολοκληρώθηκε, τότε μόνο ο «κόκκινος στρατός» μπήκε στη Βαρσοβία. Αυτό είναι ένα απ’ τα μεγαλύτερα εγκλήματα που διέπραξε το σταλινικό καθεστώς στη διάρκεια του Β´ παγκόσμιου πόλεμου.

Το αίμα των κομμουνιστών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στους υπονόμους της Βαρσοβίας βρίσκεται τώρα και στα χέρια όχι μόνο της σταλινικής φάρας, αλλά και εκείνων των δήθεν αντι-σταλινικών και δήθεν τροτσκιστών που πολιτικά έχουν γίνει ένα με την φάρα της προδοσίας και του εγκλήματος και μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ μνημονεύουν την εκτέλεση των αξιωματικών του πολωνικού στρατού, αλλά ποιούν την νήσσαν για το σταλινικό έγκλημα κατά των Πολωνών κομμουνιστών.

Αυτά για το Κατίν. Για την πτώση του αεροπλάνου με την σημερινή Πολωνική ηγεσία, ας το ψάξουμε λίγο περισσότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 6:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο καθένας μπορεί να γράφει και να ισχυρίζεται ό,τι θέλει.

Το ότι οι Σοβιετικοί κατάσφαξαν εθνικιστές Πολωνούς αξιωματικούς και στρατιώτες, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί. Η αιτιολογία των κομμουνιστών, ότι αυτό ήταν έργο των Γερμανών για να δυσφημίσουν την ΕΣΣΔ, δεν πείθει ούτε μωρό παιδί.

Και προσοχή! Υπάρχει η Σφαγή του Katyn (Πολωνία, 1940) και η Σφαγή του Khatyn (Λευκορωσία, 1943). Συχνά μπερδεύονται αυτές οι δύο.
Επιστροφή στην κορυφή
Κατίν και Βαρσοβία
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 9:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νεαρέ, εγώ την ιστορία αυτή, και άλλες, δεν την έχω μάθει απ’ την Wikipedia αλλά από πρώτο χέρι. Από ανθρώπους που την έζησαν και που δεν είχαν κανένα λόγο να μου πουν ψέματα. Και δεν είμαι εγώ μπερδεμένος με την γεωγραφία αλλά εσύ.



President Lech Kaczynski and scores of other senior Polish figures have been killed in a plane crash in Russia.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/8612825.stm
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2010 9:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

5 Μαρτίου 1940 έδωσε την "ντιρεκτίβα" ο Λαυρέντης Μπέρια (επικεφαλής της NKVD) για τη μαζική δολοφoνία των Πολωνών κρατούμενων πολέμου (από το 1939).

20 Αυγούστου 1940 δολοφονείται ο Τρότσκυ από τη NKVD στο Μεξικό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 11, 2010 2:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο το Ρεσάλτο.

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4372
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 11, 2010 12:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω μια σοβαρή ένσταση με την εκτίμηση του αρθογράφου Σταύρου Παπαδόπουλου.
Οι συμφωνίες της Γιάλτας έγιναν μετά τον πόλεμο. Οι τωρινές γίνονται πριν τον πόλεμο, που πλησιάζει. Αντιστοίχηση υπάρχει με το Σύμφωνο Μολότωφ – Ρίμπεντροπ και όχι με την Γιάλτα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο ούτε τον δικό μου υπολογιστή, θέτω το ζήτημα μόνο για να σκεφτούμε, και θα επανέλθω μόλις αυτό καταστεί δυνατό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 11, 2010 5:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:ab42c3eb58="Κατίν και Βαρσοβία"]Νεαρέ, εγώ την ιστορία αυτή, και άλλες, δεν την έχω μάθει απ’ την Wikipedia αλλά από πρώτο χέρι. Από ανθρώπους που την έζησαν και που δεν είχαν κανένα λόγο να μου πουν ψέματα. Και δεν είμαι εγώ μπερδεμένος με την γεωγραφία αλλά εσύ.



President Lech Kaczynski and scores of other senior Polish figures have been killed in a plane crash in Russia.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/8612825.stm


Επειδή έγραψα εκ παραδρομής ότι το Katyn, όπου έγινε η σφαγή των Πολωνών αιχμαλώτων το 1940, είναι στην Πολωνία και όχι στην Ρωσία, πάει να πει ότι είμαι μπερδεμένος; Έχεις καμμία ιστορική απόδειξη για όσα γράφεις. Έχεις αντίρρηση γι' αυτά που γράφει η Wikpedia;
Επιστροφή στην κορυφή
Αντι-Αμερικανος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 11, 2010 5:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονο που η αρχικη καταγγελια για τις δολοφονιες Πολωνων αξιωματικων αρχισε απ'τον Γκεμπελς και την ναζιστικη προπαγανδα που τοτε ειχαν προβλημα αντιστασης.

Εχω διαβασει τουλαχιστον 5 βιβλια του θεματος αυτου και καθολου δεν φαινεται καθαρο οτι ειταν δουλεια του Σοβιετικου στρατου αλλα δουλεια των Γερμανων καθαρα κατα τι διαρκεια του πολεμου. Οταν εχω χρονο θα επανελθω

Η 'διεθνη' επιτροπη που οργανωσαν οι Γερμανοι ειταν απο κατοχικες χωρες δικιες τους, απο τοτε πρωτοεμφανιστηκε η προπαγανδα περι βιασμων και μεθυσμενων Ρωσων στρατιωτων, και οι εκτελεσεις εγιναν με σφαιρα στον πισω αυχαινα, συνηθης τακτικη των Γερμανων.

Το ολο σκηνικο ειτανο φοβος οτι οι Πωλονοι θα πηγαιναν με τους Ρωσους στην αντισταση στην Γερμανικη κατοχη και ετσι τους εσφαξαν.

Οτι εκανε και τωρα το 4ο Ραιχ. Σε λιγο θα βγει ανακοινωση οτι οι Ρωσοι εριξαν το Τουπολεβ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 11, 2010 5:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.ibiblio.org/pub/academic/history/marshall/military/wwii/special.studies/katyn.massacre/katynlrc.txt
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 11, 2010 6:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:4f4c765fb2="Anonymous"]Επειδή έγραψα εκ παραδρομής ότι το Katyn, όπου έγινε η σφαγή των Πολωνών αιχμαλώτων το 1940, είναι στην Πολωνία και όχι στην Ρωσία, πάει να πει ότι είμαι μπερδεμένος; Έχεις καμμία ιστορική απόδειξη για όσα γράφεις. Έχεις αντίρρηση γι' αυτά που γράφει η Wikpedia;


Έλα, μη σκοτώνεσαι γι’ αυτό. Αλλού είναι το θέμα. Αυτοί οι περίφημοι «εθνικιστές» (για την τσέπη τους) ξεπουλήσανε την Πολωνία στους Αμερικάνους. Και αυτοί που λες κομμουνιστές και άρα απάτριδες κατά την ψευτοθεωρία σου, (εμείς τους λέμε σταλινικούς παραχαράκτες του κομμουνισμού), υπερασπίσανε την πατρίδα τους με νύχια και με δόντια και έδωσαν 22 εκατομμύρια θύματα σ’ αυτόν τον αγώνα. Ιδανικός εθνικισμός είναι για σας ο χιτλερισμός. Ο Χίτλερ χρησιμοποίησε το πληγωμένο εθνικό αίσθημα του γερμανικού λαού για να ποδοπατήσει τον εθνικισμό των Ελλήνων και όλων των ευρωπαϊκών εθνών. Για να υπηρετήσει τα συμφέροντα και τον επεκτατισμό των μεγάλων γερμανικών εταιριών. Αν αυτά τα συμφέροντα δεν υποστήριζαν τον Χίτλερ για τους δικούς τους σκοπούς, ποτέ αυτός δεν θα είχε δει εξουσία. Κοίτα στην Ελλάδα, τι κάνανε οι τάχα εθνικιστές σου; Συνεργαστήκαν με τους Γερμανούς κατακτητές, με τους Εγγλέζους μετά και κατόπιν με τα σημερινά τους αφεντικά, τους Αμερικάνους. Και ακόμα δούλοι των Αμερικάνων είναι και παραπονιόνται οι γελοίοι ότι οι «σύμμαχοι» τους προδίδουν!!!!! Μ’ άλλα λόγια οι εθνικιστές σου, τσάτσοι των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων είναι και τσάτσοι θα μείνουν. Μόνο οι πραγματικοί κομμουνιστές, που είναι λαός με τον λαό, είναι πατριώτες, αλλά και διεθνιστές με την έννοια ότι υπερασπίζονται όλους όσους αγωνίζονται εναντίον των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων. Αυτός είναι ο διεθνισμός και όχι η άρνηση του πατριωτισμού όπως λέει η αντικομουνιστική προπαγάνδα του κεφαλαίου. Αυτοί που ονομάζεται σήμερα κομμουνιστές, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μόνο στα λόγια και στην πράξη είναι πράκτορες του κεφαλαίου. Οι περισσότεροι από σας το γνωρίζουν αλλά επιμένετε να τους παρουσιάζετε σαν κομμουνιστές για να εξαπατάτε τον λαό και να υπηρετείτε το κεφάλαιο που η μόνη πατρίδα που σέβεται είναι το χρήμα.-
Επιστροφή στην κορυφή
απελάτης



Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 527

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 12:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:c714a15aac="Anonymous"]Απο το Ρεσάλτο.

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4372


Όπως έγραψα παραπάνω «Έχω μια σοβαρή ένσταση με την εκτίμηση του αρθογράφου Σταύρου Παπαδόπουλου.
Οι συμφωνίες της Γιάλτας έγιναν μετά τον πόλεμο. Οι τωρινές γίνονται πριν τον πόλεμο, που πλησιάζει. Αντιστοίχηση υπάρχει με το Σύμφωνο Μολότωφ – Ρίμπεντροπ και όχι με την Γιάλτα.»

Συμφωνούμε απολύτως με τον Σταύρο Παπαδόπουλο ότι υπάρχει κάποιο μυστικό σύμφωνο μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Είναι ολοφάνερο κι ας κάνουν πολλοί πως δεν το βλέπουν. Τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν. Οι ΗΠΑ έκαναν τελευταία πολλές παραχωρήσεις στους Ρώσους. Η Ουκρανία με αμερικάνικη υποστήριξη επανήλθε στην σφαίρα της Ρωσικής επιρροής και όλα δείχνουν ότι το ίδιο θα συμβεί σύντομα με την Γεωργία. Οι ενεργειακοί αγωγοί θα περάσουν στην Ευρώπη από κει που θέλουν οι Ρώσοι με την σύμφωνη γνώμη των ΗΠΑ. Οι πωλήσεις ρωσικών όπλων θα επιτραπούν για την Ελλάδα, άρα και για άλλες χώρες του ΝΑΤΟ. Λέγεται ότι και στην Πολωνία, με αμερικάνικη συναίνεση θα επικρατήσει φιλο-ρωσική κυβέρνηση και ότι το ατύχημα με το Τουπόλεφ κοντά στο Σμόλενσκ δεν ήταν και τόσο ατύχημα.

Το ερώτημα είναι με τι ρωσικά ανταλλάγματα έκαναν οι αμερικάνοι αυτές τις παραχωρήσεις;

Την Πέμπτη 8-4-2010 στην Πράγα, οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Ρωσίας, Μπαράκ Ομπάμα και Ντμίτρι Μεντβέντεφ, υπέγραψαν την νέα Συνθήκη START για την μείωση των πυρηνικών οπλοστασίων των δύο χωρών.




Μετά την υπογραφή της Συνθήκης ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε επίσημα το νέο πυρηνικό δόγμα των ΗΠΑ:

«Το νέο δόγμα για τα πυρηνικά αναφέρει σαφέστατα ότι ένα κράτος που δεν διαθέτει τέτοια όπλα και σέβεται τη Συνθήκη ΤΝΡ έχει τη διαβεβαίωση ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ εναντίον του πυρηνικά».

Και συμπλήρωσε: «Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα υποχρεωθούμε να απαντήσουμε εάν τα κράτη αυτά (που δεν διαθέτουν πυρηνικά όπλα) δεν δεσμευτούν ότι δεν θα προβούν σε πράξεις εξαιρετικά βλαβερές για την ασφάλεια των ΗΠΑ. Θα αγωνιστούμε τότε με όλα τα αναγκαία μέσα για να εγγυηθούμε την ασφάλεια του αμερικανικού λαού». Ξεκαθάρισε ότι απ’ το νέο δόγμα εξαιρούνται οι χώρες που δεν σέβονται την συμφωνία για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων και ονομάτισε το ευθέως το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η Ρωσία δεν έχει εκτελέσει (και ούτε πρόκειται να εκτελέσει) την συμφωνία που έχει υπογράψει με το Ιράν για την παράδοση των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-300!..

Πριν ακόμα υπογραφεί η συνθήκη για την μείωση των πυρηνικών οπλοστασίων ο Υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς, σε συνέντευξη Τύπου δήλωνε: «Ολες οι προοπτικές είναι στο τραπέζι για χώρες όπως είναι το Ιράν ή η Βόρεια Κορέα»

Και ότι στο νέο πυρηνικό δόγμα:

«Δεν συμπεριλαμβάνουμε κράτη, όπως είναι το Ιράν και η Βόρεια Κορέα που δεν συνάδουν με τη Συνθήκη για τη μη διάδοση των πυρηνικών και βασικά πρέπει να τονίσω ότι όλες οι προοπτικές υπάρχουν στο τραπέζι, όταν αναφερόμαστε σε χώρες που ανήκουν σ αυτήν την κατηγορία»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 1:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ

ΟΜΠΑΜΑ:
Εφιάλτης για τις ΗΠΑ τα πυρηνικά σε χέρια τρομοκρατών

H πιθανότητα να πέσει στα χέρια μιας τρομοκρατικής οργάνωσης ένα πυρηνικό όπλο αποτελεί "την μεγαλύτερη απειλή κατά της ασφάλειας των ΗΠΑ", δήλωσε την Κυριακή ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

"Η πιό μεγάλη απειλή κατά της ασφάλειας των ΗΠΑ είτε σύντομα είτε μακροπρόθεσμα, θα είναι η πιθανότητα μια τρομοκρατική οργάνωση να καταφέρει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο" τόνισε ο κ. Ομπάμα στη διάρκεια συνάντησής του με τον ομόλογό του της Νότιας Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα την παραμονή της έναρξης στην Ουάσινγκτον της συνόδου για την πυρηνική ασφάλεια.

"Γνωρίζουμε ότι τρομοκρατικές οργανώσεις όπως είναι η Αλ Κάιντα επιχειρούν να αποκτήσουν τέτοια όπλα , όπλα μαζικής καταστροφής που δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να τα χρησιμοποιήσουν" πρόσθεσε ο πρόεδρος Ομπάμα, ο οποίος έχει καλέσει δεκάδες αρχηγούς χωρών και κυβερνήσεων στην Ουάσινγκτον για τη σύνοδο που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο Τρίτη με θέμα την πυρηνική ασφάλεια.

"Η σύνοδος αυτή έχει στόχο να θέσει τη διεθνή κοινότητα σε ένα δρόμο ελέγχου των πυρηνικών υλικών, που δεν είναι ασφαλή, σε καθορισμένο χρόνο και με ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα εργασίας" πρόσθεσε ο κ. Ομπάμα που δήλωσε "πολύ ικανοποιημένος γιατί οι χώρες υιοθέτησαν αυτό το στόχο και θα μετάσχουν στη σύνοδο με συγκεκριμένες στρατηγικές για την επίλυση του μεγάλου τούτου διεθνούς προβλήματος".
Επιστροφή στην κορυφή
kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 3:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσο κοντά βρισκόμαστε;

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ;

Την προπαγάνδα, της υποτιθέμενης τρομοκρατικής απειλής κατά της Αμερικής μετά την προβοκάτσια των δίδυμων πύργων και της κατασκευασμένης Αλ-ΚΑΙΝΤΑ που δήθεν την υπέθαλπταν οι Ταλιμπάν του Αφγανιστάν και τα μαζικά όπλα καταστροφής του Σαντάμ στο Ιράκ χρησιμοποίησε ο Μπούς για να προετοιμάσει το έδαφος προκειμένου να μακελέψει το Αφγανιστάν και Ιράκ.

Ο νέος υπηρέτης του αμερικάνικου δολοφονικού ιμπεριαλισμού (για αυτό τον προώθησαν) ο ελεεινός μαυρούλης νεοφονιάς Ομπάμα,πιστή αντιγραφή του Μπούς προετοιμάζει επίσης το έδαφος για την εισαγωγή της ανθρωπότητας μετά την αποτυχία τους να υποτάξουν το Ιράκ Αφγανιστάν με τα «συμβατικά» όπλα στο να δοκιμάσουν τα πυρηνικά όπλα.

Αν ο Ομπάμα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα ( και εκεί οδηγεί η θανάσιμη κρίση του καπιταλισμού τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό) και ανοίξει τους ασκούς του πυρηνικού ολέθρου αρχίζοντας από το Ιράν και Β.Κορέα, ο Χίτλερ του 3 ΡΑΙΧ μπροστά στο 4 ΡΑΙΧ του Ομπάμα θα φαντάζει αγγελούδι.

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ;ΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;
Επιστροφή στην κορυφή
Μ.Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 3:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκοτσέζικη εφημερίδα αποκάλυψε πιθανό σχέδιο των ΗΠΑ να χτυπήσουν το Ιράν

του Ralph Forbes

Ενώ ο αμερικάνικος λαός κρατιέται στο σκοτάδι, όπως τα μανιτάρια που τρέφονται με την κοπριά του ταύρου, η εφημερίδα της Σκωτίας The Sunday Herald κεδίζει βραβείο επειδή κυκλοφόρησε μια αποκλειστική και αποκαλυπτική είδηση ότι εκατοντάδες τόνοι βόμβες “bunker-buster” (βόμβες ικανές να διεισδύσουν και να πλήξουν στόχους με ισχυρή θωράκιση σε μεγάλο βάθος, οι οποίες μπορεί να φέρουν και πυρηνική γόμωση –σημ. μετ.) και άλλα όπλα αποστέλλονται μυστικά με πλοία απ’ την Καλιφόρνια στο βρετανικό νησί Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό – σε στρατηγικά σημεία για αποστολές προς το Ιράν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια επικείμενη επίθεση εναντίον του Περσικού έθνους.

Η Sunday Herald αποκαλύπτει ότι «η κυβέρνηση των ΗΠΑ υπέγραψε μια σύμβαση τον Ιανουάριο, για τη μεταφορά 10 κοντέινερς με πυρομαχικά στο νησί. Σύμφωνα με μια φορτωτική του Πολεμικού Ναυτικού, στην αποστολή περιλαμβάνονται 387 «Blu» βόμβες, που χρησιμοποιούνται για ανατινάξεις σκληρών ή υπόγειων κατασκευών.»

Ανώτερες Ναυτικές Υπηρεσίες στην Φλόριντα έχουν κλείσει συμβόλαιο 699.500 δολαρίων με πλοία για μεταφορά πολλών χιλιάδων στρατιωτικών αντικειμένων από το Κόνκορντ της Καλιφόρνιας, στο Ντιέγκο Γκαρσία. Το φορτίο περιλαμβάνει 195 βόμβες 1.000-lb Blu-110 και 192 βόμβες βαρέου τύπου 2.000 lb Blu-117.

«Ετοιμάζονται για ολοκληρωτική καταστροφή του Ιράν…. Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ είναι έτοιμα να πλήξουν 10.000 στόχους στο Ιράν μέσα σε λίγες ώρες», δήλωσε ο Dan Plesch, διευθυντής του Κέντρου Διεθνών Σπουδών και Διπλωματίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, συν-συγγραφέας μιας πρόσφατης μελέτης σχετικά με τις προετοιμασίες για αμερικανική επίθεση στη Ιράν.

Ο Ian Davis, διευθυντής του νέου ανεξάρτητου θινκ-τανκ, το “Παρατηρητήριο του ΝΑΤΟ”, προειδοποιεί ότι αυτές οι μεταφορές στο Ντιέγκο Γκαρσία είναι πάρα πολύ ανησυχητικές.

«Καλούμε τις ΗΠΑ να αποσαφηνίσουν τις προθέσεις τους για αυτά τα όπλα, και το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου να αποσαφηνίσει τη στάση του στη χρήση του Ντιέγκο Γκαρσία για μια επίθεση στο Ιράν», είπε.

Για τονAlan MacKinnon, πρόεδρο της Σκωτσέζικης Εκστρατείας για τον Πυρηνικό Αφοπλισμό, η αποκάλυψη είναι "εξαιρετικά ανησυχητική". «Είναι σαφές -δήλωσε- ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει να κτυπά τα τύμπανα του πολέμου κατά του Ιράν, και πιο πρόσφατα το έκανε με τις δηλώσεις της Υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον…. Θυμίζει την ίδια αποκαρδιωτική ρητορική που ακούγαμε πριν από τον πόλεμο στο Ιράκ το 2003.»

Η απόλυτα παρανοϊκή ενέργεια εξαπόλυσης πολέμου εναντίον του Ιράν θα ήταν -στην καλύτερη περίπτωση- χειρότερη καταστροφή απ’ το να δεχθούν επίθεση οι ίδιες οι Ηνωμένες Πολιτείες. Το λιγότερο που θα μπορούσε να επιφέρει θα ήταν η καταστροφή της οικονομίας των Ηνωμένων Πολιτειών και του κόσμου. Θα μπορούσε να προκαλέσει το τέλος των Ηνωμένων Πολιτειών, ή ακόμα και να καταστρέψει τη Γη.
Και όμως οι τρελοί που κακοδιοικούν το Ισραήλ, και τα τσιράκια τού Ισραήλ ψηλά στην αμερικανική κυβέρνηση, εργάζονται πυρετωδώς για να ξεκινήσει αυτός ο καθόλου αναγκαίος και άδικος πόλεμος.

Ο Ralph Forbes είναι ανεξάρτητος συγγραφέας με έδρα το Αρκάνσας.

http://www.americanfreepress.net/html/plan_to_hit_iran_216.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας