patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Καταργείται το ινστιτούτο μεταναστευτικής πολιτικής

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μ.Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 13, 2010 9:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Καταργείται το ινστιτούτο μεταναστευτικής πολιτικής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταργείται το ινστιτούτο μεταναστευτικής πολιτικής

Κατάργηση του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, λόγω των υπέρογκων εξόδων του.

Το κόστος του μισθολογίου των 17 υπαλλήλων που απασχολούνται στο ΙΜΕΠΟ, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, ανέρχονται σε 600.000 ευρώ σε ετήσια βάση.

Το κτίριο στεγάζεται σε ακίνητο στον πεζόδρομο της οδού Χάρητος στο Κολωνάκι και για τις μετακινήσεις του προέδρου και των μελών του ΔΣ χρησιμοποιούνται δύο πολυτελή οχήματα 2.000 κυβικών.

Η επιχορήγηση του Ινστιτούτου για τα έτη 2008 και 2009 ήταν 1,6 εκ. και 2,4 εκ. ευρώ αντίστοιχα, ενώ οι καταθέσεις του φορέα σε τραπεζικούς λογαριασμούς το 2007 ανερχόταν περίπου στα 5,68 εκ. ευρώ.

«Η εξαιρετικά γενναιόδωρη αυτή προικοδότηση του ΙΜΕΠΟ αποδείχθηκε παραδόξως ανεπαρκής για την κάλυψη των δαπανών του καθώς τα δύο αυτά τελευταία έτη τα έξοδά του ανήλθαν σε 3.574 και 2.958 εκ ευρώ αντίστοιχα καθιστώντας τους ισολογισμούς αυτούς σοβαρά ελλειμματικούς», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.


Το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής συστάθηκε το 2002 και είχε ως αποστολή τη διεξαγωγή ερευνών και την εκπόνηση μελετών για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή της μεταναστευτικής πολιτικής. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση επικοινωνιακής πολιτικής, της προπαγάνδας, για να το πούμε με το σωστό όνομα, και της άσκησης πίεσης πάνω στην κοινωνία ώστε να υποκύψει στον τετελεσμένο εποικισμό της χώρας από εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Οι αρμοδιότητες του ινστιτούτου μεταφέρονται στο υπουργείο του Ραγκούση, μαζί με τους παράδες, ασφαλώς.
Επιστροφή στην κορυφή
φαγάκι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 14, 2010 9:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

6.000.000 ευρώ. Ωραία φάμπρικα.

Οι εν Ελλάδι επιδοτούμενοι τί κάνουν τώρα;

Πλερέζες;

Τί χρώμα;

Μώβ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας