patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αμερικάνικη προβοκάτσια έν όψη;

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 17, 2010 10:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αμερικάνικη προβοκάτσια έν όψη; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμερικάνικη προβοκάτσια έν όψη

Ο Ομπάμα προετοιμάζει προβοκάτσια στο έδαφος της Αμερικής; Αλλιώς τι νόημα έχει η ανακοίνωση του ψευδώνυμου της CIA, Aλ Κάιντα, που σε ηχητικό μυνημά της αναφέρει πως μας « έχετε δώσει 1.000 νέες δικαιολογίες και λόγους για να σας επιτεθούμε στο έδαφος σας».

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=135940&cid=5
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 18, 2010 4:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ;

Έκτακτη σύγκληση του κοινοβουλίου της Β.Κορέας
Τρίτη, 18 Μαΐου 2010.

Για δεύτερη φορά (7 Ιουνίου) συγκαλείται έκτακτα το Κοινοβούλιο της Βόρειας Κορέας, δύο μήνες μετά την τελευταία συνεδρίαση, στην οποία τροποποιήθηκε το Σύνταγμα, προκειμένου να ενισχυθούν οι εξουσίες του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ-Ιλ.

Το επίσημο πρακτορείο KCNA που μετέδωσε την είδηση δεν διευκρίνισε ποιο θα είναι το θέμα αυτής της σπάνιας, νέας συνεδρίασης. Ο Κιμ δεν παραβρέθηκε στην προηγούμενη ολομέλεια της Ανώτατης Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης, στις 9 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι η νέα συνεδρίαση θα γίνει λίγες ημέρες, αφότου η Νότια Κορέα παρουσιάσει τα "ευρήματα" της από την έρευνα για τη βύθιση της κορβέτας της, η οποία σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες βυθίστηκε από βορειοκορεάτικη τορπίλη.
Επιστροφή στην κορυφή
ομπάμιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 18, 2010 4:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Η βύθιση της κορβέτας της, η οποία σύμφωνα με τους "εμπειρογνώμονες" βυθίστηκε από βορειοκορεάτικη τορπίλη".Είναι μια ιμπεριαλιστική προβοκάτσια.
Επιστροφή στην κορυφή
προβοκάτορας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 18, 2010 6:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΗΠΑ: Πράκτορας του FBI ο νέος επικεφαλής ασφάλειας των αεροδρομίων
Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Έναν πράκτορα του FBI που ειδικεύεται σε θέματα αντιτρομοκρατίας διόρισε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, στη θέση του επικεφαλής της Υπηρεσίας που επιτηρεί την ασφάλεια των αεροδρομίων στη χώρα (TSA).

«Σήμερα ο πρόεδρος Ομπάμα ανακοίνωσε το διορισμό του Τζον Πιστόουλ, αναπληρωτή υπουργό στο υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, υπεύθυνο της Υπηρεσίας Ασφαλείας Μεταφορών (TSA)», τονίζεται στο προεδρικό ανακοινωθέν.

Ο Πιστόουλ, ως σήμερα διατελούσε αναπληρωτής διευθυντής του FBI και είχε εργαστεί προηγουμένως στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία του ομοσπονδιακού αυτού οργάνου, προσθέτει ο Λευκός Οίκος.

Πρόκειται για την τρίτη απόπειρα του Ομπάμα να βρει κάποιο όνομα για τη διοίκηση της TSA, μίας υπηρεσίας,της οποίας υπό τον έλεγχο πράκτορα του FBI διευκολύνεται η σκηνοθεσία κάθε προβοκάτσιας.Μπράβο βρώμικε μαυρούλη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 18, 2010 6:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσα ήταν τα έσοδα των Obama για το 2009;

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα περιουσιακά στοιχεία του Αμερικανού προέδρου, Βarack Obama και της συζύγου του Michelle, σύμφωνα με τη φορολογική τους δήλωση.

Από τον έλεγχο προκύπτει ότι το προεδρικό ζεύγος έχει ασφαλιστικούς λογαριασμούς συνταξιοδότησης και καταθέσεις στις τράπεζες J.P.Morgan Chase και Northern Trust, ενώ κατέχει τίτλους του δημοσίου και ρευστό. Επίσης έχουν ανοίξει δύο καταπιστεύματα σπουδών για τις μικρές τους κόρες.

Τα έσοδά τους για το 2009 ανήλθαν μεταξύ 2,3 εκατ.-7,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο έλεγχος έδειξε επίσης πως ο σκύλος της οικογένειας, ο Bo-δώρο του αποβιώσαντος Γερουσιαστή Edward Kennedy -αξίζει 1.600 δολάρια. Τα στοιχεία δεν περιλαμβάνουν την αξία της κατοικίας τους στο Σικάγο.

Τα περισσότερα από τα έσοδα των Obama "προέρχονται" από τα δικαιώματα(πρός θεού όχι απο λαδώματα) του προέδρου από τη συγγραφή των δύο βιβλίων του-«Όνειρα από τον Πατέρα μου» και «Τόλμη για Ελπίδα»-που αμφότερα δημοσιεύθηκαν προτού εκλεγεί πρόεδρος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 18, 2010 6:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμπαινε μαυρούλη

Αλλη μια κομπίνα πολιτικό άσυλο στην θείτσα. Βλέπεις την καταδίωκε το Αντιαμερικανικό καθεστώς της Κένυας για ανατρεπτική δράση. Ρε τον απατεώνα τον Ομπάμια. Αντιρατσιστές ολου του κόσμου ενωθείτε κάτω απο τα παπάρια του Ομπάμια

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=135974&cid=5
Επιστροφή στην κορυφή
Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 18, 2010 11:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ

Επίσκεψη Hillary Clinton στη Νότια Κορέα

Τη Σεούλ αναμένεται να επισκεφτεί την ερχόμενη εβδομάδα η Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών, Hillary Clinton, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκοί Οίκου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι πρόεδροι των ΗΠΑ-Νότιας Κορέας, Barack Obama- Lee Myung-bak, ο πρώτος επιβεβαίωσε ότι η υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στη Σεούλ για διαβουλεύσεις την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, καμία πλευρά δεν διευκρίνισε την ακριβή ημερομηνία του ταξιδιού. Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας έχει πάντως προγραμματίσει μια περιοδεία στην Ασία την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσια της οποίας θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους στο Πεκίνο στις 24 και 25 Μαΐου.
Επιστροφή στην κορυφή
φτηνά την γλύτωσε.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 18, 2010 12:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτηνά την γλύτωσε.


Περισσότεροι από 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίσθηκαν σήμερα στην Καμπούλ απο παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο που είχε στόχο την πολυεθνή δύναμη στο Αφγανιστάν. Τουλάχιστον πέντε μέλη των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων ανάμεσα στους νεκρούς ανακοίνωσαν αστυνομικές αρχές της Καμπούλ.

Η πολυεθνής δύναμη του ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε πως στόχος της επίθεσης ήταν στρατιώτες της, ενώ ο Ιταλός πρέσβης στην αφγανική πρωτεύουσα διευκρίνισε ότι στο στόχαστρο ήταν αυτοκινητοπομπή των αμερικανικών στρατευμάτων. Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβαν οι Ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπός τους.

Στην περιοχή έσπευσαν και ξένες δυνάμεις. Τουλάχιστον επτά αυτοκίνητα και ένα λεωφορείο της αυτοκινητοπομπής τουΝΑΤΟ καταστράφηκαν από την έκρηξη.

Εν τω μεταξύ σήμερα ο κατοχικός πρόεδρος του Αφγανιστάν, Hamid Karzai, αναμένεται να δώσει συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο, για πρώτη φορά αφότου επέστρεψε από την Ουάσινγκτον όπου συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο Barack Obama και εγκωμίασε κατά την παραμονή του στην Αμερική τους απόμαχους ανάπηρους αμερικανούς στρατιώτες που μακέλεψαν τον λαό του Αφγανιστάν. Σημειώθηκε επίσης και άλλη επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο κοντά στο προεδρικό μέγαρο πρίν την συνέντευξη, του Hamid Karzai, του τρισάθλιου κατοχικού αποβράσματος που φτηνά την γλύτωσε.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 20, 2010 1:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Νοτια Κορεα δηλωσε εχτες οτι η Βορεια Κορεα χτυπησε το υποβρυχιο της Νοτιας Κορεας.

Η Βορεια Κορεα δηλωσε οτι θα υποστηριξη την χωρα της με πολεμικη αντεπιθεση.

Θα ειναι ο πρωτος πολεμος με χωρες που εχουν πυρινικα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 20, 2010 9:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ

Για να προλάβουν το παγκόσμιο καζάνι που βράζει και τις επαναστατικές εκρήξεις που προμηνύονται τα κτήνη του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού θα το τραβήξουν στα άκρα ανοίγοντας τους ασκούς του πυρηνικού ολέθρου; Η Παγκόσμια αριστερά γιατί δεν αντιδρά και δεν τους ξεσκεπάζει ώστε να ματαιώσει τα φρικιαστικά σχέδια τους.
Οι δικοί μας τι κάνουν; Γιατί δεν διαδηλώνουν κατά των φρικτών σχεδίων της Αμερικής; Σε όλα έχουν υποταχθεί;

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=137187&cid=5
Επιστροφή στην κορυφή
ενας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 21, 2010 8:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: μηπως αυτο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδα αφίσσα στα αλβανικά στην γειτονιά μου.Κυριακή 23 Μαιου στην ομόνοια 10:30.Μάλλον προβοκάτσια μυρίζει
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 21, 2010 8:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρεις τι έλεγε;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ο ιδιος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 22, 2010 5:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: ισχυει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπο οτι καταλαβα αυτο που είπα πιο πάνω κ κατι για την οικονομικη κριση.Είχε νομίζω ονομα ταχιρ μιτση κ μια αλλη αλβανικη λέξη σαν υπογραφή
Επιστροφή στην κορυφή
Μ.Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 23, 2010 12:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Μίτσι είναι αμερικάνικο πρακτόρι και από κοινού με το ελληνικό παρακράτος θα προσπαθήσει να προκαλέσει γεγονότα αντιπερισπασμού στις αντιδράσεις για τα μέτρα του ΔΝΤ, πυροδοτώντας ελληνο-αλβανική αναταραχή. Η αυριανή διαδήλωση της αλβανικής μαφίας θα έχει σαν αίτημα το δικαίωμα ψήφου στους Αλβανούς και ίδρυσης αλβανικού "μειονοτικού" κόμματος.
Δεν έχουμε τίποτε με τους ειρηνικούς οικογενειάρχες Αλβανούς που σέβονται την ελληνική φιλοξενία. Όμως οι μαφιόζοι πράκτορες του ευρω-ατλαντικού ιμπεριαλισμού θέλουν πάτημα στο κεφάλι, με σιδερένια φτέρνα. Παρόλα αυτά, είναι βέβαιο ότι οι δυνάμεις καταστολής, που εξαντλούν την σκληρότητα τους πάνω στους Έλληνες πολίτες, που διαδηλώνουν υπερασπιζόμενοι τα κεκτημένα δικαιώματα τους, αύριο θα φροντίσουν να εξασφαλίσουν προστασία στον Μίτσι και την συμμορία του, ώστε να προκαλέσει τον ελληνικό λαό με όλη του την άνεση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας