patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Διαλέξτε λιτότητα

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 23, 2010 2:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Διαλέξτε λιτότητα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΘΙΑΛΕΞΤΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε απ’ τους μακάκες μας κυβερνούν και όλους εκείνους που δεν θέλουν να πιστέψουν στην δύση του καπιταλισμού.

«Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε αυτή η λιτότητα να είναι όσο το δυνατόν προοδευτική» ανέφερε ο David Laws μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Λιτότητα προοδευτική κατά David Laws , λιτότητα σωτηρίας από τον Τζέφρυ, λιτότητα για ανάπτυξη από τον Σαμαρά και Τσίπρα, λιτότητα για την πλουτοκρατία από την Παπαρήγα (να πληρώσουν οι πλούσιοι) λιτότητα για λόγους υγεία απ’ τους άγιους πατέρες ( κάνει καλό στην παχυσαρκία) για να σωθεί το περιβάλλον από τους οικολόγους και άλλα διάφορα ακούς από τα πολυποίκιλα τσουτσέκια και απολογητές του καπιταλισμού.

Ο υφυπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, David Laws, προειδοποίησε σήμερα ότι η χώρα του θα εισέλθει σε μία «εποχή παρατεταμένης λιτότητας», η οποία όμως θα είναι προοδευτική και όχι σωτήρια όπως μας είπε ο δικός μας ο Τζέφρυ δύο μέρες πριν αποκαλύψει τις λεπτομέρειες για τις περικοπές έξι δισ. λιρών στον προûπολογισμό για το τρέχον έτος.

«Πρόκειται να περάσουμε από μία εποχή αφθονίας σε μία εποχή λιτότητας στα δημόσια οικονομικά», τονίζει στην πρώτη του συνέντευξη, μετά την είσοδό του στην κυβέρνηση συμμαχίας Συντηρητικών /Φιλελευθέρων έπειτα από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

«Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε αυτή η λιτότητα να είναι όσο το δυνατότερο προοδευτική, προστατεύοντας τα πράγματα και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από προστασία», πρόσθεσε ο υπουργός, επισημαίνοντας πως είναι «προετοιμασμένος για να δεχθεί τα πολυάριθμα παράπονα από αγανακτισμένους ανθρώπους» σαν και το «Κουφάλες-Κουφάλες-Ερχονται Κρεκάλες» μετά τις περικοπές.

Η κυβέρνηση του συντηρητικού πρωθυπουργού David Cameron έχει θέσει ως προτεραιότητά της να τιθασεύσει το αβυσσαλέο χρέος, σκοπεύοντας να προχωρήσει σε περικοπές ύψους έξι δισ. λιρών (8,7 δισ. ευρώ) στον προûπολογισμό για το οικονομικό έτος 2010/11.
Επιστροφή στην κορυφή
λιτός και προοδευτικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 23, 2010 3:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kόντρα συνδικάτων - British Airways.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=137914&cid=5

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=137997&cid=5
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 24, 2010 11:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η απεργια ξεκινησε κοντρα στην ηγεσια των συνδικατων τελικα αφου εγινε συμβολικη καταληψη των συνομιλιων εργοδοσιας και συνδικατων.

Η Μπριτις Αιργουαης θελει να καταργησει το συνδικατο εξ' ολοκληρου και εχει σχολασει 55 συνδικαλιστες και κοβει ολες τις παροχες των πληρωματων οταν πανε εξωτερικο.

Θελουν να κανουν πληρωματα και πιλοτους να εργαζονται α λα αμερικανικα οπου πιλοτοι παιρνουν τοσα λιγα λεφτα που πολλοι παίρνουν επιδοματα απ' το υπουργειο προνοιας για να ζησουν.

Την ιδια ωρα ανακοινωθηκε 600εκ λιρες μειον στα εσοδα εξοδα και 1.5δις λιρες για την Αιρ Φρανς.

Στην Αμερικη συγχωνευτηκαν οι δυο μεγαλυτερες εταιρειες στον πλανητη, αρα η κατασταση γινεται κρισημη αφου μονο συγχωνευσεις των ευρωπαϊκων εταιριων και αλλων προσθετων περικοπων βλεπουμε στον οριζοντα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας