patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Μπήκε στο δημαρχείο με μαχαίρι.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
έρχονται κρεμάλες..
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 8:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μπήκε στο δημαρχείο με μαχαίρι. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπήκε στο δημαρχείο με μαχαίρι

Με ένα μαχαίρι κρυμμένο επάνω του ένας απολυμένος από τα stage επισκέφτηκε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλο.

Ο 30χρονος άνδρας του είπε: «Δήμαρχε, θα μπορούσα να σε σφάξω και να σκοτωθώ». Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ένα του χέρι, επισκέφθηκε σήμερα το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και ζήτησε να δει τον δήμαρχο, γιατί είχε απολυθεί μετά από δυόμισι χρόνια δουλειάς.

Αρχικά του ζήτησε δουλειά και όταν ο Β. Παπαγεωργόπουλος δήλωσε αδυναμία, του έδειξε το μαχαίρι, τονίζοντας πως «θα τον σφάξει και μετά θα σκοτωθεί».

Η αδελφή του, που βρισκόταν εκεί, τον σταμάτησε, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία, για να επέμβει, κάτι που τελικά δεν χρειάστηκε.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν υπέβαλε μήνυση σε βάρος του νεαρού.

ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ:
Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ
ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Οβλίξ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 9:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει λινκ που να το αποδεικνύει αυτό; Είναι έξω από τις προδιαγραφές του μυαλού μου.
Επιστροφή στην κορυφή
πέσμας και εσύ.
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 10:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οβλίξ ρωτάει;

Υπάρχει λινκ που να το αποδεικνύει αυτό; Είναι έξω από τις προδιαγραφές του μυαλού μου.

Οβλίξ:Πάρε νάχει..το με προδιαγραφές μυαλό σου.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=158441&cid=4

πέσμας όμως και εσύ.
Για τα ντού στο μπουρδέλο της βουλής που απαιτούσε το αγριεμένο πλήθος είναι μέσα στις προδιαγραφές του μυαλού σου ή ήταν από μια δράκα από ακροδεξιούς φασίστες.

Και η ελεεινή ασφαλίτικη στάση του πολιτικού χαφιεδοκαφενείου έξω από την βουλή μαζί με τους "επιλεκτικούς αναρχικούς"χαφιέδες του Χρυσοχοίδη και την προβοκατόρικη φωτογραφία «ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ» που λανσάρισε σε διπλούν στο σαίτ του ο χαφιές (γιατί μόνο ένας χαφιές θα μοστράριζε ένα τέτοιο σύνθημα) ΒΗΧΟΣ χωράει επίσης στις προδιαγραφές του μυαλού σου; Ή όχι;.
Επιστροφή στην κορυφή
Οβλίξ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 10:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άααα, δε ξέρωωω, άααα, μη μ' ανακατεύετε εμένα.

Εγώ θέλω να τα έχω καλά με τον κύριο Βήχο.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix

Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 22, 2010 6:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Μπλιάχχχχ!... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο παραπάνω "Οβλίξ" δεν είμαι εγώ.
Obelix

Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 22, 2010 6:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Διάβαζε και κάτι... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:bad281c549="πέσμας και εσύ."]Για τα ντού στο μπουρδέλο της βουλής που απαιτούσε το αγριεμένο πλήθος είναι μέσα στις προδιαγραφές του μυαλού σου ή ήταν από μια δράκα από ακροδεξιούς φασίστες.

Επειδή ίσως είχες την χαζομάρα να νομίζεις ότι απευθυνόσουν σε εμένα:

ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ουγκαγκούγκαγκα.
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 22, 2010 12:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλήρης περιγραφική εγκεφαλική με προδιαγραφές μυαλού του Obelix και όχι του Οβλίξ.Ουγκα ουγκαγκούγκαγκα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης