| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
copy Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 23, 2009 10:31 pm Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! |
|
|
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!(1)
Να μην γίνει η Ελλάδα Γκουαντάναμο – Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι!(1)
Κάτω η κυβέρνηση Καραμανλή-Καρατζαφέρη!(2)
Κάτω η Ευρώπη-Φρούριο(3) των ιμπεριαλιστών!
Με άγρια πογκρόμ που βαφτίζονται «επιχειρήσεις-σκούπα», με μαζικές απελάσεις(4) και στήσιμο στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους οικονομικούς πρόσφυγες, η κυβέρνηση Καραμανλή, με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ της «μηδενικής ανοχής στους λαθρομετανάστες», πραγματοποιεί τα πιο εφιαλτικά όνειρα του Καρατζαφέρη και των φασιστών(5) του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής.
ΕΕΚ – Τροτσκιστές |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 23, 2009 11:00 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Ε, ρε γλέντια! Εs avrio ta spoudaia! |
|
|
 |
Δ. Τούμπανης Site Admin
Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08 Δημοσιεύσεις: 136
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 24, 2009 10:08 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προς τους κυρίους του Π.Κ.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύεται εδώ σεντόνια όταν δεν σέβεσθαι την δημοκρατική αρχή της αμοιβαιότητας και δεν επιτρέπεται να δημοσιεύουμε κι εμείς μικρά και μεγάλα κείμενα κριτικής στο Π.Κ. Γι’ αυτό, το κείμενο του ΕΕΚ θα σβηστεί. Θα φροντίσουμε, αξιοποιώντας την ευκαιρία, να το αναδημοσιεύουμε παράγραφο την παράγραφο, με δικά μας σχόλια (εκτός των παραγράφων όπου ο γνωστός δρ. Φαμφάρας παπαγαλίζει τα ήδη λεχθέντα)
Ολόκληρη την απόφαση της «κεντρικής επιτροπής»του ΕΕΚ -δηλαδή των μελλών του (όλο κι όλο το «κόμμα» είναι η κεντρική του επιτροπή) μπορείτε να την απολαύσετε κάνοντας χρήση του λινγκ:
http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=6756
Είναι στην πρώτη σελίδα στολισμένο σα γύφτικο Ντάτσουν.
Όπως οι γύφτοι νομίζουν ότι το σαράβαλο τους θα μοιάζει με Πόρσε όταν το φορτώσουν με χρωματιστά μπιχλιμπίδια και κολλήσουν και ένα «η Παναγιά μαζί σου», έτσι και ο dirty Βήχος νομίζει ότι αν στολίσει τις ανοησίες του Μάτσα με πολλά χρώματα θα τις μεταμορφώσει σε σοφίες.
Έχει τροποποιηθεί από τον/την Δ. Τούμπανης στις Τετ Ιούν 24, 2009 10:40 am, 1 φορά |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 24, 2009 10:26 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η αναίδεια αυτών των σκουπιδιών δεν έχει όρια. Εδώ κι έναν χρόνο μου έχουν απαγορεύσει την συμμετοχή στον διάλογο (κοινώς, με έχουν μπανάρει), επειδή τόλμησα να εκφράσω την αντίθεσή μου σε απαράδεκτα δημοσιεύματα, παρμένα κι αυτά από το μπλογκ κάποιας τρελλοκαμπέρως που υπογράφει Αφροδίτη "Αλ Σαλέχ", και που έβγαζε στα καλά καθούμενα ρατσιστές τους κατοίκους της Κισσάμου, για δήθεν ξυλοδαρμό κάποιου Σουδανού, τον οποίο της είπε ένας μικρός .... Σουδανός. Η κυρία αυτή, η οποία είναι γνωστή για την αγάπη της προς τις μεγάλες σουδανέζικες ... φυλές, δέχτηκε σωρεία διαμαρτυριών στο μπλογκ από κατοίκους του Καστελίου Κισσάμου και την καλούσαν να αποδείξει αυτά που εντελώς ανεύθυνα έγραψε. Αυτές τις διευκρινήσεις έκανα κι εγώ στο κωλοχανείο του Βήχου και κάποιος μ.λάκας "ΑΛ από ΣΟ" με έσβησε. Έτσι απλά και χωρίς εξήγηση. Επανήλθα ζητώντας τους εξηγήσεις και με ... απέκλεισαν.
Τι ασχολείστε μαζί τους; |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 24, 2009 10:36 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Παράθεση: | Η συμμετοχή σ' αυτή την Δ.Συζήτηση σας έχει απαγορευθεί
Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή για περισσότερες πληροφορίες |
Αυτό το κείμενο μου βγάζει το ... "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" του καραγκιόζη που το έχει. Μιλάμε για αναίδεια όχι παίξε γέλασε. Άκου "ελεύθερο φόρουμ", ο αλήτης. |
|
|
 |
Μιχάλης Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 25, 2009 3:41 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Νίκο, θέλω να σβήσω και το αποπάνω καραγκιοζιλίκι του ψυχωτικού αλλά μου παρουσιάζεται "bug". Ανεξήγητη δυσλειτουργία. Πρέπει να λυθεί αυτό. Μου το κάνει συχνά. |
|
|
 |
Λογικό το βλέπω Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 25, 2009 5:39 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| [quote:713ce7b5b3="Μιχάλης"]Νίκο, θέλω να σβήσω και το αποπάνω καραγκιοζιλίκι του ψυχωτικού αλλά μου παρουσιάζεται "bug". Ανεξήγητη δυσλειτουργία. Πρέπει να λυθεί αυτό. Μου το κάνει συχνά. |
Τα κατάφερες μπράβο. Οποιος αντιφασίστας γράφει εδώ αμέσως στον...κήπο Κατεργαρούλη. Μόνο καραφλο "πατριώτες" θα γράφουν στο μπαταρισμένο σάιτ μας. Να γελάμε και λίγο σ' αυτή τη δύσκολη ζωή που οι μετανάστες μας πέρνουν το ψωμί που μας δίνουν απλόχερα οι καπιταλιστές. Ή είμαστε αριστεροπατριώτες ή δεν είμαστε. Και πάλι μπράβο. ΧΑΙΛ σύντροφε
Λογικό το βλέπω |