|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kostas Oikodomos Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 09, 2012 2:05 am Θέμα δημοσίευσης: Όταν οι Έλληνες φοβούνται τους ξένους είναι υπό την κατοχή |
|
|
Όταν οι Έλληνες φοβούνται τους ξένους σημάνει πως είναι υπό την κατοχή τους
Χθές ήμουν παρόν σε ένα γεγονός που αποκαλύπτει το πόσο τρομοκρατημένοι είναι οι Έλληνες από τους λαθρομετανάστες. Σε κατάστημα γνωστού μου στην ομόνοια στην οδό Πατησίων 11 λαθρομετανάστης αφρικανικής καταγωγής επιχείρησε να κλέψει ένα CD. Τον αντιλήφτηκε τότε ο υπάλληλος που ήταν αδερφός του ιδιοκτήτη και του έδωσε μια σφαλιάρα και του είπε φύγε και μην ξαναπατήσεις από εδώ. Τότε ο Αφρικανός λαθρομετανάστης που ήταν μια μισοριξιά αντί να φύγει έβγαλε ένα μεγάλο νυχοκόπτη και με την λεπίδα τον χτύπησε το κεφάλι δύο φορές κάνοντας του χαρακιές και το αίμα να τρέχει ποτάμι. Δίπλα του ήταν ένας άλλος υπάλληλος στο ταμείο, ο γιός του, και πιο πέρα μαζί με εμένα ο αδερφός του, που δεν έκαναν τίποτα στο να πιάσουν το λαθρομετανάστη. Τότε εγώ τα πήρα στο κρανίο και άρπαξα το κάθαρμα από τον λαιμό και ήμουν έτοιμος να τον τσακίσω, καθότι ήταν στο άνετο του χεριού μου. Με μεγάλη μου έκπληξη επενέβη ο ιδιοκτήτης και μου είπε: άφησε ήσυχο τον αφρικανό και μην ανακατεύεσαι. Ο αλλοδαπός έφυγε και ο αδερφός του πήγε βοηθούμενος στην Πολυκλινική που είναι στην αρχή της οδού Πειραιώς, για να του ράψουν τα τραύματα.
Σε ερώτηση τι συμπεριφορά είναι αυτή, μου απάντησε πως δεν θέλησε να χτυπήσουν τον αφρικανό ή να καλέσει την αστυνομία, διότι φοβήθηκε πως θα έρχονταν το βράδυ μαζί με ομοϊδεάτες του, είτε να του σπάσουν το μαγαζί, είτε να του βάλουν φωτιά, όπως είχε συμβεί με άλλον καταστηματάρχη σε ανάλογο συμβάν, που έπιασαν λαθρομετανάστη και μετά από μέρες του έσπασαν τις βιτρίνες του μαγαζιού του.
Τότε κατάλαβα για τα καλά, πως όταν οι Έλληνες φοβούνται τους ξένους μέσα στην ίδια τους την χώρα, είναι υπό την κατοχή τους. Φυσικά με την συνδρομή των Ελληνικών «αντιρατσιστικών» καθαρμάτων, που αν δεν "καθαρίσουμε" μαζί τους, την έχουμε βαμμένη.
Άντε και καλή λευτεριά
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Από Περισσό μεριά Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 09, 2012 2:09 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά έκαναν κι έμειναν ψύχραιμοι. Γιατί υπήρχε κίνδυνος να παρεκλίνουν προς τα ακροδεξιά και να γίνουν σαν τον Κασιδιάρη.
Αύριο θα τους επισκεφθεί ο Μπουγιόπουλος παρέα με το Θύμιο και θα στρώσουν χαλί να έρθει η Λιάνα για να δώσει στον μαγαζάτορα αντιρατσιστικό παράσημο.
Να έχουμε το νού μας μην γίνουμε σαν τον Κασιδιάρη.
Αυτός είναι όλος κι όλος ο κίνδυνος. |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 09, 2012 2:52 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Από Περισσό μεριά έγραψε: | Καλά έκαναν κι έμειναν ψύχραιμοι. Γιατί υπήρχε κίνδυνος να παρεκλίνουν προς τα ακροδεξιά και να γίνουν σαν τον Κασιδιάρη.
Αύριο θα τους επισκεφθεί ο Μπουγιόπουλος παρέα με το Θύμιο και θα στρώσουν χαλί να έρθει η Λιάνα για να δώσει στον μαγαζάτορα αντιρατσιστικό παράσημο.
Να έχουμε το νού μας μην γίνουμε σαν τον Κασιδιάρη.
Αυτός είναι όλος κι όλος ο κίνδυνος. |
Και αν τον πήγαιναν το αφρικανό στο υπόγειο του έστριβαν το λαρύγγι και τον έβαζαν σε μια βαλίτσα και μετά τον εξαφάνιζαν τότε ούτε γάτα, ούτε ζημιά.
Αυτό ούτε η χρυσή αυγή δεν θα το έκανε, επομένως δεν θα ήταν ρατσιστικό |
|
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|