 |
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
naireellinas
Συμμετέχουν: 07 Ιούν 12 Δημοσιεύσεις: 26
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 28, 2012 6:42 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Και εμένα μου έκανε εντύπωση η απέλπιδα προσπάθεια του σκηνοθέτη να μας αποδείξει οτι η Μ.Βρετανία είναι ένας πολυπολιτισμικός παράδεισος. Αρκεί όμως μία βόλτα (η καλύτερα ένα ταξίδι) σε πόλεις όπως το Μπράιτον,το Νόττινγχαμ η το Όλνταμ όπου είναι εμφανής η αποτυχία του πειράματος της "άκρατης πολυπολιτσμικότητας" με συνεχής διενέξεις τα τελευταία χρόνια μεταξύ των λευκών Βρετανών και μαύρων,πακιστανών,λοιπών ασιατών κλπ. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
τον αράπη άν τον πλένεις Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2012 11:58 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ζούμε το καρναβάλι των «Ολυμπιακών Αγώνων» της ντόπας της εμπορευματοποίησης και του ολοκληρωτισμού των ιδεών κομμένων ραμμένων στα πλαίσια του 4 ράιχ του πλανητικού αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Ένας μαφιόζικος οργανισμός της εξουσίας των υπερεθνικών ελίτ και γύρω από αυτόν υπάρχει ένα μεγάλο παρασιτικό στρώμα πολιτικών, κομμάτων, αποκομμάτων, δημοσιογράφων και πλήθος επιδοτούμενων "αντιρατσιστικών" ΜΚΟ.
Αυτοί, οι νεοφασίστες, οι μιζαδόροι και μαφιόζοι της ΔΟΕ έχουν αναγορευθεί σε ένα είδος παγκόσμιας διακυβέρνησης κριτές και ρυθμιστές του Ολυμπιακού Ιδεώδους, των ανθρώπινων σχέσεων και αξιών. Αυτοί οι νεοφασίστες, έχουν κηρύξει πόλεμο εναντίον της έννοιας και της υπόστασης του έθνους την οποία και ταύτισαν με τον «ρατσισμό» και επιδοτούν απλόχερα, με πακτωλούς «αντιρατσιστικών» χρημάτων, τις ΜΚΟ και τελετουργικά θεάματα καρατόμησης του πατριωτισμού όπως έκαναν στην περίπτωση της Βούλας Παπαχρήστου, την οποία καταδίκασαν με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να απολογηθεί, ως ρατσίστρια και εθνικίστρια!
Δεν θα μπορούσε ένα τόσο ασήμαντο αστειάκι να πάρει τόσο αστραπιαία, τέτοια έκταση και ενορχηστρωμένη διάσταση, αν δεν ήταν στημένο και σχεδιασμένο και εάν δεν είχαν μπει σε κίνηση οι «ιμάντες» της καθεστωτικής προπαγάνδας των επαγγελματιών «αντιρατσιστών», για να τοποθετηθεί ακόμα μια φορά η χώρας μας ως «μαύρο πρόβατο» στο θυσιαστήριο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ναι, η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο του πλανητικού ολοκληρωτικού ιμπεριαλισμού: Από τον αθλητισμό μέχρι τους σχεδιασμένους εμπρησμούς. Από την κτηνώδη λεηλασία του ελληνικού λαού, το βάρβαρο ξεπούλημα της χώρας και την εθνική της αποτέφρωση μέχρι τη μετατροπή της σε αποικία των διεθνών μαφιόζων του χρήματος.
Ο διασυρμός και η εξόντωση των Ελλήνων αθλητών είναι μία από τις συνιστώσες αυτών των τρομοκρατικών και εκβιαστικών πρακτικών του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, μέσω των μαφιόζικων κυκλωμάτων της ΔΟΕ, των ποικίλων διεφθαρμένων δημοσιοκάφρων και των δωσίλογων πολιτικών.
Και μην ξεχνάμε τον Κεντέρη και τη Θάνου που υπήρξαν τα πρώτα θύματα στους νεοταξίτικους Ολυμπιακούς της χημικής βιομηχανίας, του μίσους, των διακρίσεων και του μεθοδευμένου διασυρμού των ανυπότακτων στην νέα τάξη εθνών. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vngelis
Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08 Δημοσιεύσεις: 7084
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 30, 2012 9:24 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
"Πυρά" του Χάρυ Κλύν προς τον Κουβέλη
Κατά του Φώτη Κουβέλη, προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, βάλλει με σχόλιό του στο Facebook, ο γνωστός κωμικός Χάρυ Κλύν, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως «δοξομανή εγωκεντρικό».
Το σχόλιο είναι το εξής:
"ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ...
Τι γίνεται ρε Φώτη Κουρέλη; Μαθαίνω ότι όπου να 'ναι την κοπανάει και ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης... Με το ρυθμό που την κοπονάνε ο ένας μετά τον άλλο τα κομματικά στελέχη του κόμματός σου, σε λίγο σε βλέπω να μένεις... με τον Ψαριανό στο χέρι! Άντε, καλά σαράντα αποτυχημένε δοξομανή εγωκεντρικέ... Οψόμεθα εις Ειδικό Δικαστήριο... (Αν νομίζεις τελικά ότι θα τη γλυτώσεις πλανάσαι πλάνην οικτράν)." |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
EGERSIS
Συμμετέχουν: 28 Νοέ 09 Δημοσιεύσεις: 236 Τόπος: ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 31, 2012 12:18 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μήνυμα οργής από τον Αντώνη Βαρδή:
«Καταδίκασαν» την Παπαχρήστου χωρίς δίκη
http://egersis2.blogspot.gr/2012/07/blog-post_31.html
Τα χώνει επίσης για την Ε.Ε, την νεοταξίτικη παγκοσμιοποίηση που διαστρευλώνει την Ιστορία και τις παραδόσεις, τη λαθρομετανάστευση. _________________ «Από μαρξιστική άποψη, όμως, τέτοιοι γενικοί και αφηρημένοι ορισμοί, όπως ο “μη πατριωτισμός”, δεν έχουν καμιά απολύτως αξία. Η πατρίδα, το έθνος, είναι ιστορικές κατηγορίες. Αν σε καιρό πολέμου πρόκειται για την υπεράσπιση της δημοκρατίας ή για αγώνα ενάντια στο ζυγό που καταπιέζει ένα έθνος, εγώ δεν είμαι καθόλου ενάντια σ’ ένα τέτοιο πόλεμο και δεν φοβάμαι τις λέξεις “υπεράσπιση της πατρίδας” όταν αναφέρονται σ’ ένα τέτοιου είδους πόλεμο ή εξέγερση.» |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Γερμάνεψε ! Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 01, 2012 8:15 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σιδέρης Τασιάδης: "Δεν θα κρατήσω και την ελληνική σημαία αν πάρω μετάλλιο"
01 Αυγούστου 2012, 09:48
πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει
Ένας Έλληνας από τον Εβρο κατέκτησε στο κανόε καγιάκ το ασημένιο μετάλλιο με τα χρώματα της Γερμανίας. Ο Σιδέρης Τασιάδης κατάφερε να ανεβεί στο 2ο σκαλί του βάθρου κατακτώντας εχθές το ασημένιο μετάλλιο για την... Γερμανία και όχι για την Ελλάδα, απλά γιατί η Ελλάδα του έκλεισε την πόρτα.
Ο Τασιάδης αγωνίζεται με τα Γερμανία, γιατί κανείς μέχρι σήμερα από τη χώρα μας, δεν ενδιαφέρθηκε για την... ύπαρξή του και δεν ασχολήθηκε μαζί του. Μάλιστα όταν ερωτήθηκε από Γερμανούς δημοσιογράφους, αν στην περίπτωση που θα πάρει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, θα κρατά στα χέρια του και τις δύο σημαίες (και αυτή της Ελλάδας), απάντησε ξεκάθαρα "όχι". Όπως έχει δηλώσει, δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη χώρα μας, αφού πλέον νιώθει "σπίτι" του τη Γερμανία, τη χώρα που θεωρεί ότι τον πρόσεξε και εκτίμησε τις δυνατότητές του και το πάθος που είχε από μικρή ηλικία για το νερό.
Ο Τασιάδης γεννήθηκε στο Αουγκσμπουργκ της Γερμανίας αλλά ο πατέρας του Τάσος Τασιάδης είναι Ελληνας από τα Κομαρά του Εβρου. Ελληνίδα είναι και η μητέρα του Μαρία που γεννήθηκε στην περιοχή της Ζώνης λίγο πιο νότια. Ηταν μετανάστες στη Γερμανία αλλά όταν ο Σιδέρης έγινε 5 χρονών επέστρεψαν για μόνιμη εγκατάσταση στα Κομαρά όπου ζει ακόμη και σήμερα ο παππούς του. Εκεί πρωτοπήγε σχολείο ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Σιδέρης. Η ζωή δεν ήταν όμως εύκολη και πέντε χρόνια μετά ξαναπήραν οικογενειακώς τον δρόμο της μετανάστευσης.
http://www.madata.gr/athletic/olympic-2012/213207.html |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας
|