|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
απελάτης
Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09 Δημοσιεύσεις: 527
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2009 1:15 pm Θέμα δημοσίευσης: Τάδε έφη Πουβουτούστρας! |
|
|
Τάδε έφη Πουβουτούστρας!
| Παράθεση: | Είναι αλήθεια ότι ο Τάσος Παπαδόπουλος κράτησε σωστή στάση σε σχέση με το Σχέδιο Ανάν. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Ομως την ίδια θέση είχαν και οι Χρυσαυγίτες! Είχαμε κι εμείς! Αυτό δε θα πει ότι εμείς ήμαστε Χρυσαυγίτες ούτε ότι οι Χρυσαυγίτες είναι μαρξιστές.
Ετσι λοιπόν και ο Τ. Παπαδόπουλος ήταν ένας εθνικιστής πρόεδρος και λειτούργησε με εθνικιστικά κίνητρα στο δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν. Κατά τη διάρκεια της θητείας του συμφέροντα εθνικιστικών κύκλων εξυπηρετούσε. Αυτό δε μπορούμε να το παραβλέψουμε. Μπορεί να χαρήκαμε που το Σχέδιο Ανάν δεν πέρασε αλλά αυτό δεν αναιρεί τη διαπίστωση του σ. Ανατροπέα για το ποιος ήταν ο Τ. Παπαδόπουλος.
Εγώ δημοσίευσα την είδηση γιατί αυτό που έκαναν να κλέψουν το πτώμα του είναι απίστευτο (γι' αυτό και το έβαλα σ' αυτή την ενότητα) και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. |
Ο Τάσος Παπαδόπουλος κράτησε σωστή στάση σε σχέση με το Σχέδιο Ανάν, μας λέει ο Πουβουτούστρας. Και συμπλρώνει: «Ομως την ίδια θέση είχαν και οι Χρυσαυγίτες! Είχαμε κι εμείς! Αυτό δε θα πει ότι εμείς ήμαστε Χρυσαυγίτες ούτε ότι οι Χρυσαυγίτες είναι μαρξιστές.» Μα πως γίνεται αυτό κύριε Πουβουτούστρα μας; Γιατί όλοι όσοι καταδικάζουν τον εποικισμό της χώρας από εκατομμύρια εισαγόμενους λαθρομετανάστες είναι για σένα Χρυσαυγίτες και Φασίστες, επειδή την ίδια θέση έχει και η Χρυσή Αυγή, και δεν είσαι εσύ και ο θίασος σου φασίστες και εθνικιστές, όταν ευθυγραμμίζεσθε στο σχέδιο Ανάν με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και τον «εθνικιστή» Τάσο;
Η ανακολουθία σας αντιφάσκει με κάθε κανόνα λογικής. Για ν’ αποκατασταθεί η λογική τάξη ή πρέπει να σας θεωρήσουμε (λόγω της σύμπτωσης των θέσεων σας στο σχέδιο Ανάν) φασίστες και εθνικιστές όσο οι Χρυσαυγίτες και μαρξιστές όσο Χρυσαυγίτες, ή απατεώνες που ψευδώς εμφανίζονται αντίθετοι στο σχέδιο Ανάν, ή καθίκια που υπηρετούν συμφέροντα των αφεντικών, συκοφαντώντας ως φασίστες όσους αντιστέκονται στην μαζική εισαγωγή φτηνών εργατικών χεριών και στα σχέδια για 4ο Ράιχ. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
απελάτης
Συμμετέχουν: 17 Μάρ 09 Δημοσιεύσεις: 527
|
|
|
 |
EGERSIS
Συμμετέχουν: 28 Νοέ 09 Δημοσιεύσεις: 236 Τόπος: ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2009 3:26 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προσέξτε κάτι:
O Παπαδόπουλος παρότι ήταν στέλεχος της Ε.Ο.Κ.Α σαν Πρόεδρος ήταν υποστηρικτής της Δ.Δ.Ο. (Διζωνική Δικοινωτική Ομοσπονδία)
Σ αυτό το σημείο υπήρξε διαφωνία μαζί του από τους Εθνικιστές Κυπραίους και Ελλαδίτες και αυτό του στοίχησε πολιτικά στην επανεκλογή του. Βλακωδώς κατά τη γνώμη μου.
Η απόριψη του Σχεδίου Αυνάν αποτέλεσε μέγιστη πράξη Αντίστασης ενάντια στη Νέα Τάξη και τα τσιράκια της και απέτρεψε τη διάλυση του Κυπριακού κράτους.
Και γι αυτό και μόνο θα έπρεπε να ψηφιστεί μαζικά από τους Κυπραίους Εθνικιστές πράγμα που δεν έγινε (βλακωδώς επαναλαμβάνω)
Σαφώς όποιος ήταν ενάντια στο σχέδιο Αυνάν και στο επόμενο που έρχεται δεν είναι Εθνικιστής, Κομμουνιστής ή ότι άλλο.
Ενάντια στο Σχέδιο Αυνάν ήταν η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.
Ακόμα και καπιταλιστές το απέριψαν για οικονομικούς λόγους.
Μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε Εθνικιστές ή Κομμουνιστές;
Δε θα τρελαθούμε τελείως....
Ο ''Πουβουτούστρας'' μπορέι να λέει τα δικά του αλλά ώς συνήθως δε ξέρει τι του γίνεται. _________________ «Από μαρξιστική άποψη, όμως, τέτοιοι γενικοί και αφηρημένοι ορισμοί, όπως ο “μη πατριωτισμός”, δεν έχουν καμιά απολύτως αξία. Η πατρίδα, το έθνος, είναι ιστορικές κατηγορίες. Αν σε καιρό πολέμου πρόκειται για την υπεράσπιση της δημοκρατίας ή για αγώνα ενάντια στο ζυγό που καταπιέζει ένα έθνος, εγώ δεν είμαι καθόλου ενάντια σ’ ένα τέτοιο πόλεμο και δεν φοβάμαι τις λέξεις “υπεράσπιση της πατρίδας” όταν αναφέρονται σ’ ένα τέτοιου είδους πόλεμο ή εξέγερση.» |
|
|
 |
Μ.Σ. Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2009 6:38 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Παράθεση: | O Παπαδόπουλος παρότι ήταν στέλεχος της Ε.Ο.Κ.Α σαν Πρόεδρος ήταν υποστηρικτής της Δ.Δ.Ο. (Διζωνική Δικοινωτική Ομοσπονδία)
Σ αυτό το σημείο υπήρξε διαφωνία μαζί του από τους Εθνικιστές Κυπραίους και Ελλαδίτες και αυτό του στοίχησε πολιτικά στην επανεκλογή του. Βλακωδώς κατά τη γνώμη μου. |
Αν κρίνω απ’ την στάση του και απ’ το κρίσιμο διάγγελμα του, ο Παπαδόπουλος ήταν ότι το καλύτερο για τον κυπριακό λαό, σχετικά μιλώντας, και στην συγκεκριμένη στιγμή. Αν οι «εθνικιστές» της Κύπρου είναι υπεύθυνοι για την καταψήφιση του Παπαδόπουλου, (εγώ δεν το ξέρω) τότε δεν είναι εθνικιστές (με την έννοια πατριώτες) αλλά κάτι άλλο. Και δεν φέρθηκαν απλά βλακωδώς αλλά εγκληματικά.
Ερώτημα: Δεν γνωρίζανε ποια ήταν η θέση του Χριστόφια για το σχέδιο Ανάν; Την γνώριζαν. Τότε γιατί τού άνοιξαν τον δρόμο για την προεδρία; |
|
|
 |
EGERSIS
Συμμετέχουν: 28 Νοέ 09 Δημοσιεύσεις: 236 Τόπος: ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2009 6:45 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμφωνώ ότι ήταν ότι καλύτερο από για το κυπριακό λαό.
Ναι ήξεραν.
Αλλά ορισμένοι δε λειτούργησαν σωστά.
Δεν αναφέρθηκα σε όλους αλλά σε κάποιους και τόνισα τη διαφορά μεταξύ τους. _________________ «Από μαρξιστική άποψη, όμως, τέτοιοι γενικοί και αφηρημένοι ορισμοί, όπως ο “μη πατριωτισμός”, δεν έχουν καμιά απολύτως αξία. Η πατρίδα, το έθνος, είναι ιστορικές κατηγορίες. Αν σε καιρό πολέμου πρόκειται για την υπεράσπιση της δημοκρατίας ή για αγώνα ενάντια στο ζυγό που καταπιέζει ένα έθνος, εγώ δεν είμαι καθόλου ενάντια σ’ ένα τέτοιο πόλεμο και δεν φοβάμαι τις λέξεις “υπεράσπιση της πατρίδας” όταν αναφέρονται σ’ ένα τέτοιου είδους πόλεμο ή εξέγερση.» |
|
|
 |
Μανέστρο μάθε γράμματα Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2009 10:11 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λέει η ανάρτηση στο ΠΚ :
[quote:1624d87396="BHXOS"]Έκλεψαν το φέρετρο με τη σωρό του Τάσου Παπαδόπουλου!!! |
Υπογράμμισα τις ανορθογραφίες του συντάκτη.
Εκτός από ανακόλουθος, είναι και ανορθόγραφος ο Μανέστρος.
Η ορθή ορθογραφία είναι :
σορός
Τάσσος |
|
|
 |
Nikoss Site Admin
Συμμετέχουν: 07 Απρ 08 Δημοσιεύσεις: 1835
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2009 10:59 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προς επίδοξους διορθωτές: το «ορθή ορθογραφία» είναι πλεονασμός, μιας και ορθογραφία, σημαίνει ορθή γραφή... δεν θέλω να σου κάνω τον έξυπνο αλλά και ο πιο ορθογράφος υποπίπτει σε ανορθογραφίες, άσε δε που ο «συγγραφέας» σχεδόν ποτέ δεν βλέπει το λάθος του και εδώ επεμβαίνει ο διορθωτής, εδώ πέρα όμως έχουμε μόνον ηλεκτρονικό διορθωτή που δεν κάνει διάκριση στις ομόηχες λέξεις, έτσι λοιπόν ο σωρός και η σορός θα περάσει απαρατήρητη...
Ο μανέστρος είναι σίγουρα ανορθόγραφος, όμως τέτοια λάθη μπορεί να δεις και στα δικά μου κείμενα, παρόλο που τα χτενίζω διπλά και τριπλά πριν τα «ανεβάσω» και τέλος μπορείς να συγχωρήσεις τις ανορθογραφίες σε κάποιον που καταλαβαίνεις ότι γράφει τις απόψεις του, ανεπιτήδευτα και ανιδιοτελώς, ενώ αντίθετα καταντούν κουραστικές, σε κείμενα σαν κι αυτά του Ανα-τρόμπα και σε αποτρέπουν απ’ το διάβασμά τους... |
|
|
 |
Mανέστρο μάθε γράμματα Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2009 11:39 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν διαφωνώ, Nikoss.
O Μανέστρος, πάντως, έκανε τη διόρθωση στον τίτλο της ανάρτησής του.
Φαίνεται ότι, ενημερώνεται ανελλιπώς από το patari.org
Απαράδεκτα είναι, βέβαια, τα σχόλια του "Ανατροπέα" για το θέμα, σε σημείο να τον "κράζουν" αρκετοί επισκέπτες της ιστοσελίδας για αμετροέπεια.
Στον sui generis "Ανατροπέα", "έριξε το γάντι" ο ΝΤΑΝΤΟΝ, σε πρόσφατη ανάρτησή του με τίτλο : ¨ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ¨ - ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ¨ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ¨ |
|
|
 |
vngelis
Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08 Δημοσιεύσεις: 7085
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 12:04 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο λογος που δεν ξερει πως να γραψει την λεξη σορος ειναι οτι εχει τον Σορος στο DNA εμφυτευμενο ο Βηχος.
Γι'αυτον ζει και αυτον υπηρετει.
Και ο Σορος πουλαει την καραμελα του 'αντι-φασισμου' ομως παντα μειωνει το γεγονος οτι ειταν δοσιλογος.
Το οτι οι θαμωνες του ΠΚ ειναι Χρυσαυγιτες στο ζητημα της Κυπρου ειναι καθαρο, το λενε μονοι τους. Οποιος εχει καποια κοινη πολιτικη θεση με την Χρυση Αυγη, ειναι Χρυσαυγιτης, οπως οποιος λεει οτι ο καιρος αλλαζει θα πρεπει να εχει κοινη πολιτικη θεση με τους Αμερικανους στο οικολογικο. |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Ο ΝΤΑΝΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥ ΒΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ Ο ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ ΣΠΑΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ.ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ ΜΑΣ. |
Nikoss Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 14, 2009 12:43 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Οι αστερίσκοι είναι δική μου λογοκρισία, που δεν έχει να κάνει με τις λέξεις αυτές καθαυτές, όσο με το ότι εκτοξεύονται προσωπικά εναντίον του vngelis και όχι γιατί ο vngelis είναι δικός μας, το ίδιο κάνουμε σε όλες τις προσωπικές επιθέσεις... |
|
Nikoss Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 14, 2009 1:05 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Είναι ο τρόπος με τον οποίο «κάποιοι», ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε, μας απευθύνουν τον λόγο και μετά μας λένε ότι δεν μπορούμε να συζητήσουμε πολιτικά, ποιος; αυτοί, ξέρετε για ποιους λέμε... |
|
Κατά μάνα, κατά κύρη ... Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 14, 2009 4:42 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Την Κυρ Δεκ 13, 2009 12:29 am (λίγο πριν την επίμαχη ανάρτηση του Vngelis), το γαϊτανάκι της εκτόξευσης ανοίκειων χαρακτηρισμών εκείθεν κακείθεν έσυρε ο Ανατροπέας :
[quote:f5d4fddeac="-Ανατροπέας-"]Ναι ρε σύντροφε Παναγι'ωτη!
Εγώ σε έχω ποιάσει όμως να είναι πίσω το νοίκι σου και να μην έχεις να κάνεις ένα δωράκι στο νέο σου εγγόνι.
Γνωρίζω ότι οι αρπαχτές σαν μουσικός-μαέστρος πετάξανε.
Επίσεις γνωρίζω ότι έχεις καταθέσει τα χαρτιά σου για σύνταξη εδώ και μήνες.
Γνωρίζω ότι έχεις μια μικροαστική κωλο-υπερηφάνεια.
Να μην πούν έτσι, ή αλλιώς.
Έτσι κι´έτσι μερικά φασιστοειδή τσογλάνια, λένε ότι τα πέρνεις από τον σόρος και πίνεις και καφέ στη ΓΑΔΑ.
Ας πουνε και ότι ζητάς λeφτά για τον server.
Τα συνειδητά μέλη θα καταλάβουν.
Οι άλλοι τι να πω;
Ας κάνουν ότι θέλουν.
...Εγώ υπηρέτησα στο Βασιλικό Ναυτικό (!) και τα λέω τσεκουράτα!
-Ανατροπέας- |
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=20147 |