patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

το βηχοτζουμαίικο απαντά στον Obelix
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikoss
Site Admin

Συμμετέχουν: 07 Απρ 08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 3:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: το βηχοτζουμαίικο απαντά στον Obelix Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από περιήγηση στον Καφενέ όπου ο Μπολσεβήχος στην προσπάθειά του να απαντήσει στον Obelix, μας γυρνάει ένα χρόνο πίσω επαναφέροντας πάλι στο προσκήνιο βαρετές συζητήσεις, με το τι έλεγε η Κ.Δ.Ε. δεκαεπτά-δεκαοκτώ χρόνια πριν...

Obelix, μετά θα διαμαρτύρεσαι πάλι, ότι σε λένε ναζιστή στον Καφενέ...

Κάποιος λοιπόν που παρουσιάζεται σαν «φίλος του Obelix» παραθέτει κάποια λινκς από ‘δω, να ‘σαι καλά ρε φίλε, εμείς τα είχαμε ξεχάσει...

[quote:2815f1e0fe="φίλος του Obelix"]Δύο λινκς που θα σε βοηθήσουν να θυμηθείς Obelix, τι συζητάγαμε τότε:

ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕ...ΜΠΟΛΣΕΒΗΧΟ! σελ. 12

ΟΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Και ακόμα ένα λινκ μπόνους...

Η μόνη απάντηση που δικαιούται ο «Ανατροπέας»

Και από κάτω ο «ε.η.», που είναι κακή μετάφραση του «e.h.» προσπαθεί να ανασκευάσει τις παπαριές που έχει πει, κάνοντας πιο εύπεπτο το ασφαλίτικο δηλητήριο του...

[quote:2815f1e0fe="ε.η."]Σωστος συντροφε Παναγιωτη!!!!! Εχεις αρχειο που σκιζει!!!! Εγω οτι εχω κρατησει, μου το φαγανε τα ποντικια τωρα πια. Δυστυχως!
Παντως, οι συντροφοι της ΚΔΕ που μιλαω, και για μενα θα ειναι για παντα συντροφοι, ασχετως αν οι συνθηκες της ζωης τους υποχρεωσαν να περασουν στην ακρη, και θα τους λεω συντροφους της ΚΔΕ, ασχετως αν η οργανωση τους διαλυθηκε το 1995, γιατι το αξιζουνε. Οι συντροφοι της ΚΔΕ λοιπον που μιλαω, μου ειπανε αυτα ακριβως που λεει ο Ανατροπεας, και γραφει η εφημεριδα της ΚΔΕ Εργατικη Δραση. Οτι δηλαδη το 1995, λογω φυλλοροηματος προς το Συλλογο Παντελης Πουλιοπουλος, παρθηκε αποφαση η ΚΔΕ να κλεισει την εφημεριδα της και να κλεισει τα γραφεια της. Και αυτο ειναι το τελος της ΚΔΕ. Απο κει και περα, οπως γραφτηκε, ο Τουμπανης με τα 2-3 ναζιστομουτρα που τον ακολουθουν, πηγαν και συστεγαστηκαν με τον Παμπλο, τον οποιο οπως πολυ σωστα βαζεις το κειμενο του, ξεχεζε πατοκορφα ο Τουμπανης απο παλια. Και μαζι με τον Παμπλο, στην αρχη ο Τουμπανης και οι αλλοι 2, αρχισαν τα, ψηφιζουμε ΠΑΣΟΚ, για να περασουν στη συνεχεια σε ανοιχτες ρατσιστικες φασιστικες ναζιστικες θεσεις. Και δεν ειναι πρωτοφανες αυτο. Υπαρχουν πολλοι στην ιστορια που αλλαξαν αποψεις, και εγιναν ναζιστες. Αλλα ως προς αυτο, ειχαν τη τιμιοτητα να το δηλωσουν. Οχι οπως ο Τουμπανης, που εχει το θρασσος ο νεοναζι να συμπορευεται με τους χρυσαυγιτες, και απο την αλλη να το παιζει τροτσικιστης, μπας και τσιμπισει κανας μαλακας!
Ειναι το ιδιο, οπως οι γνωστοι χαφιεδες της ασφαλειας ΟΑΚΚΕιτες. Μονο που αυτοι μεχρι τωρα δεν εχουν βγει ανοιχτα παρεα με τους νεοναζι. Οπως και ο Θυμιος και οι Ρεσαλτικοι. Λενε τις ναζιστικες ρατσιστικες μαλακιες τους, αλλα ανοιχτα δεν εχουν βγει μεχρι τωρα παρεα με τους νεοναζι, οπως ο Τουμπανης.
Οσο για τον Καραμπελια, που γραφει ο μαλακας απο πανω, Ουδεποτε συμπορευτηκε με φασιστες της χρυσης αυγης. Εχει παρτιδες και συζηταει συνεχεια για να φτιαξουν ενα μετωπο, με τον Παπαθεμελη, τον Ζουραρι, την ΕΔΗΚ τη Χριστιανικη Δημοκρατια, το ΔΗΚΚΙ, και ολους αυτους. Αλλα αυτοι δεν ειναι ναζιστες, οπως θελει να τα κανει ολα ισωμα ο απο πανω.
Και οι αποψεις του Καραμπελια, δεν ειναι ναζιστικες και ρατσιστικες, οπως του Τουμπανη του Βερουχη της ΟΑΚΚΕ του Θυμιου, και των αλλων γκοιωδικων ναζιστικων εκτρωματων. Οχι τωρα που βρηκαμε παπα να θαψουμε 5-6!

«Σύντροφε», εσύ... το άλτερ έγκο του βηχοτζουμαίικου, τα διάβασες τα παραπάνω λικς; Όχι ...ε, ριξ’ τους μια ματιά, γιατί εμείς δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε άλλη μια, τόσο βαρετή, όσο και προβοκατόρικη συζήτηση...

Εδώ είναι και η απάντηση του άλλοτε θεωρητικού τους και νυν πράκτορα, που μόνο ζημιά έκανε όπως λέει ο ίδιος ο Βήχος, από τη διπλοκλειδωμένη συζήτηση, όχι όμως και για μένα, Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑΝΗ...

[quote:2815f1e0fe="Κώστας_Τζούμας"]Για να δούμε και επί της "ουσίας" τι άλλες άρες - μάρες έχουμε. μέσα στη σύγχυση και τον ξύλινο φορμαλισμό.

Παράθεση:
1ον. Η προκήρυξη που μας δείχνεις (μάλλον για αφίσα την κόβω), καμία σχέση δεν έχει με εμάς... δεν την βγάλαμε εμείς, δεν την τοιχοκολλήσαμε, δεν την μοιράσαμε...

Και ποιος την έβγαλε αυτήν όπως και ανάλογα δημοσιεύματα της ΚΔΕ; Δεν καταλαβαίνω τι σχέση θέλετε να έχετε με την ΚΔΕ, εφόσον η τελευταία διαλύθηκε. Η «Πατριωτική Αριστερά», λέει, στηρίζεται στον μαρξισμό νέτα σκέτα, ούτε Λένιν, ούτε Τρότσκυ ούτε τίποτα. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να κάνετε δεκτή σήμερα μια σχέση με την ΚΔΕ η οποία διαλύθηκε σαν αποτέλεσμα των νέων θέσεων που εξέφρασε η «Πατριωτική Αριστερά».
Και πριν αρχίσεις να "κόβεις" τα πράγματα δεν κάθεσαι να τα μελετήσεις πρώτα; Κακό δεν κάνει, ίσα - ίσα καλό θα κάνει.

Παράθεση:
2ον. Όταν συμμετέχεις σε έναν ευρύτερο συνασπισμό διάφορων οργανώσεων και ανένταχτων συμπαθούντων της 4ης Διεθνούς και μέχρι να σπάσεις ή να σπάσει αυτός ο συνασπισμός, οφείλεις να συμμετέχεις με τις όποιες διαφωνίες σου…

Κανείς δεν μας είπε ποιες διαφωνίες ήταν αυτές και πότε, που και πως εκφράστηκαν, αν εκφράστηκαν. Διότι αν είχαν εκφρασθεί κάθε οργάνωση της 4ης Διεθνούς θα είχε σταματήσει κάθε σχέση με άτομα που εκφράζουν θέσεις κατά των μεταναστών.

Παράθεση:
3ον. Όσον αφορά την πορεία που δείχνεις στην φωτογραφία της εφημερίδας μας, εμπίπτει στην παραπάνω πρόταση και στο ότι δεν υπήρχε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα σχόλια για τους Αλβανούς εργάτες εκείνης της εποχής...

Άλλαξαν λοιπόν οι εποχές, άλλαξε και η ΚΔΕ κι’ από τεταρτοδιεθνιστές ορισμένοι κατέληξαν στον «αριστερο» - πατριωτισμό. Αυτό το είδαν μάλιστα και σαν «διεθνιστική» εξέλιξη. Το βάθεμα όμως της κρίσης του καπιταλισμού πίσω από αυτές τις διαλεκτικές αλλαγές δεν το είδαν. Είδαν όμως την απειλή κατά του έθνους, της θρησκείας και της οικογένειας. Τέτοια είναι η διαλεκτική του Μαρξ στην εποχή της «Νέας Τάξης»; Ούτε μικρά παιδιά δεν πείθονται με τέτοια «επιχειρήματα».

Παράθεση:
4ον. Το σχόλιο που δείχνεις για την εκκλησία, δείχνει ότι τότε αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε, πως η νέα τάξη ήθελε την κατάργηση των πολλών θρησκειών, ήθελε την επιβολή ενός παγκόσμιου θεού, μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ενός παγκόσμιου στρατού, τότε αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τι εστί παγκοσμιοποίηση και ναι, προτιμούμε χίλιες φορές τον μακαρίτη Χριστόδουλο, ή τον Άνθιμο, απ’ τον σημερινό άχρωμο και αμίλητο αρχιεπίσκοπο, που εσείς όλοι τον αγαπάτε τόσο...

‘¿στε η νέα τάξη ήθελε την κατάργηση των πολλών θρησκειών. Δεν την πείραξε βέβαια ο χριστιανισμός αφού με τη βοήθεια του Ιωάννη Παύλου Β´ άρχισε να καταρρέει το εργατικό κράτος στην Πολωνία. Δεν την πείραξαν και οι Ταλιμπάν όταν το 1986 η CIA μπήκε για τα καλά στο Αφγανιστάν και από 0% κατέληξε στο 40% της παγκόσμιας παραγωγής οπίου. Δεν την πείραξε ούτε και ο Δαλάι Λάμα του Θιβέτ! Ποιες θρησκείες πήγε λοιπόν να καταργήσει η νέα τάξη; Δεν λέτε καλύτερα πως βρήκατε γοητευτικό το μέτωπο εθνικιστών – ρατσιστών – Χριστόδουλου και τρέξατε όλοι μαζί να σώσετε το «έθνος»;

Παράθεση:
5ον. Δεν καταλαβαίνουμε το «ψεγάδι» σ’ αυτά που λέγαμε τότε και σ’ αυτά που λέμε τώρα, σημειωτέων μιλάμε για δεκαέξι χρόνια πριν, τότε οι «μετανάστες» ήταν λίγοι, δεν δημιουργούσαν πρόβλημα και μόνο συμπάθεια προξενούσαν. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κυλήσει πολύ νερό στ’ αυλάκι και οι λίγοι και συμπαθητικοί «μετανάστες», έγιναν εκατομμύρια και από κάποια στιγμή και μετά, γύρω στο 1997, καταλάβαμε ότι υπήρχε πρόβλημα με τους «μετανάστες» και μετά από μακριές και εξονυχιστικές συζητήσεις, καταλήξαμε στο κείμενο «Λαθρομετανάστευση και Πολυπολιτισμικότητα - Η Ελλάδα στα μονοπάτια της νέας τάξης», το οποίο και εκδόθηκε το 1998.

Στις τόσες εκτενείς συζητήσεις που κάνατε δεν σκεφτήκατε κανένα από τα παραπάνω ζητήματα; Δεν σκεφτήκατε ποτέ να διαβάσετε την «Κατάσταση της εργατικής τάξης στην Αγγλία» στο σύνολό του; Δεν κατανοήσατε πως η νέα τάξη δεν είναι παρά ένα ακόμα στάδιο του κλασσικού ιμπεριαλισμού του Λένιν και πως δεν κάνετε τίποτε άλλο παρά να μιλάτε για τη θεωρία του «ειρηνικού υπεριμπεριαλισμού» του Κάουτσκυ που τόσο πολέμησε ο Λένιν; Η αλήθεια είναι βέβαια πως γράψατε «πολλοί μας κατηγόρησαν για υπεριμπεριαλισμό» αλλά βολικά ξεχνάτε το «ειρηνικό» σκέλος. Τέτοιο πράγμα όπως θεωρία του «ειρηνικού υπεριμπεριαλισμού» δεν υπάρχει και το ξαναμολιρασμα του κόσμου μέσα από νέους ιμπεριαλιστικούς πολέμους είναι στην ημερήσια διάταξη. Αλλά σαν καλοί ιδεαλιστές και φορμαλιστές μας φαίνεται πώς το status quo δεν θ’ αλλάξει ποτέ και τίποτα νεώτερο δεν έχουμε να δούμε στην εποχή μας! Κι’ όμως οι εξελίξεις θα είναι γοργές. Όποιος δεν το κατάλαβε αυτό, ποτέ δεν κατάλαβε και ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβει ούτε το άλφα του μαρξισμού.

Παράθεση:
6ον. Είμαστε οι πρώτοι που καταλάβαμε το πρόβλημα και το θέσαμε εμπεριστατωμένα και διεξοδικά, το ότι όλοι εσείς, είτε από συμφέρον, είτε από χοντροκεφαλιά, αρνείστε να δείτε το μέγεθος ή και το ίδιο το πρόβλημα, δεν σημαίνει ότι γίναμε φασίστες, σημαίνει ότι εσείς, όπως πάντα συνέβαινε με τους κατ’ όνομα αριστερούς, είστε έμμισθα ή από βλακεία, όργανα της νέας τάξης...

Δεν είστε και οι πρώτοι δα. Οι πρώτοι ήταν οι νεοναζιστές, οι «εθνομπολσεβίκοι», ο Λιακόπουλος κι’ όσοι μιλάνε για κόκκινη μηλιά και μαρμαρωμένο βασιλιά. Μη διεκδικείτε δάφνες εκεί που δεν σαν ανήκουν. Παρόλα αυτά η θέση σας σ’ αυτό το μαύρο μπλοκ είναι εξασφαλισμένη και σίγουρα. Όλοι θέλουν έναν βολικό ηλίθιο απ’ τα «αριστερά» στο μπλοκ τους να τους ενισχύει για να μπορεί να λέει «είμαι δεξιός στα εθνικά κι’ αριστερός στα κοινωνικά». Ένα μένει μόνο, να τα βάλετε και με το Ολοκαύτωμα και τότε θα έχετε κλείσει τον κύκλο.

Παράθεση:
7ον. Και μιας και μιλάμε για το παρελθόν, θα έπρεπε να μας πει ο Ανα-τρόμπας, πότε ήτανε σωστός, τώρα; ή τότε που μπαινόβγαινε από παλιοημερολογήτικο μοναστήρι, σε παλιοημερολογήτικο μοναστήρι ή τότε που υποτίθεται ήταν σύντροφος και απείχε συστηματικά από αφισοκολλήσεις, μοίρασμα προκηρύξεων και στις πορείες, πήγαινε πάντα απ’ το πεζοδρόμιο και όσον αφορά τις συμπλοκές, ήταν πάντα απών και εν κατακλείδι, η μόνη του επαναστατική πράξη, από τότε που τον ξέρω εγώ τουλάχιστον, ήταν ότι μάζεψε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι φυλλάδες, με εμένα να πετάω στεφάνια, στην προσπάθειά μας να πετάξουμε έξω τους κυβερνόντες τότε πασόκους, απ’ την επέτειο του πολυτεχνείου...

Καλά, από αγωνιστικές περγαμηνές άλλο τίποτα. Δεν έφτανε η Εργατική Πρωτοπορία και η ΕΔΕ, έπρεπε να διαλυθεί κι η ΚΔΕ. Σε ποιον παρατηρητή δεν φαίνονται αυτά σαν νεοταξίτικα κόλπα για να διαλυθεί όσο παίρνει η επαναστατική αριστερά;

Παράθεση:
8ον. Νομίζω ότι πήρατε μιαν εκτενή απάντηση σε ένα ηλίθιο, όπως είναι πάντα τα προβοκατόρικα, ερώτημα και δεν πρόκειται ν’ ασχοληθούμε άλλο μαζί σας και με τα ηλίθια, τόσο όσο και προβοκατόρικα ερωτήματά σας, το ποιος είναι νεοφασίστας και τσιράκι της νέας τάξης, φαίνεται από την στάση που κρατά κανείς σήμερα, στα σημερινά προβλήματα και όχι στην σωστή ή λανθασμένη θέση που είχε κάποιος είκοσι ή τριάντα χρόνια πριν ( … παραλείπω «ευγενείς χαρακτηρισμούς» για τον σ. Ανατροπέα που με συνέπεια και ντοκουμέντα σας ξεμπρόστιασε).

Εδώ μιλάμε για το 1998, όχι για «είκοσι ή τριάντα χρόνια πριν». Και τι γίνεται τάχα με τα «σημερινά προβλήματα»; Αλήθεια είναι πως «ποιος είναι νεοφασίστας και τσιράκι της νέας τάξης, φαίνεται από την στάση που κρατά κανείς σήμερα»; Σήμερα οι ΗΠΑ ξελαρυγγιάζονται κατά των Ταλιμπάν –άρα εμείς πρέπει να είμαστε υπέρ. Οι ΗΠΑ είναι υπέρ των εκλογών στο Αφγανιστάν –εμείς πρέπει να είμαστε κατά; Η νέα τάξη θα βγει αύριο κατά της Σ. Αραβίας –εμείς θα βγούμε υπέρ; Ποιος είπε ότι τέτοια μηχανιστική και βλακώδης είναι η ΤΑΞΙΚΗ θέση των μαρξιστών; Η αλήθεια είναι πως, ταξικά μιλώντας, οι αντιφάσεις του καπιταλισμού έχουν οξυνθεί ακόμα παραπέρα από την εποχή του Λένιν και αυτό δεν μένει παρά να φανεί ξεκάθαρα μέσα στο ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο. Τότε, ποιος θα είναι νεοφασίστας και τσιράκι της νέας τάξης; Αυτός που ήταν πάντα. Ο μαυροεκατονταρχίτης, ο μελανοχίτωνας, ο φαιοχίτωνας και οι «αριστεροί» αποστάτες στο στρατόπεδό τους.

Πέστε μου διακρίνετε εσείς κάποια απάντηση ή «μ’ άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε»; ...με την Αμερική, βεβαίως, βεβαίως...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis

Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 9:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν ο Βηχος πουλαγε την παραμυθενια αρρωστεια την Γριπη των Πτηνων γνωριζε οτι οι μεγαλες φαρμακοβιομηχανιες θα εβγαζαν φραγκα με το τσουβαλι. Σε προσφατο πορισμα της ΕΕ αναγκαστατηκαν να δεχτουν οτι το ολο σκηνικη εδωσε εκ. στις φαρμακοβιοχανιες και οτι δεν επρεπε.

Τωρα ο Βηχος πουλαει το παραμυθι του φασισμου στην κοντρα ελληνικου λαου και ΔΝΤ. Πισω απ'το ΔΝΤ και ο τελευταιος κουτος γνωριζει οτι ειναι οι Αμερικανοι και οι Φαρμακοβιομηχανιες τους. Το πρωτο χτηπημα κατα του Ελληνικου λαου ειναι στο ΕΣΥ οπου τα κοντρατα των προμυθεων θα παει κατευθειαν στους Αμερικανους μαζη και τα λεφτα που θα κοψουν γι'αυτες τις προμηθειες. Και αυτο το γνωριζει ο Βηχος και Σαββας. Δεν ειναι οτι δεν το γνωριζουν.

Οταν εγιναν οι Ολυμπιακοι με λεφτα του ελληνικου δημοσιου η πλειοψηφια των εργατων ειταν αλλοδαποι. Και τοτε γνωριζαν οτι ενω εχτισαν τα εργα δεν ειταν για μας και ουτε θα εμεναν για μας. Επισης γνωριζαν οτι οι αλλοδαποι θα εστελναν την πλειοψηφια των χρηματων τους στο εξωτερικο. Κατα τ'αλλα ελεγαν πως πρεπει να ερθουν και αλλοι τοσοι για το καλο της χωρας. Οπως μερικοι ελεγαν οτι το κρατος δεν ξωδευε αρκετα για την Γριπη των Πτηνων και επρεπε να ξοδευει αλλα τοσα για να μην πεθανει κοσμος.

Ετσι λοιπον απο κραχτες υπερ των φαρμακοβιοχημανιων εχτες, εγιναν κραχτες του ΔΝΤ σημερα. Και τι απαντανε? Μιλανε για τον ...ρατσισμο, το τι γραψαμε 2 δεκαετιες πριν, οχι το τι λεμε τωρα. Σκιαχτρα του παρελθοντος ειναι που εμειναν σαν κατι γριες να μιλανε για το ποια φοραγε ποιο φορεμα οταν ειταν νεες. Μην εχοντας λογο για το σημερα παραμενουν προσκολλημενοι στην Αμερικη που βουλιαζει και ηρθε να παρει και το τελευταιο φραγκο πριν φυγη οριστικα απ'την σκηνη...

Ουστ αμερικανακια, πισω στο ΔΝΤ σας....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ατυχήσασα παρέμβαση
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 10:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:8486174037="Obelix"][quote:8486174037="φίλος του Obelix"]Δύο λινκς που θα σε βοηθήσουν να θυμηθείς Obelix, τι συζητάγαμε τότε:

ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕ...ΜΠΟΛΣΕΒΗΧΟ! σελ. 12

ΟΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Και ακόμα ένα λινκ μπόνους...

Η μόνη απάντηση που δικαιούται ο «Ανατροπέας»

ΣΕ ΤΙ υποτίθεται πως με διαφωτίζουν τα παραπάνω; Σε αυτές τις συζητήσεις εγώ δεν είχα συμμεθέξει...

[quote:8486174037="φίλος του Obelix"] Κατ’ αρχάς φίλε Obelix, εγώ δεν χρησιμοποίησα το ρήμα «διαφωτίσω», αυτό έλειπε, εγώ να θυμίσω τι είχε ειπωθεί, τότε, πριν ένα χρόνο, μιας και βλέπω να αναπαράγονται, copy paste, τα ίδια. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν συμμετείχες ή όχι στις συγκεκριμένες συζητήσεις.

[quote:8486174037=".."][quote:8486174037="φίλος του Obelix"]Κατ’ αρχάς φίλε Obelix, εγώ δεν χρησιμοποίησα το ρήμα «διαφωτίσω», αυτό έλειπε, εγώ να θυμίσω τι είχε ειπωθεί, τότε, πριν ένα χρόνο, μιας και βλέπω να αναπαράγονται, copy paste, τα ίδια. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν συμμετείχες ή όχι στις συγκεκριμένες συζητήσεις.

Δε μας παρατάς ρε φίλε του Obelix. Εδώ με τη λέρα τον ταγματασφαλίτη του παταριού που παρουσιάζεται σαν αριστερός έχεις να πεις κάτι. Νοιάζει κανέναν ποιανού φίλος είσαι;

[quote:8486174037="Obelix"][quote:8486174037="φίλος του Obelix"]Κατ’ αρχάς φίλε Obelix, εγώ δεν χρησιμοποίησα το ρήμα «διαφωτίσω», αυτό έλειπε, εγώ να θυμίσω τι είχε ειπωθεί, τότε, πριν ένα χρόνο, μιας και βλέπω να αναπαράγονται, copy paste, τα ίδια. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν συμμετείχες ή όχι στις συγκεκριμένες συζητήσεις

Εκείνο που θα ήθελα να σχολιάσω είναι ότι το "κατεβατό" αυτό των όντως επαναλαμβανόμενων δημοσιεύσεων επιτυγχάνει και κάτι άλλο: Τοποθετείται μετά το ερώτημά μου προς τον Βήχο σχετικά με τον Σκυφτούλη με (εκούσιο ή ακούσιο) αποτέλεσμα να "σπρώχνει" το όλο βήμα προς τα κάτω και μακρυά από το επίμαχο ερώτημα και την - όσο νάναι - ατελή απάντηση του Βήχου.

Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό γίνεται σκόπιμα. Πάντως γίνεται.

[quote:8486174037="Βήχος Παναγιώτης"][quote:8486174037="Obelix"][quote:8486174037="φίλος του Obelix"]Κατ’ αρχάς φίλε Obelix, εγώ δεν χρησιμοποίησα το ρήμα «διαφωτίσω», αυτό έλειπε, εγώ να θυμίσω τι είχε ειπωθεί, τότε, πριν ένα χρόνο, μιας και βλέπω να αναπαράγονται, copy paste, τα ίδια. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν συμμετείχες ή όχι στις συγκεκριμένες συζητήσεις.

Εκείνο που θα ήθελα να σχολιάσω είναι ότι το "κατεβατό" αυτό των όντως επαναλαμβανόμενων δημοσιεύσεων επιτυγχάνει και κάτι άλλο: Τοποθετείται μετά το ερώτημά μου προς τον Βήχο σχετικά με τον Σκυφτούλη με (εκούσιο ή ακούσιο) αποτέλεσμα να "σπρώχνει" το όλο βήμα προς τα κάτω και μακρυά από το επίμαχο ερώτημα και την - όσο νάναι - ατελή απάντηση του Βήχου.

Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό γίνεται σκόπιμα. Πάντως γίνεται.

Mάλλον το αντίθετο συμβαίνει Obelix. Ενώ συζητάμε για το τομάρι που ακούει στο όνομα Τούμπανης, μου βάζεις τα ερωτήματα που βάζουν οι Παπάριοι. Με ρωτάς για το Σκυφτούλη. Δε τον ξέρω είπα τον άνθρωπο και τον έχω δει μόνο μία φορά. Σου έκανα όμως και εγώ μία ερώτηση και δε μου απάντησες. Είναι χαφιές ο Σκυφτούλης; Γιατί αν ο Σκυφτούλης είναι χαφιές τότε ο Τούμπανης τι είναι; Μην τρελαθούμε κιόλας.

Λοιπόν δε θέλω άλλη συζήτηση για το Σκυφτούλη. Δεν έχω καμιά πληροφορία που να τον κάνει ύποπτο. Δε θα παίξω το παιχνίδι του ρουφιάνου, φασίστα, ρατσιστή και γκεμπελίσκο Τούμπανη. Γι' αυτόν συζητάμε και όποιος θέλει μπορεί να τοποθετηθεί.

[quote:8486174037="φίλος του Obelix"] Να και το λινκ της συζήτησης, από την οποία προέρχονται τα copy paste, στην οποία συμμετείχες κι εσύ και ανάμεσα σε ροφούς, αναβολικά και θεατροπηδήματα στην παραλία. Συγχωρέστε με αν δεν βρείτε κάποια απ’ αυτά που αναφέρω, αλλά τελικά ο Κορεάτης επισκέπτης, τον έπεισε τον Βήχο ότι πρέπει να τα σβήσει.

[quote:8486174037="Βήχος Παναγιώτης"][quote:8486174037="φίλος του Obelix"] Να και το λινκ της συζήτησης, από την οποία προέρχονται τα copy paste, στην οποία συμμετείχες κι εσύ και ανάμεσα σε ροφούς, αναβολικά και θεατροπηδήματα στην παραλία. Συγχωρέστε με αν δεν βρείτε κάποια απ’ αυτά που αναφέρω, αλλά τελικά ο Κορεάτης επισκέπτης, τον έπεισε τον Βήχο ότι πρέπει να τα σβήσει.

Δε συζητάμε εδώ για ροφούς ρε άνθρωπε. Αυτά στο Πατάρι των ηλιθίων. Κάνε μου τη χάρη μη με αναγκάσεις να αρχίσω να σβήνω.

[quote:8486174037="φίλος του Obelix"] Έτσι κι αλλιώς θα τα σβήσεις, όταν θα μισοξεχαστούν όσα ειπώθηκαν, τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα, τώρα θαμου πεις τότε γιατί γράφουμε; Έλα μου ντε.

Τελικά τα έσβησε.

Ο Βήχος με έστειλε εδώ, μου είπε: άντε τράβα στο πατάρι σου, έβαλα λοιπόν κι εγώ «πατάρι» στο google και να ‘μαι, καλά ήρθα, ή διακόπτω κάτι;
Επιστροφή στην κορυφή
κουβερλί
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 10:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσε τα σάπια που έβαλες στο google "πατάρι" και ήρθες εδώ...
Το google ως "πατάρι" βγάζει αυτό:

http://www.patari.com.cy/
Επιστροφή στην κορυφή
ομορφάντρας
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 10:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμ εγώ που τού εβαλα μια φωτογραφία ενός πολύ μεγάλου αμερκλανού "αντιρατσιστή"

και με μπανάρισε κατ' ευθείαν τί να πώ;
Επιστροφή στην κορυφή
αντιρατσισταράς
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 10:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή εκεί θα το σβήσει το μεταφέρω εδώ για να δείξω την ανωτερώτητα της εκλεκτής ελληνικής "αριστεράς" έναντι του βρωμερού ελληνικού λαού.

[quote:478f076f86="αντιρατσισταράς"][quote:478f076f86="μήν τρελλαθούμε ..."]ΑΝ Ο ΤΟΥΜΠΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΉΣ, ΤΟ 96% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

Εμ, τί είναι!!!

Όλος ο ελληνικός λαός είναι για τα μπάζα.

Μόνο εμείς οι εκλεκτοί αξίζουμε. Επιστροφή στην κορυφή
έχει και συνέχεια
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 11:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:97b090c33e="μήν τρελλαθούμε ..."]ΑΝ Ο ΤΟΥΜΠΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΉΣ ΤΟ96% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

[quote:97b090c33e="Πρόταση"]Έχω να κάνω μια πρόταση:
Να καλεστεί μια ΠΑΝΤΡΟΤΚΙΣΤΙΚΗ ανοιχτή συνάντηση, όπου να συμμετέχουν όλες οι τροτσκιστικές οργανώσεις (ΕΕΚ, Σπάταρκος, ομάδα Γ. Βερούχη, ομάδα Γ. Φελέκη, Ξεκίνημα, ανένταχτοι τροτσκιστές, πρώην μέλη της ΚΔΕ το Ρεσάλτο, όποια αναρχική ομάδα θέλει και να συζητήσουμε με στοιχεία ποιός είναι "φασίστας", "συνεργάτης της Χρυσής Αυγής" και ότι άλλο προκύψει.
Όποιος έχει στοιχεία ας αποδείξει επιτέλους για τον Δημήτρη Τούμπανη, γραμματέα της μεγαλύτερης ελληνικής τροτσκιστικής οργάνωσης της ΕΔΕ, και της διάσπασης της ΚΔΕ, αυτά που λέγονται.
Και επειδή scripta manet (τα γραπτά μένουν), υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Επιστροφή στην κορυφή
ατυχήσασα παρέμβαση
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 15, 2010 12:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:da3222b884="κουβερλί"]Άσε τα σάπια που έβαλες στο google "πατάρι" και ήρθες εδώ…

Και για να μη μείνει η παραμικρή αμφιβολία ιδού:

Άσε τα σάπια ρε Βήχο
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 15, 2010 1:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α ρε Βήχο κατατρεγμένε και πολλαπλά χειρουργημένε, στην έχουνε πέσει όλοι, το κράτος που σε τραβά στα δικαστήρια κάθε τρείς και λίγο, οι βιαγκράδες και λοιποί φαρμακέμποροι, ο Τούμπανης με όλα τα τουμπανιαία κτήνη του, τα τρολ με τις τρολιές τους, μέχρι και οι μπαταριάδες που πλέον δημοσιεύουν στο σάιτ σου...

Μα καλά τα μέλη της Σ.Ο., που με τόση έπαρση υπογράφουν φαρδιά πλατιά, στο κάτω μέρος των παρεμβάσεών τους, δεν έχουν δικαίωμα να σβήνουν; Όλα μόνος σου τα κάνεις; κι είσαι και αρωστούλης...

Εγώ Βηχούλη μου, ανεξάρτητα απ’ το τι σου ‘χω σούρει εδώ μέσα, να ξέρεις ότι σε συμπονάω... είναι πολύ δύσκολη και αντίξοη η δουλειά που κάνεις...
Επιστροφή στην κορυφή
σπάω καρύδια
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 15, 2010 1:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ αισθάνομαι ήδη άσχημα (έχω τύψεις) γι' αυτό:

[quote:f7133f7012="σπάω καρύδια"][quote:f7133f7012="αντιρατσισταράς"][quote:f7133f7012="μήν τρελλαθούμε ..."]ΑΝ Ο ΤΟΥΜΠΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΉΣ ΤΟ96% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

Εμ, τί είναι!!!

Όλος ο ελληνικός λαός είναι για τα μπάζα.

Μόνο εμείς οι εκλεκτοί αξίζουμε.

Άκου να δείς υποκείμενο! Δεν θα βρείς εσύ ως ευκαιρία τον ανυπόφορο καύσωνα, ο οποίος μοιραία επιφέρει ραστώνη και ραθυμία, για να μπαχαλέψεις την συζήτηση. Φαίνεται δεν σού έχω σπάσει ακόμη τα κόκκαλα γι' αυτό και αντλείς τέτοιο θράσος.

http://www.anatolikos.net/musikes/megas.htm Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 15, 2010 4:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oloi me kinigane.oi fasistes oi batsoi i cia i mit i mosad i xrysaygi to patari oi syntrofoi mou oi persones mou kai olos o kosmos epeidi leei taxa mou ***** ******.... mono o pistos syntrofos anatrompeas mou meine. aytos pantos ***** *** poly apo mena... kl
Επιστροφή στην κορυφή
περσονιστής
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 15, 2010 9:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέα μορφή προστέθηκε στο Πάνθεον περσόνων της Αθώας περιστεράς. Τώρα είναι και …Ανατροπέας! Η προσπάθεια του να μιμηθεί το στιλ, φιλότιμη, πλην όμως χονδροειδώς αποτυχημένη. Τι να κάνει όμως; Την χρειαζόταν αυτή την εικονική παρουσία, ο μουζικάντης της Κατεχάκη. Ίσως εκληφθεί απ’ τους αδαείς ως πιστοποιητικό επαναστατικής …εγκυρότητας! Και φυσικά δεν παρέλειψε να μεταμορφωθεί σε ALEXANDRA. Για να του ευχηθεί περαστικά, σιδερένιος, πάντα μπροστάρης στους αγώνες και νάναι πάντα καλά. Μια γυναικεία περσόνα ταιριάζει στην περίπτωση. Άλλωστε ο Ανατροπέας δεν πρόκειται να παραπονεθεί επειδή δεν τον υποδέχθηκε επισήμως ο Site Admin. Ξέρει ότι είναι πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών!

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=177313#177313
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 15, 2010 12:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως θα έπρεπε να φτιάξουμε ταχύρρυθμα τμήματα, της πρόσφατης ελληνικής επαναστατικής ιστορίας της αριστεράς, ειδικά για χαφιέδες; αλλά θα μου πεις, πάλι ψέματα θα λέγανε... εντάξει... αλλά θα ‘ταν κομψά και όχι χοντροκομμένα όπως τώρα...

[quote:dc8180cfeb="ε.η."]Νατα μας!!!! Τωρα τα ναζιστομουτρα πιασαν στο βροθροστομα τους και την ΕΔΕ!!! Γραμματεας της ΕΔΕ ηταν παντα ο Σαββας Μιχαηλ!!!! Οσο για την ΚΔΕ, ηταν παντα μια μικρη οργανωση, που στο ανωτατο της σημειο ειχε φτασει τα 30 μελη!!!
Και οσο για συζητησεις, να πα να γαμιθεις, που θα συζητησουμε με ναζιστικα φασιστομουτρα ρατσιστες!!!!
Εγω νομιζω αρκετα ασχοληθηκαμε με τα ναζιστικα εκτοπλασματα του Παταριου! Γιατι, δοσε θαρρος στο χωριατη....

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=177331#177331
Επιστροφή στην κορυφή
Παναγιώτατος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 15, 2010 1:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο SS, αυτό που κάνετε λέγεται "χτύπημα κάτω από την ζώνη".

Ναί, ήμουνα στην Χριστιανική, εξαπτέρυγο του Πυρουνάκη.

Έχετε πρόβλημα;

Το ότι μετά ανακάλυψα την "αριστερά" δεν σας λέει τίποτε;
Πάλι καλά. Θα μπορούσα να μην την είχα ανακαλύψει ποτέ. Δεν μετράει το αποτέλεσμα; Πόσο μάλιστα που στάθηκα τυχερός και γνώρισα και την εποχή όπου να το παίζεις "αντιφασίστας" και "αντιρατσιστής" είναι ό,τι καλλίτερο...

Πες επίσης του φίλου σου ότι δεν με λένε Θανάση. Παναγιώτη με λένε.
Επιστροφή στην κορυφή
Βού Πού
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 15, 2010 1:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σας αφορίσω. Μόνο αυτό σάς λέω. Δεν σάς σταμάτησαν ούτε οι μηνύσεις, ούτε τα λαϊκά-πολιτικά δικαστήρια της αριστεράς. Θα κριθείτε λοιπόν στα δικαστήρια του Ουρανού. Γιατί η αλητεία δεν μπορεί να μένει εσαεί ατιμώρητη.

http://www.anatolikos.net/musikes/megas.htm
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης